nebilim aklıma hiç karpuz gelmemişti seva bugünün menüsünü yazıyorum eksik bir yer ve fazlaysa yediklerim uyarın lütfen
sabah
1 kupa şekersiz çay
1 domates
1 salatalık
3 biber
1 çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
öğle
tarçınlı yoğurt(adet dönemim geldi canım tatlı istediği için tarçınla bastırdım tatlı isteğimi)
5 tane kiraz
ilkindi
1 tost çavdar ekmekli
salata(yağsız az tuzlu)
akşam
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
6 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
bugünki menüm
seva tbr senin menün çok daha iyiymiş cidden
bugünkü menüm
sabah
şekersiz çay
1 dilim çavdar ekmeği
çok az yağlı yumurta
domates salata maydonoz
öğle
3 kayısı
4 erik
5 kiraz
1 kase tarçınlı yoğurt
ilkindi
1 tost
salata
akşam
1 kase şehriye çorbası
6 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 dilimin çeyreği kadar çavdar ekmeği
ama bugün çok halsizim ve ateşim var adetim gecikti ondan sanırım
birde ben varım sanırım kimsecikler yok herlade sevabugün diyeti uyguladım öğlen ve ilkindi yemekleri yerine sadece meyve yedim biraz rahat bıraktım bugün kendimi
ve nihayet adet olabildim şişliktende kurtulucam artık yarın diyete devam :) seva tam uyguluyamıyorum çünkü menü tam olarak hep aynı yiyemiyorum ama daha azını yiyorum fazla kaçırmamaya çalışıyorum bakalım çarşamba veya perşembe tartılıcam umarım iyi olur çünkü ilk defa bir diyet yapabiliyorum :):26:
iyi akşamlar kızlar sayfa ya çok uğrayan kalmamış galiba, o kaçaklardan biride benimgeri dönüş yaptım ama yarından itibaren allahın izniyle aynen devam diyete
seva pazartesi günleri değilmi tartı günümüzsabaha kilomu bildiririm inşallah
hoş geldin canım evet pazarerteleri tartılma günümüzecemcim kızlara nazar deydi baksana hepsi yok oldular iyi ki sen dönüş yaptın diyeti bırakınca dönüş yapmak çok zor oluyor inş yarın sabah tartıldıktan sonra sil baştan yaparız kızlar bir-bir dönüş yapacakdır eminim bundan yaz geldi piknik felan tatil başları karışık şu an
iyi akşamlar kızlar sayfa ya çok uğrayan kalmamış galiba, o kaçaklardan biride benimgeri dönüş yaptım ama yarından itibaren allahın izniyle aynen devam diyete
seva pazartesi günleri değilmi tartı günümüzsabaha kilomu bildiririm inşallah
canım 1 aylık işim var aslında. sadece 1 ay boğazımı durdurmam lazım 5 6 kilo versem bitecekte olmuyor iştesenin nasıl gidiyor diyetin geçmişi okuyamadım
hayirli geceler,
kizlar bende geri donus yapmaya calisiyorum. kilomda fazla farklilik yok bir kilo almisim fakat arada kacamaklarim oldugundan kiloda veremiyorum. fakat 10 kilo daha vermekti hedefim azimle devam etmeye karar verdim :) insallah amacima ulasabilirim
sevacımmm ben burdayım diyeti bırakmadımkimseler yok bizim gruptan çoğu kaçamakların ve yazın kurbanı oldu sanırım topiği takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum işlerin yoğunluğundan kızlar bu arada bu diyete vücüdum o kadar alıştı ki kilo veremiyorum bu diyeti uygulayarak. bende bi değişiklik olması adına öğlen yemeklerimi kestim arada hafif bademdir felan atıştırdım şekerimi düşürmeyecek kadar yani, akşamları da sadece salata yemeye başladım bu hafta 65.9 u gördüm bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum bu diyeti sürekli hale getirdiğimiz için bi süre sonra normal beslenme şeklimize dönüştü.öğlen menümü çıkardığım anda ertesi gün tartıda farketti hemen,2 haftadır gr.oynamamıştı bakalım ne kadar gidecek böyle geçen hafta 66.7 idim bu hafta 65.9 reglime çok az kaldı buna rağmen 800 gr.verebildiğime seviniyorum azminizi kırmayın kızlar yola çıkıp kilo vermeye başladığınız zaman bilin ki bunun bi sonu var er yada geç bitecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?