Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

birde 2. gün 100 gr tavuk var gün boyu sadece 100 grm mı yenecek yoksa her öğünmü 100er gr yenecek

canım her ögünde 100 qr yiyeceksin zaten her 100qr sadece 150 kaloridir yani gün boyunca 450 kalori eder ecem sen tavuk yiyerken yanına tyeşilikde ye mutlaka mesela dere otu maydanoz kişniş eline ne keçdiyse artık ondan bide yoğurt mutlaka yeterinece iç biliyorsun yağ yakıcıdır amma mutlaka az yağlı olsun su ve arada yeşil çay darçınlı felan olsa daha iyi

ben dün sabah 70.600 bu sabah böyük tualetime çıkmadan sadece cişimi yaptım gelib tartındım 69.800 olmuşum inanmadım defalarca tartıldım amma hep aynı gösterdi bide bendeki dicital tartıdı yani qramına kadar dakik gösterir

bide yoğurtu aclık hissetdiyin her vakitde içe bilirsin öyle saate felan deyildir tavukda öyle yaklaşık 500 qr tavuk haşla istediyin vakitde acıktıkca ye amma ekmek felan yok bu diyetde biliyorsun en zor kısmıda bu zaten

Son düzenleme:

günaydınlarr
sağol sevacım yarın başlarım inş. hem pratikte uğraştırmıyor.
bugün günümüz var gitmek zorundayım hayırda diyemiyorum ama mümkün olduğunca tadımlık yemeye çalışıcam inşallah

sevacımmm çok teşekkürler paylaştığın diyetler için canım ...maalesef benim yapabileceğim bir diyet yok bunlar içinde ben haşlanmış et ,balık hayatta yiyemem. bende dr.ayçanın sitesinde kalsiyum diyetini okudum gayet uygun geldi ona başlamayı düşünüyorum hafta başında şuan reglim var zaten... hem bizim forumda bu kalsiyum diyetini uygulayarak 3 ayda 15-20 kilo verenler var okuduğuma göre bide ben deniycem bakalım buraya da paylaşıyorum diyeti ayça hanımın sitesinden alıntıdır.hepimize kolay gelsin kızlar...

Haftada 2 gün uygulanabilir.
KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut
ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi
AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt

Haftada 5 gün uygulanabilir
SABAH : 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta , maydonoz, tere, 5 zeytin
ÖĞLEN : 4 yemek kaşığı pilav yada 2 dilm ekme,2 tavuk baget veya 2 köfte, bol salata,1 kase yoğurt
İKİNDİ : 1 ayva, 2 yemek kaşığı yulaf , 1 kase yoğurt
AKŞAM :Karnabahar, brokoli ve havucu haslayıp üzerine yoğurt dökün, yanına bir kase çorba, 1 portakal

Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir.
Kilosu daha fazla olan erkekler için porsiyonlar 2 katı olabilir.

benim şahsi fikrimi sorarsanız her gün tek bir yiycekle verilen kiloların kalıcı olduğunu ,olacağını sanmıyorum .bu aynı 5 günde 5 kilo diyetine benziyor ,1 hafta sonra verdiklerini geri alıyorlar, hele ki ekmeğin olmadığı bir diyet böbrekler için facia... parrisscimm sen sakın deneme tatlım!!! bence diyeti bıraktığımızda vücüut farklı yiyeceklerle karşılaşıp onları depolayacak ve kilo aldıracak tekrar... ekmek ,pilav,makarna,diğer baklagiller,sebzeler bunları hiç bir zaman yemiycekmiyiz tabi yiycez bence bunları yiyerek verilen kilolar kalıcı tıpkı 1 ayda 8 kilo diyetinde olduğu gibi herşeyden yemek ama ölçülü yemek,benim kararım kalsiyum diyeti burda da etkili olan ıspanak,veya pırasa,kivi,süt ve ayva işe yaradığını resimli bir şekilde gördüm forumda bir arkadaşımızda adını hatırlamıyorum ama sizde bulabilirsiniz yine pazartesileri tartı günümüz olsun ,isteyenler istediği diyeti uygulasın yada toplu bir karar alalım siz nasıl isterseniz sadece fikir...

canım ben zaten listenin en başında yazdım acil kilo vermek sağlıklı deyil bir haftalık diyetlerde en az 3.4 kilo verile biliniyor
ve bu diyetler sadece çok acil kilo vermek istiyenler içindir
ben de zaten sadece 1hafta uyqulamayı düşünüyorum çünkü dr ayçanın verdiyi diyet listesine bedenim alışmışdı artık

çarşanba başladım çarçanba bitirmeyi düşünüyorum

ayrıca çok sağlıksız sayılmaz sadece 1 hafta için balık var tavuk var et var potates var sebze meyva var sadece ekmek yok insan1 hafta ekmek yemese ölmez bence
bide bi şey var canımkime inansın bilmiyor vallah bende senin gibi olmazsa olmaz diyordum amma ekmekle ilgili bak doktor CANAN ne diyor videoyu izle
CANAN KARATAY'DAN EKMEK UYARISI!!!

