Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

pariscimmm döndüğüne sevindimmm çok çok geçmiş olsun iyileşmene daha da çok sevindimmm bizim gurup toplanıyor yavaş yavaş seva,asude,ecem burdalar sende geldin cesebe den ses yok hala o da gelir yakında inşallah sevacım bu akşam farklı bi diyet paylaşacakmış bizimle birlikte karar vericez sağlıklı olup olmadığına eğer istersek hep birlikte onu deniycez çünkü bu diyet artık yeme şeklimiz haline geldi kilo vermiyoruz almıyoruz da:44: bakalım sevadan gelecek diyeti bekliyoruz :44:ağustosta kardeşimin düğünü var o zamana kadar ne versem kar aslında bu sezeryan göbeğim kabus gibi durdukça kilo versemde gitmeyecek gibi geliyor

tuz sadece yemeklerde kullanıyorum salataya atmıyorum canım şuana kadar tek kaçamağım biraz çikolata yedim 4 tane küçük top şeklinde olanlardan ama bugün ağrım var biraz 5 i bi yerde çay içiyorum şimdi vericem kurtulucam şu kilolardan bugün 5. günümdü diyette çarşamba tartılıcam bakalım verdiğime inanıyorum kaçamaksız bitirmek istiyorum bu haftamı :26:

sağoool canım benim, inşallah herkesler toplanır, ben de ilaçlardan ve yatıp dinlenmekten dolayı 79 oldum, düşün yani, derin üzüntü içindeyim, ama napıyım, böbrek diyetim de bitti, kontrolümü de oldum , şimdi normal diyetime dewam etcem bakalım, ekimin sonunda düğünümüz war yakınımın, mükemmel olmam şart ve de olmam gereken kilo 50 bu yaz bitmeden elbise giymek istiyorum ya daracık kotlar, abiyeler , bluzler, bütçe ayırdım ama göbekten basenden olmuyo

sevaaa günaydınnn, naber nasılsın görüşmeyeliii ?yeni bi diyet paylaşıcaktın,,, nerelerdesinnn ? ben normal diyetimize başladım 2 gündür, listeden 1 gram fazla bişe yemedim

sevaaa ecemmm günaydınnn nasılsınızzzz ???? neler yaptınız görüşmeyeliiii , ben 1. listeden farklı 1 gram bişe yemiyorum walla tutuştum çünkü

sevaaa ecemmm günaydınnn nasılsınızzzz ???? neler yaptınız görüşmeyeliiii , ben 1. listeden farklı 1 gram bişe yemiyorum walla tutuştum çünkü

günaydın pariscim ben başlayamadım tam anlamıyla bugün düşünüyordum ama sevanın paylaşacağı listeyi bekliyorum. yarına inş. başlıcam tam anlamıyla bende. azmin süper valla inşallah bozulmaz canım. bu arada çok çok geçmiş olsun ama iyi olmana sevindim

kızlar sözüm söz söz verdiyim diyetlerden bir kaçını sizle paylaşacağım amma şimdi vaktim yok oğluşum imkan vermiyor beni bilgisayara kıskanıyor hem kızlar öyle bir diyet yazmak istiyorum ki hepimizin elinde yiyeceklerden ibaret olsun öyle çok masraflı olmasın inş akşama kadar paylaşırım bu gün başladı zaten yarından etibaren istiyenler kabul edenler birlikte başlarız

Son düzenleme:

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar bu sıcak havalar benim için hiç iyi olmadı spor yapasım gelmiyor iyice ağırlastım ama insallah yinede vercem ben hedef gunumu uzun tutuyorum hayal kırıklığı olmasın diye esime seneye yaza zayıflama derdine düsmicem diyorum oda insallah dyor pek umudu yok gibi ama ben yinede kararlıyım toplamda 6 kilo verdim ilik diyete baslıyorum dedigimde bana gülmüstü herzamanki gibimi demisti simdi hiç ümidim yoktu diyor ama süper verdin valla dedi şimdi planlar değisti bu ayın 24 üne gidicem memlekete acil 2 kilo verebilirmiyim aceba kızlar yaaa
bugunki menümü yazim
sabah yarım yumurta
peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay
ögle.: yoğurtlu makarna ( sarımsıklı)
ekmek falan yok dayanamadım 1 bardakta kola içtim hava çok sıcak oldugundan bunalıyorum valla

merhaba kizlar,,

madem artik diyete tam dondum menumude paylasayim tam olsun:))

sabah: 1sb sut, 4 yk musli

oglen: 1 baget tavuk, 4 yk yogurt

ikindi: 10 badem, 4 erik

ara: 1 kucuk elma

aksam: 5 yk pilav

kızlar söz verdiyim diyet listelerini yazıyorum aslında kısa müdetde verilen kilolar sağlıklı ve doğru sayılmıyor bunu hepimiz biliyoruzokuyun sonra birlikde karar verelim
bu diyetlerin hepsini sizin için rus sitelerinden çevri yaptım türkceye

super diyet 1 haftada en az 5 kilo verdiriyormuş 7 kilo verenler bile olmuş yorumlara bakılırsa amma ben inanmıyorum 3.4 kilo verirsem bile iyi olur

super diyet

sabah
limonlu su içiliyor 30 dak sonra meyvalı salat yiyiliyor (salata elmadan yeşil armudan mandarinadan portağaldan )yapıla bilir ve az yağlı yoğurtla karıştırılır

