Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

geçmis olsun canım tabi önemli olan sağlığın kiloları nasıl olsa verirsin dert etme zaten

kızlar geçen günlerde tatlı ihtiyacını karsılamak için bi yazı okumustum burda ama bulamadım yaaa yogurdun içine tarçın ve zencefilmi zerdaçalmı ne katıyorlardı biliyormusunuz onu ayrıca ne işi yarıyor bilen varsa yazarsa sevinirim canım yaaa

geçmiş olsun pariscimmm kalıcı birşey değildir umarım hastalığın çok dikkat et kendine sağlık herşeyden önde gelir kilo dert değil alındığı gibi de verilir ama sağlığını kaybettinmi geri kazanması biraz zor oluyor geçmiş olsun tekrar canım bir an önce iyileş ve aramıza katıl

3 kaşık light yoğurdun içine zerdeçal, tarçın, 1 elmanın püresini karıştır, hatta içine 1 kaşık yulaf da koyabilirsin...hepsini karıştır, buzluğa at, dondurma gibi ye ... tarifi ben buldum ama genelde buna benzer bişe, zerdeçal yağ yakıcıdır, kanser önleyicidir, bağılıklık sisteminin zayıflamasını engeller, mikrop öldürücüdür. tarçını zaten biliyoruz kan şekerini düzenliyor, yulaf tok tutar, yoğurt mide bağırsak sistemini düzenler, iyi bakteriler içerir, göbek eritir,,,, daha nooooooolsun dimi

kizlar bu gunlerde canim coook tatli seyleri cekiyor. kendimi engelleyemiyorum. birinde kendimi tutsam digerinde yiyorum. bu krizden dolayi bugun menum karisti

sabah: 3 yk musli ve sut

ara: yarim elma

oglen: yarim dilim ekmek peynir ve iki zeytin ( ekmegi az yedim cunku corba icmeyi dusunuyordum)

ikindi: cikolata, tatli (muhallebili incir), bir tanede serbetli tatli vardi ondan yedim

ara: 10 badem 4 erik

aksam: 1 kase corba, 2 tane seker

cok karismis menum degil mi?

biraz fazla kırsırmıssın canım ama asırıya kaçmamıssın bende fazla özenle yapmıyorum diyetimi öyle düzenle yaptığım zaman sıkılıyorum çünki

çok tesekkür ederim canım denedinmi faydası oluyormu eğer oluyorsa dısarı çıktığımda zerdeçalı ve yulafı alayım bari ama yulafı ve zerdeçalı nerden alacaz daha önce hiç almamıstım

benmde 21 şbe kadar vermem lazımm yaa ama rejim yapıcam diorum sabah baslıorum oglen bozuluo bende dondurma yediim (( yürüyüş yapıorum bende aksam yemekten sonra 1 saat tempolu yuruyus cok rahatlıorum yuruyunce ama bu tatlı istegii cok fenaa vallaa :)))

kilom 68.700
hedef 64

aslında çok biseyinde yokmus canım 4,5 kilo falan verirsin valla bende asırı canım istiyordu ama kendimi sartlandırdım artık bundan sonra o tarz eyler alınmayacak çocuklurı alıp görütürüp yedirtirsin dısarıda yedir dedim ama eve girmicek ve güne basladım kesinlikle yemicem ama haftada 1 defa yiyebilirim ödül olarak tabi eğer 1 kilo verirsem yoksa oda olmayacak

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum nete memlekete gitmiştim nasılsınız :)
pariscim çok geçmiş olsun sevindim iyileşmene herşeyin başı sağlık.
çok okuyamadım geçmişi. ben kilomu sabitledim bayadır almıyorum ama artık tekrar başlamam lazım pazartesi günü değilmi tartı günü hala.

Dr.Ayça KAYA Kalsiyum Diyet

Haftada 2 gün uygulanabilir.

KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut

ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt

ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi

AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt

Haftada 5 gün uygulanabilir

SABAH : 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta , maydonoz, tere, 5 zeytin

ÖĞLEN : 4 yemek kaşığı pilav yada 2 dilm ekme,2 tavuk baget veya 2 köfte, bol salata,1 kase yoğurt

İKİNDİ : 1 ayva, 2 yemek kaşığı yulaf , 1 kase yoğurt

AKŞAM :Karnabahar, brokoli ve havucu haslayıp üzerine yoğurt dökün, yanına bir kase çorba, 1 portakal

Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir.

Kilosu daha fazla olan erkekler için porsiyonlar 2 katı olabilir.

