Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

nebilim aklıma hiç karpuz gelmemişti seva bugünün menüsünü yazıyorum eksik bir yer ve fazlaysa yediklerim uyarın lütfen

sabah
1 kupa şekersiz çay
1 domates
1 salatalık
3 biber
1 çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir

öğle
tarçınlı yoğurt(adet dönemim geldi canım tatlı istediği için tarçınla bastırdım tatlı isteğimi)
5 tane kiraz

ilkindi
1 tost çavdar ekmekli
salata(yağsız az tuzlu)

akşam
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
6 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye

bugünki menüm

tebrik ederim menyun çok iyi canım akşam yemeyini 20.00 kadar bitirmen lazımböyle devam edersin istediyin kiloya çopuk ulaşırsın

ben bu gün sabah yediklerim bir az peynir 1 domates 1 salatalık sebzi 1 dilim ekmek oldu

ögle 1 kase yoğurt haşlanmış tavuk salata1 dilim ekmek oldu

akşam yoğurt salata çorba içtim

şimd yeşil çay içiyorum

seva tbr senin menün çok daha iyiymiş cidden
bugünkü menüm
sabah
şekersiz çay
1 dilim çavdar ekmeği
çok az yağlı yumurta
domates salata maydonoz

öğle
3 kayısı
4 erik
5 kiraz
1 kase tarçınlı yoğurt

ilkindi
1 tost
salata

akşam
1 kase şehriye çorbası
6 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 dilimin çeyreği kadar çavdar ekmeği
ama bugün çok halsizim ve ateşim var adetim gecikti ondan sanırım

aslında doktorun verdiyi listeye uysak çok daha iy iolurdu diye düşünüyorum amma insan bıkıyor hep aynı şeyleri yemekden

reql zamanında hem şişkinlik artıyor hem tartıda fazla gözüküyor olduğundan kilo aldın sanma canım reql bitince normal kilonun kaç olduğunu göreceksin ateşin varsa bi iki gün ara ver sağlıkına kovuşduktan sonra devam edersin canım amma fazla kaçırma biliyorsun kilo almak kilo vermekden çok daha kolay

birde ben varım sanırım kimsecikler yok herlade seva bugün diyeti uyguladım öğlen ve ilkindi yemekleri yerine sadece meyve yedim biraz rahat bıraktım bugün kendimi
ve nihayet adet olabildim şişliktende kurtulucam artık yarın diyete devam :) seva tam uyguluyamıyorum çünkü menü tam olarak hep aynı yiyemiyorum ama daha azını yiyorum fazla kaçırmamaya çalışıyorum bakalım çarşamba veya perşembe tartılıcam umarım iyi olur çünkü ilk defa bir diyet yapabiliyorum :):26:

canım bence biz tuzu azaldarak hamur ve tatlı yemeyerek bol-bol su ve yeşil çay içersek mutlaka başarırız inan ki kaç bayan tanıyorum heç kaçamak yapmadan ayda 6.8.bazanda 10 kilo verenler oldu ya ben aylardım uğraşıyorum başaramıyorum çünkü 2 gün çok iyiyim 3 gün mutlaka kaçamak yapıyorum sonra heç bi şey olmamış gibi devam ediyorum sonra yine tekrar kaçamak yapıyorum işde böyle anlayacağın boğazıma yenik düşüyorum

iyi akşamlar kızlar sayfa ya çok uğrayan kalmamış galiba, o kaçaklardan biride benim geri dönüş yaptım ama yarından itibaren allahın izniyle aynen devam diyete
seva pazartesi günleri değilmi tartı günümüz sabaha kilomu bildiririm inşallah

hoş geldin canım evet pazarerteleri tartılma günümüz ecemcim kızlara nazar deydi baksana hepsi yok oldular iyi ki sen dönüş yaptın diyeti bırakınca dönüş yapmak çok zor oluyor inş yarın sabah tartıldıktan sonra sil baştan yaparız kızlar bir-bir dönüş yapacakdır eminim bundan yaz geldi piknik felan tatil başları karışık şu an

canım 1 aylık işim var aslında. sadece 1 ay boğazımı durdurmam lazım 5 6 kilo versem bitecekte olmuyor işte senin nasıl gidiyor diyetin geçmişi okuyamadım

hayirli geceler,

kizlar bende geri donus yapmaya calisiyorum. kilomda fazla farklilik yok bir kilo almisim fakat arada kacamaklarim oldugundan kiloda veremiyorum. fakat 10 kilo daha vermekti hedefim azimle devam etmeye karar verdim :) insallah amacima ulasabilirim

günaydın kızlarr erkenciyim ben baya oğlum sağolsun yeni kilo bildirimimi yapayım. en son burdan ayrıldığımda 68.00 dim, bu sabah 68.100 geliyorum kilomu korudum bunca zaman ama artık biraz daha verme vaktim geldi

