birde 2. gün 100 gr tavuk var gün boyu sadece 100 grm mı yenecek yoksa her öğünmü 100er gr yenecek
canım her ögünde 100 qr yiyeceksin zaten her 100qr sadece 150 kaloridir yani gün boyunca 450 kalori eder ecem sen tavuk yiyerken yanına tyeşilikde ye mutlaka mesela dere otu maydanoz kişniş eline ne keçdiyse artık ondan bide yoğurt mutlaka yeterinece iç biliyorsun yağ yakıcıdır amma mutlaka az yağlı olsun su ve arada yeşil çay darçınlı felan olsa daha iyi
ben dün sabah 70.600 bu sabah böyük tualetime çıkmadan sadece cişimi yaptım gelib tartındım 69.800 olmuşum inanmadım defalarca tartıldım amma hep aynı gösterdi bide bendeki dicital tartıdı yani qramına kadar dakik gösterir
bide yoğurtu aclık hissetdiyin her vakitde içe bilirsin öyle saate felan deyildir tavukda öyle yaklaşık 500 qr tavuk haşla istediyin vakitde acıktıkca ye amma ekmek felan yok bu diyetde biliyorsun en zor kısmıda bu zaten
sevacımmm çok teşekkürler paylaştığın diyetler için canım ...maalesef benim yapabileceğim bir diyet yok bunlar içindeben haşlanmış et ,balık hayatta yiyemem. bende dr.ayçanın sitesinde kalsiyum diyetini okudum gayet uygun geldi ona başlamayı düşünüyorum hafta başında şuan reglim var zaten... hem bizim forumda bu kalsiyum diyetini uygulayarak 3 ayda 15-20 kilo verenler var okuduğuma göre bide ben deniycem bakalım buraya da paylaşıyorum diyeti ayça hanımın sitesinden alıntıdır.hepimize kolay gelsin kızlar...
Haftada 2 gün uygulanabilir.
KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut
ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi
AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt
Haftada 5 gün uygulanabilir
SABAH : 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta , maydonoz, tere, 5 zeytin
ÖĞLEN : 4 yemek kaşığı pilav yada 2 dilm ekme,2 tavuk baget veya 2 köfte, bol salata,1 kase yoğurt
İKİNDİ : 1 ayva, 2 yemek kaşığı yulaf , 1 kase yoğurt
AKŞAM :Karnabahar, brokoli ve havucu haslayıp üzerine yoğurt dökün, yanına bir kase çorba, 1 portakal
Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir.
Kilosu daha fazla olan erkekler için porsiyonlar 2 katı olabilir.
benim şahsi fikrimi sorarsanız her gün tek bir yiycekle verilen kiloların kalıcı olduğunu ,olacağını sanmıyorum .bu aynı 5 günde 5 kilo diyetine benziyor ,1 hafta sonra verdiklerini geri alıyorlar, hele ki ekmeğin olmadığı bir diyet böbrekler için facia... parrisscimm sen sakın deneme tatlım!!! bence diyeti bıraktığımızda vücüut farklı yiyeceklerle karşılaşıp onları depolayacak ve kilo aldıracak tekrar... ekmek ,pilav,makarna,diğer baklagiller,sebzeler bunları hiç bir zaman yemiycekmiyiz tabi yiycez bence bunları yiyerek verilen kilolar kalıcı tıpkı 1 ayda 8 kilo diyetinde olduğu gibi herşeyden yemek ama ölçülü yemek,benim kararım kalsiyum diyeti burda da etkili olan ıspanak,veya pırasa,kivi,süt ve ayva işe yaradığını resimli bir şekilde gördüm forumda bir arkadaşımızda adını hatırlamıyorum ama sizde bulabilirsiniz yine pazartesileri tartı günümüz olsun ,isteyenler istediği diyeti uygulasın yada toplu bir karar alalım siz nasıl isterseniz sadece fikir...
Sadece diyeti mi uguluosunuz merak ettim sporda yapiyomusunuz cunku ben. Denedim ama vremedim de57 olan kilom bir hafta sonra bugün hassas tartıda tartıldım 55,3 çıktım :) çok mutluyum bugünki menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtalı peynirli omlet
domates salata maydanoz
çay
öğlen
3 kayısı
5 erik
akşam
1 kase çorba
bir avuç kadar kabak mücver
salata
yoğurt
selam kızlarrrrrbende geldiiiiimmmm nihayet tekrardan aranıza.........15 günden beri evimde tadilat badana boya işleri vardı çok şükür bitti ama bende bittim yani
ama evim çok güzel oldu temizlik gibisi yok valla..
neyse kilo bildirimine gelince kilom aynı 75.500
bu süre içinde hep atıştırma yaptım
ama yarından itibaren dikkat etmeye devam edicem
arada bir yoğurt yulaf zmesi zerdeçal zencefil tarçın karışımından yapıp yedim tavsiye ederim kızlar hepinizi çok
Sadece diyeti mi uguluosunuz merak ettim sporda yapiyomusunuz cunku ben. Denedim ama vremedim de
merhaba kizlar,
bugunki menum
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, dereotu, maydanoz
oglen: 6 lahana sarmasi, yogurt
ikindi: 5 sade biskuvi, kucuk bir parca cikolata
aksam: 5 lahana sarmasi, yogurt ( lahana sarmasina dayanamiyorum bundan dolayi iki ogunde ayni oldu)
57 olan kilom bir hafta sonra bugün hassas tartıda tartıldım 55,3 çıktım :) çok mutluyum bugünki menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtalı peynirli omlet
domates salata maydanoz
çay
öğlen
3 kayısı
5 erik
akşam
1 kase çorba
bir avuç kadar kabak mücver
salata
yoğurt
Sadece diyeti mi uguluosunuz merak ettim sporda yapiyomusunuz cunku ben. Denedim ama vremedim de[/QUOT
Akşam üzeri yürüyorum kalça benim en problemli bölgem bu yüzden kalça egzersizleri yapıyorum ama düzenli yapmadım açıkçası adet dönemimde denk geldi bu haftaya ağrılarım vardı ama bu hafta yürüyüş ve egzersizi artırıcam öbür türlü bir haftada tekrar bu kiloyu veremem diye düşünüyorum :)Ayrıca tşkler arkadaşlar iyiki varsınız sizlerle birlikte kilo vermeye devam 2 temmuza kadar 2 kilo daha verebilmek istiyorum
selaaamm,
bugunki menum:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 dilim peynir
oglen: 4 yk bulgur pilavi, yogurt
ikindi: 10 badem, 4 erik, 2 ceviz
ara: 1 kucuk elma
aksam: 3 yk bamya, 1 kucuk kase corba
iyi günler kızlar nerdesiniz kaybolmuş yine bugün herkes :))
ben listeye uyamıyorum ya deli olacam allahımm bana irade gücü ver yarından itibaren listeye uymaya başlamam lazım temmuz 15 te tatile çıkıyorum en az 3 kilo daha vermem lazım offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?