1 HAFTA DA BUNU DENEYECEM Kİ BEDENİM ŞAŞIRSIN...KİLO VERMEM RUTİNLEŞMESİN

herkese merhaba kızlar bugun kahvaltımı yaptım sonra kostum bisiklete bindim plates yaptım masajda yaptım simdi elimde yesil çayım dinleniyorum

yawrum iyi hoş da, yememişin yememişin ikindi de coşmuşsun,, çok çikolata istiyosa canın sütlü kahveyle 1-2 parça bitter çikolata ye ben öle yapıyorum

herkeze merhaba...
dün bu diyeti gördüm ve başladım 1 ayda 8 kilo diyo ama ben 4-5 e de razıyım.
yürüyüş bandında 20-30 dk yürüyorum ama özellikle sabah aç karnına,spordan sonra şekersiz sütlü kahve içiyorum,sonra listedeki gibi kahvaltımı yapıyorum kahvaltıdan sonra yeşil çay içiyorum,gün içinde 10 bardak su içmeye çalışıyorum.
sabahla öğlen arasında bişey yemiyorum çünki acıkmıyorum.öğlende evde sebze yemeği varsa 1 dilim çavdar ekmeğiyle yiyorum, bir bardakta ayran.sebze yemeği yoksa çorba yada salata yapıyorum yine yemekten sonra yeşil çay içiyorum.
arada meyve eğer çok acıkırsam 1 tane galeta bir kutu activya yiyorum.
akşamda sebze yemeği yada tavuk,köfte bol salatayla.sonrada bişey yemiyorum.
65 kiloyum hedefim 55 ama bu bir ay içinde 60 olsam yeter bana.
desteklerinizi bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar,
bende kendimce bir diyet deniyorum sizinle de pylaşmak istiorum fikirlerinizi düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
sabah o gün canım hangisini isterse,
3 adet galetayla birlikte 1 domates,salatalık,1tane lıght krem peynir ,2tane seytin
yada; sütle hazırlanmış müsli,haftada 1 gün 1tane poğaça,

arada kayısı

öğlen
çalıştığım için o gün yemekte ne varsa genelde tavuk yada sebzeli et yada köfte yada sebze yemeği artık ne varsa ekmeksiz bazende az pilavla öğlen öğünümü yiyiorum

arada galeta-salatalık-kayısı -leblebi canım hangisini isterse

akşam 5 kaşık kadar sebze yemeği yapıyorum kendime yada 1 kase çorba,yada 1 kase salatallıklı-erişteli soğuk çorba-

arada; dondurmayı çok sevdiğim için haftada 3 gün dondurma yiyorum

bu şekilde bide haftada 3 gün kondisyon bisikletine biniyorum

1 ayda 2kilo verdim :)

nasıl sizce

canım bende 86 kilo ile başladım 3 hafta önce şuanda 83,90 çıkıyor tartıda inş. böyle güzel bi şekilde devam ederiz kilo vermeye :)
sen neler yapıyorsun

keçmiş olsun canım iyileşmene çok sevindim kilonu kafana takma önemli olan sağlık inş verirsin yeniden kiloları

kızlar nasılsınız?diyetiniz nasıl gediyor?benim oğlum çok hastaydı bir kaç doktora göstermek zorunda kaldık bu yüzden nete girmeye vaktim ve moralim kalmıyordua amma diyetime elimden geldiyi kadar devam ediyorum

canım bende 86 kilo ile başladım 3 hafta önce şuanda 83,90 çıkıyor tartıda inş. böyle güzel bi şekilde devam ederiz kilo vermeye :)
sen neler yapıyorsun

bende suanda 82.0 geliyorum canım ben 2 haftada 3.5 kilo verdim ben neler yapıyorum ben kahvaltıda 1 haslanmıs yumurta 1 dilim kepekli ekmek 1 kirbit kutusu kadar peynir 2-3 zeytin 1 bardak yesil çay 1 salatalık 1 domates le kahvaltımı yapıyorum arada 2-3 kayısı yiyorum ögle ne varsa küçük bir porsiyon yemek genellikle sebze yemegi ve arada etli yapıyorum 1 dilim 1 bardak ayranla tamamlıyorum arada yine kayısı yada peynir ekmek yada 1 bardak süt içiyorum aksam yine küçük bi porsiyon sebze yemegi pilav yok 1 dilim ekmek eğer pilav yersem ekmek yemiyorum sonra bi meyve tamam günüm tabi sporda yaıyorum hergün 30 dk kosu bandında yürüyüsle kosu karısık tamamlıyorum 10 dk kondisyon bisiklete biniyorum 100 twister yapıyorum 20 dk plates yapıyorum en az 2-3 litre su içmeye özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…