CANAN KARATAY'DAN EKMEK UYARISI!!! - YouTube

merhaba kizlar,

bugunki menum

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, dereotu, maydanoz

oglen: 6 lahana sarmasi, yogurt

ikindi: 5 sade biskuvi, kucuk bir parca cikolata

aksam: 5 lahana sarmasi, yogurt ( lahana sarmasina dayanamiyorum bundan dolayi iki ogunde ayni oldu)

57 olan kilom bir hafta sonra bugün hassas tartıda tartıldım 55,3 çıktım :) çok mutluyum bugünki menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtalı peynirli omlet
domates salata maydanoz
çay

öğlen
3 kayısı
5 erik

akşam
1 kase çorba
bir avuç kadar kabak mücver
salata
yoğurt

Son düzenleme:
Sadece diyeti mi uguluosunuz merak ettim sporda yapiyomusunuz cunku ben. Denedim ama vremedim de

selam kızlarrrrr bende geldiiiiimmmm nihayet tekrardan aranıza.........15 günden beri evimde tadilat badana boya işleri vardı çok şükür bitti ama bende bittim yani

ama evim çok güzel oldu temizlik gibisi yok valla..

neyse kilo bildirimine gelince kilom aynı 75.500

bu süre içinde hep atıştırma yaptım

ama yarından itibaren dikkat etmeye devam edicem

arada bir yoğurt yulaf zmesi zerdeçal zencefil tarçın karışımından yapıp yedim tavsiye ederim kızlar hepinizi çok

hoş geldin canım zencefil ve tarçını ben her gün yeşil çayımda kullanıyorum
evet haklısın canım evdeki temizlik ve güzeleşme insanın asablarınıda rahatlatıyor

her kes döndü sonunda cesebe yok o nerde acaba pes etdi galiba

asude canım sen biskuvi, kucuk bir parca cikolata yeyine 2.3 tane hurma ve 1 bardak süt içsen daha iyi olur canım hem tatlı işini görür hem az kalorili 1 hurma 11 kalori 3 hurma 33 kalori sadece

bide lahana sarması yaprak sarması bende bunlara dayanamıyorum o yüzden diyet yaptığım günlerde ya bişirmiyorum bişirsemde ağzıma heç koymuyorum yoksa dayanamam hepsini yemek istiyor canım

canım yazdığın menyulara hep dikkat ediyorum çok dikkatlısın bu konuda böyle devam et allah yolundan şaşırtmasın zaten vermen gereken kilo da çok az

iyi günler kızlar nerdesiniz kaybolmuş yine bugün herkes :))

ben listeye uyamıyorum ya deli olacam allahımm bana irade gücü ver yarından itibaren listeye uymaya başlamam lazım temmuz 15 te tatile çıkıyorum en az 3 kilo daha vermem lazım offfff

selaaamm,

bugunki menum:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 dilim peynir

oglen: 4 yk bulgur pilavi, yogurt

ikindi: 10 badem, 4 erik, 2 ceviz

ara: 1 kucuk elma

aksam: 3 yk bamya, 1 kucuk kase corba

selaaamm,

bugunki menum:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 dilim peynir

oglen: 4 yk bulgur pilavi, yogurt

ikindi: 10 badem, 4 erik, 2 ceviz

ara: 1 kucuk elma

aksam: 3 yk bamya, 1 kucuk kase corba

asude canım doktor ayça sabah yumurta varsa peynir yemeyin demişdiilk sayfada videoyu izle tekrar istersin

hanki liste olursa olsun fark etmez gerçekten listeye uymak çok zor oluyor ben deyişiklik için bir haftalık diyeti yapıyorum 3 günde 1 kilo verdirdi bana amma şimdiden bıktım offfffffffff amma ne olursa olsun çarşanbaya kadar devam edicembide ekmek çekiyor insanın canı sanıyorum ekmek yemediyim için 3 günde 1 kilo verdim

bende çok zorlanıyorum amma başka çaremizde yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…