bugün yediklerim
Sabah:
2.dilim k.ekmegi sürme peynirli + bol sebze
bitki cayi
Öglen:
2 tane izgara sosis yaninda izgara sebze mantar, biber vs
Ara:
1 bardak süt 4 tane kurabiye
Aksam:
bir kase yogurt ve 1 dilim kizartilmis kepek ekmegi
1.5 litre su ve birazdan yesilcayimida icecem
sabah yemeyin super
Öglen: izgara sosis yerine izgara tavuk veya taze etden izgara tercih et
Ara:4 kurabiye yerine diyet biskuvi ve ya kurabiyenin 2 tanesini ye 4 tane yerine
canım işine karışmak gibi olmasın amma yardımcı olub yanlışlarını görmeni istedim
selam kızlar birkaç gündür çok yoğunum bayram temizliği malum dikkat etmeye çalışıyorum ama şişkinlik olduğunu hissediyorum kendimde ve kilo verememişimdir diye bugün
biraz arttırdım galiba
normalde sahurda ve iftarda 1 dilim ekmek yiyordum
iftar da çorba hurma salata ve 2 3 kaşık yersem yemek sonrasında meyve 6 bardak su ve 1 soda
sahurda 1 parça pide 1 dilim kadar yani, peynir(bazen 2 dilim) zeytin domates biber salatalık
canım isterse 1 çay kaşığı çikolata veya bir kaç bisküvi
kayısı (buna dayanamıyorum işte 6-7-8 )yiyorum
yine 6 bardak su
yani toplamda 12 13 bardak su kesin içiyorum ramazan boyunca hep böyleydi ama bu hafta kendimi veremiyorum diye biraz saldım
daha doğrusu ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYA BAŞLADIM YİNE VEREMEYECEĞİM DİYE
kızlar nolur bana biraz moral verin destek verin de şu durumdan krtulayım
ben nisandan beri toplamda 10 kilo verdim 84 ,6 ile başladım şimdi 74 üm çok şükür ama motivasyon çok düştü
ve o kadar ereket yapıyorum ki inanamazsınız iki evin kapı pencere sil süpür halıları yıka 1 dakika boş durmuyorum bu hafta ama yine de böyleyim:2:
Slm kızlar,5 ay önce doğum yaptım suan 70 kg hamileligim boyunca 10 kg aldım ve hiç veremedim,zaten hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadımhiç azimde yok ya kız kardeşimle iddaya girdik kim daha fazla kilo verecek diye,bende iki öğün sabah gevrekleri varya sütle onu yiyorum,akşamda bol salata ve en az 2 ltre su,daha önce böyle iki haftada 5 kg vermiştim,of hiç bir kıyafetim olmuyor sinirlerim bozuluyor ya
kızlar bayramdan sonra tenbellik yok hepinizi bekliyorum
heç moralini pozma canım ben tam 3 hafta 68.500 ile 69.500 arasında kaldım.duraklama devrindeydim sonra yeşil çayımı günde 3 kere içince ve en önemlisi ekmek yerine günde 3 tane galeta yeyince 3.4 gün içinde 68.500 den 67.100 düştüm yani yediyime içtiyime çok dikkat ediyorum canım birşeyden çok çekerse ucundan bir azyemekle yetiniyorum ve sufradan uzaklaşıyorum yeşil mercimek her gün kullanırsın eger 1 hafta sonunda 500 qr ile 1 kilo arasında kilo vermek mümkün yeşil mercimek doğal kilo verdiriyomuş doktor konuşurken duydum
ayy sevacım çok sağol ya evet kesinlikle kendimi toparlamalıyım sanırım bende öyle duraklama dönemindeyim ve sonrası birden vericem inş
mercimek nasıl yenecek canım salata içinde haşlayıpta mı yoksa çorba şeklinde mi anlayamadım
bugün bayram ve kesinlikle dikkat edicem yediklerime kırmamak için kabul etmicem ikramları
HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN
istediyin zaman katıl zayıflamak için heç vakit gec sayılmazbayramdan sonra bende aranıza katılacağım inşallah. bu arada herkese iyi bayramlar..
iyi bayramlarrr
su son 2 gün hic dikkat etmedimm..mangal yaptik devamini anlarsiniz iste :44:
ama bugün dikkat ediyorum kahvaltimla güne iyi basladimm
2 dilim kepek ekmegi sürme peynirli + salatalik kirmizi biber
ve papatya cayi
birazdanda ara ögün olarak bir tane armut yiyecem.
bu arada yeni katilanlar hosgeldinizz
herkese iyi bayramlaarrrrrrrrrr
ramazanida gecirdik. allaha sukurler olsun kilo almadan ramazani bitirdim. normalde ben her ramazan kilo aliyordum. mumkun oldugu kadar dikkat ettim. simdi eski yeme usulune geri doncem insallah. artik 60 olan hedefime ulasmak istiyorum.
hoş geldin canım ben hep takipdeyim başlanğıc kilonu yaz seni listeye ekleyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?