ögle
potates dışında istediyiniz sebzelerden salata yapıb az miktarda üzerine zeytun ve limon suyu töke bilirsiniz

akşam
aynı salatanı yiye bilirsiniz ve ayrıca bu listede ekmek olmadığı için gün boyunca az yağlı yoğurt içe bilirsiniz

bu diyeti 2 hafta yapmak isteriniz eger ikinci haftada ögle yemeklerinde 100 qr haşlanmış et yemeniz gerekiyor

ayrıca yeşilçay ve su

yağ yakıcı çorba

bu çorbanı 7 gün boyunca acıktıkca istediyiniz kadar içe bilirsiniz bu diyet size 7 kq kadarzayıflamaya yardımcı ola biler

1 gün gün boyunca acıktıkca çorba ve meyva muz üzüm karbuz ve bunun gibi şekeri yüksek meyva dışında istediyiniz meyvaları yiye bilirsiniz

2 gün gün boyunca çorba ve istediyiniz kadar istediyiniz sebzeler doyana gibi sebzeler yiye bilirsinz 2 gün ögle yemeyinde 1 haşlanmış potates yiye bilirsiniz amma meyva olmaz

3 güngün boyunca çorba meyva ve sebzeler yiye bilirsiniz amma aynı gün haşlanmış potates olmaz

4 gün çorba sebze ve meyva bu gün 3 tane muz yiye bilirsiniz ve az yağlı süt ve oldikca çok su için

5 gün gün boyunca çorba yaklaşık 300 qr haşlanmış et ve istediyiniz kadar domates

6 gün gün boyunca çorba haşlanmış et ve sebzeler

7 gün 4.5 kaşığ yulaf ezmezi çorba meyva suyu sbzeler

çorbanın yapılışı

6 orta boy soğan
2.3 tane domates
küçük beyaz lahanan yarısı
2 yeşil biber
1 beste kereviz
2 tane knor çorba tableti
hepsini küçük -küçük doğrayın
suda haşlanana kadar bişirin

kızlar aslında diyetler çoktur amma çok zor oluyor böyle diyetleri uyqulamak

1 haftalık diyet listesi

1 gün 5 haşlanmış potates1.5 yağsız yoğut gün boyunca
2 gün 100qr haşlanmış tavuk 1.5 yağsız yoğut gün boyunca
3 gün 100qr haşlanmış balık 1.5 yağsız yoğut gün boyunca
4 gün 100qr haşlanmış et 1.5 yağsız yoğut gün boyunca
5 gün meyvalar ve sebzeler üzüm ve muz dışında
6 gün sadece gün boyunca yoğurt
7 gün sadece su

kızlar okuyun ve karar verin bu 3 diyetden birini yapa bilirmiyiz hep beraber?

bersemi 5333 canım sen cocuk emizdiriyorsun sen uyqulama bence çok zor diyetler bu yüzden zaten istesende istemesende iyqlarken en az 3.4 en fazla 5.7 kq veriliyor bi haftada

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz siz yinekızlar baktım ki sizden haber yok liste 3 uqulamaya karar verdim 1haftalık diyeti bu sabahtan başladım 5 tane potates yazıyor amma ben 3 tane orta boy haşladım yoğurt içmedim hale çünkü arada yeşil çay ve su içtiyim için aclık hissi yok amma kurallara göre yoğurtda içmeliyim bir azdan içerim

kızlar yine girdim yine kimse yok sabahtan beri heç acıkmadım bu listeyle 5 patates yani gün erzinde 500 kalori bir haşlanmış patates 100 kalridir sabahtan şimdiye kadar 2 patates yedim ve 2 bardak yoğurt içtim yanına biraz maydonoz dere otu da ekledim super oldu aslında kızlar bu patates diyetine benzer bi şey patates diyetide haftada 6 kiloya kadar verdire biliyormuş yorumlardan böyle anladım benim bulduğum rus sitelerinden çevri idi bide turk sitelerindekine göz atın
Patates Diyeti - Diyetform.com Trkiye'nin En Gncel Diyet Sitesi

Son düzenleme:
slm kızlar bugün diyetteki ilk haftam geçen hafta perşembe tartıldığımda 57 kilo idim şimdi sabah kalktım ve tartıldım 55 ve 56 arasındaydı ibre çok sevimdim bugün biraz kaçırdım yemek olarak ama yarın tekrar diyete devam her hafta 1,5 kilo versem muhteşem olur du

verirsin inş bende çok karalıyım mutlaka en az 2 kilo vermek istiyorum

hayırlı akşamlar kızlar :))

seva bende patates diyetinde karar kıldım ama anlamadığım şeyler var mesele 1,5 yoğurt diyor bardakmı kasemi :44:

ay birde yarın komşularım çağırıyor başlasam diyet falan kalmaz eminim

ıyı aksamlar kızlar naslsnz nasıl gıdıyor dıyet ben bu sıralar dıyet yapamıyorum yanı lısteye gore yapamıyorum ama az yıyorum ıste meyveyle falan gecıstırıyorum oğünlerı yada bı dolma ve yoğurt seklınde eskısı gıbı sıkı tutamıyorum suanda 62.5 kıloyum umarım almam cunku bu aralar cok kacrdım..
sızın nasıl gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…