kızlar merhaba, tam 1 aydır hastaydım, allaha şükür iyileştim, böbreklerim için diyet verdi, ona uymam gerekiyor, 3 ay sonra kontrolüm var, sizler nasılsınız ? ? kilo verenleri tebrik ediyorum, ben de serumlardan oldum 78 kiloama olsun iyileştim ya kilo milo gözümde yok, sürünüyordum resmen yürüyemez haldeydim bugünüme çok şükür
kızlar merhaba, tam 1 aydır hastaydım, allaha şükür iyileştim, böbreklerim için diyet verdi, ona uymam gerekiyor, 3 ay sonra kontrolüm var, sizler nasılsınız ? ? kilo verenleri tebrik ediyorum, ben de serumlardan oldum 78 kiloama olsun iyileştim ya kilo milo gözümde yok, sürünüyordum resmen yürüyemez haldeydim bugünüme çok şükür
kızlar geçen günlerde tatlı ihtiyacını karsılamak için bi yazı okumustum burda ama bulamadım yaaa yogurdun içine tarçın ve zencefilmi zerdaçalmı ne katıyorlardı biliyormusunuz onu ayrıca ne işi yarıyor bilen varsa yazarsa sevinirim canım yaaa
kizlar bu gunlerde canim coook tatli seyleri cekiyor. kendimi engelleyemiyorum. birinde kendimi tutsam digerinde yiyorum. bu krizden dolayi bugun menum karisti
sabah: 3 yk musli ve sut
ara: yarim elma
oglen: yarim dilim ekmek peynir ve iki zeytin ( ekmegi az yedim cunku corba icmeyi dusunuyordum)
ikindi: cikolata, tatli (muhallebili incir), bir tanede serbetli tatli vardi ondan yedim
ara: 10 badem 4 erik
aksam: 1 kase corba, 2 tane seker
cok karismis menum degil mi?
3 kaşık light yoğurdun içine zerdeçal, tarçın, 1 elmanın püresini karıştır, hatta içine 1 kaşık yulaf da koyabilirsin...hepsini karıştır, buzluğa at, dondurma gibi ye ... tarifi ben buldumama genelde buna benzer bişe, zerdeçal yağ yakıcıdır, kanser önleyicidir, bağılıklık sisteminin zayıflamasını engeller, mikrop öldürücüdür. tarçını zaten biliyoruz kan şekerini düzenliyor, yulaf tok tutar, yoğurt mide bağırsak sistemini düzenler, iyi bakteriler içerir, göbek eritir,,,, daha nooooooolsun dimi
tesekkür ederim canım insallah dahada verecem ama bu gunlerde istahım açık valla ülker çikolatalı gofreti bitirdim dayanamadım asırı abur cubur canım istiyor ama yinede yemegi abartmıyorum normal yiyorum mesela kahvaltıdan sonra 30 dk yürüyorum 10 dk kondisyon bisiklete biniyorum 30 dk plateis yapıyorum öyle ama yediklerime dikkat edicem artık çünki temmuza kadar en az 4 kilo vermem lazım
benmde 21 şbe kadar vermem lazımm yaa ama rejim yapıcam diorum sabah baslıorum oglen bozuluo bende dondurma yediim(( yürüyüş yapıorum bende aksam yemekten sonra 1 saat tempolu yuruyus cok rahatlıorum yuruyunce ama bu tatlı istegii cok fenaa vallaa :)))
kilom 68.700
hedef 64
kizlar bu gunlerde canim coook tatli seyleri cekiyor. kendimi engelleyemiyorum. birinde kendimi tutsam digerinde yiyorum. bu krizden dolayi bugun menum karisti
sabah: 3 yk musli ve sut
ara: yarim elma
oglen: yarim dilim ekmek peynir ve iki zeytin ( ekmegi az yedim cunku corba icmeyi dusunuyordum)
ikindi: cikolata, tatli (muhallebili incir), bir tanede serbetli tatli vardi ondan yedim
ara: 10 badem 4 erik
aksam: 1 kase corba, 2 tane seker
cok karismis menum degil mi?
hemen bende kilo bildirimi yapayım bari bende 85.3 ile basladım suanda ise 81.8 im bugun tekrar tartıldım ve sonuç beni inandırdı eğer tekrar kilo vermis olarak çıksaydım inanmıcaktım ama aynı cıkınca inandım esimde zayıfladığın tipinden belli deyince inandım valla
canım bende 86 kilo ile başladım 3 hafta önce şuanda 83,90 çıkıyor tartıda inş. böyle güzel bi şekilde devam ederiz kilo vermeye :)
sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?