sevacımmm ben burdayım diyeti bırakmadım kimseler yok bizim gruptan çoğu kaçamakların ve yazın kurbanı oldu sanırım topiği takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum işlerin yoğunluğundan kızlar bu arada bu diyete vücüdum o kadar alıştı ki kilo veremiyorum bu diyeti uygulayarak. bende bi değişiklik olması adına öğlen yemeklerimi kestim arada hafif bademdir felan atıştırdım şekerimi düşürmeyecek kadar yani, akşamları da sadece salata yemeye başladım bu hafta 65.9 u gördüm bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum bu diyeti sürekli hale getirdiğimiz için bi süre sonra normal beslenme şeklimize dönüştü.öğlen menümü çıkardığım anda ertesi gün tartıda farketti hemen,2 haftadır gr.oynamamıştı bakalım ne kadar gidecek böyle geçen hafta 66.7 idim bu hafta 65.9 reglime çok az kaldı buna rağmen 800 gr.verebildiğime seviniyorumazminizi kırmayın kızlar yola çıkıp kilo vermeye başladığınız zaman bilin ki bunun bi sonu var er yada geç bitecek bu kilolar

canım 1 aylık işim var aslında. sadece 1 ay boğazımı durdurmam lazım 5 6 kilo versem bitecekte olmuyor işte senin nasıl gidiyor diyetin geçmişi okuyamadım

benimde vermem gereken kilo 10 şu an 70 kiloyum hedefim 60 olmak inş başarırız sadece hayır demeyi öyrenmeliyiz

asude sende hoş geldin canım iyi ki geldin bu kes başarırsın inş sen hepimizden başarılı idin sana nazar deydi başka fikrim yok bu konuda

sende hoş geldin canım evet biliyorum sen arada girib yazıyorsun inş başarırız canım dediyin gibi sabırlı olmamız lazım dondurmalara kolalara meyvalı içkilere hayır demeyi öyrenmeliyiz

kızlar sizin için yapması çok kolay olan bir kaç yeni diyet buldum hemde deneyenler çok başarılı olmuşlar diyet bir haftalık sadece amma en az 4.5 verdiriyormuş sizce sağlıklımı deyilmi birlikde karar veririz ve isterseniz hep birlikde deyişiklik olsun diye yeni diyeti uyqulayalım haNİ BEDENİMİZ BU DİYETE ALIŞDI KİLO VEREMİYORUZ DİYORSUNUZ YA O BAKIMDAN SONRA YENİDEN DOKTOR AYÇA KAYANIN DİYETİNE DÖNERİZ DİYETİ SİZE YAZACAĞIM AKŞAMA DOĞRU BAKALIM BEYENECEKMİSİNİZ

herkese iyi günler diyerim sevacım ben bu hafta çok veremedim sadece 400 gr vermisim aslında vermistim ama geri aldım 79,8 dim 79,0 oldum sonra dondurmaydı pikniktie falan 79,4 olmusum geri bugun tekrar kontrol altına aldım spora tekrar devam bugun yağsız beyaz peynirle bi tost yaptım 1 salatalık 1 domates 1 bardak yesil çalya kahvaltı yaptım arada 1 kase yogurt simdi yemek yicem ama çok az yicem sabah sporumuda yaptım 30 dk kosu 10 dakika kondisyon bisiklet twister falan pletese halim kalmadı o yüzden yapmadım ama artık dikkat edicem memlekete gitmeme az kaldı bu ayın sonunda gidicem 12 günde 2 kilo daha vermem lazım 2. kıızımda almıs oldugum kilolarıda vermis olcam sonra 1. kızımda aldıklarımı vercem bu sefer kaçamak yapmak istemiyorum 12 günde ne verirsem artık minimum 2 kilo

merhaba kızlar
ne güzel herkesler yazmaya başlamış
sevacım
vereceğin diyeti 4 gözle beklıyorumçünkü bende 10 gün sonra tatile gidicem inş
10 günde ne versem kardır
şöyle 4-5 kılo versem(çook ütopikoldu ama senın diyetle 4.5 kılo diyo ya)
hamilelikten önceki kıloma dönerim
ben en son 70.7 idim
geçen hafta yazamadım
bu hafta 69.5

kızlarrrrrrrrrrrr, 13 gündür topiğe yazı yazamıyorum, tekrar giriş yapın diyip beni anasayfaya yönlendiriyo, bende geri döndümmmmmmmmm sizleri özledimmmm, cesebe nerdesinnnn, asude, süslübaykuşşş,sevaaacım, huuuu kimse yokmuuu, topiği takip ediyorum ama yazınca beni anasayfaya yönlendiriyo gıcık oldum yaaa

yediklerimi yazıyımmm
sabah: 1 dilim ekmek, domates , salatalık, tere, kuzu kulağı , 1 dilim peynir, çay
öğlen: 3 köfte, salata, yoğurt, 1 dilim tahıl ekmeği
ara: şimdi yaptım 1 tost, ayran ( meywa fazla geldi onu 1.5 saat sora yiycem
ara: 1 meywa
akşam: 5 kaşık sebze, yoğurt, salata, 1 kase çorba ( hazırladım birler çorbası bol lahana kattım içine )

yaz bitmeden elbise giymek istiyorum düğüne az kaldı

destek olalım birbirimizeeeee , bırakmayalım kendimizi, hem böbreğim de iyileşti, kendi diyetime dönebilirimmmmmmmmmmm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…