canım bence biz tuzu azaldarak hamur ve tatlı yemeyerek bol-bol su ve yeşil çay içersek mutlaka başarırız inan ki kaç bayan tanıyorum heç kaçamak yapmadan ayda 6.8.bazanda 10 kilo verenler oldu ya ben aylardım uğraşıyorum başaramıyorum çünkü 2 gün çok iyiyim 3 gün mutlaka kaçamak yapıyorum sonra heç bi şey olmamış gibi devam ediyorum sonra yine tekrar kaçamak yapıyorum işde böyle anlayacağın boğazıma yenik düşüyorum
pariscimmm döndüğüne sevindimmmçok çok geçmiş olsun iyileşmene daha da çok sevindimmm bizim gurup toplanıyor yavaş yavaş seva,asude,ecem burdalar sende geldin cesebe den ses yok hala o da gelir yakında inşallah sevacım bu akşam farklı bi diyet paylaşacakmış bizimle birlikte karar vericez sağlıklı olup olmadığına eğer istersek hep birlikte onu deniycez çünkü bu diyet artık yeme şeklimiz haline geldi kilo vermiyoruz almıyoruz da:44: bakalım sevadan gelecek diyeti bekliyoruz :44:ağustosta kardeşimin düğünü var o zamana kadar ne versem kar aslında bu sezeryan göbeğim kabus gibi durdukça kilo versemde gitmeyecek gibi geliyor
sevaaa ecemmm günaydınnn nasılsınızzzz ???? neler yaptınız görüşmeyeliiii , ben 1. listeden farklı 1 gram bişe yemiyorum wallatutuştum çünkü
sevaaa ecemmm günaydınnn nasılsınızzzz ???? neler yaptınız görüşmeyeliiii , ben 1. listeden farklı 1 gram bişe yemiyorum wallatutuştum çünkü [/QUOTE
SELAM parissimacım iyiyim saol iyileşmene aramıza dönmene çok sevindim hoş geldin canım kilo vermeye devam canım
asude sende hoş geldin canım iyi ki geldin bu kes başarırsın inş sen hepimizden başarılı idin sana nazar deydi başka fikrim yok bu konuda
slm kızlar bugün diyetteki ilk haftam geçen hafta perşembe tartıldığımda 57 kilo idim şimdi sabah kalktım ve tartıldım 55 ve 56 arasındaydı ibre çok sevimdim bugün biraz kaçırdım yemek olarak ama yarın tekrar diyete devam her hafta 1,5 kilo versem muhteşem olur du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?