Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

sabah yemeyin super
Öglen: izgara sosis yerine izgara tavuk veya taze etden izgara tercih et

Ara:4 kurabiye yerine diyet biskuvi ve ya kurabiyenin 2 tanesini ye 4 tane yerine
canım işine karışmak gibi olmasın amma yardımcı olub yanlışlarını görmeni istedim

Son düzenleme:

yok ne karismasi. asil yanlislarimi söylemenizi istiyorumki bileyim
canim acikcasi o kurabiyeleri cekti dayanamadim yedimm

selam kızlar birkaç gündür çok yoğunum bayram temizliği malum dikkat etmeye çalışıyorum ama şişkinlik olduğunu hissediyorum kendimde ve kilo verememişimdir diye bugün

biraz arttırdım galiba

normalde sahurda ve iftarda 1 dilim ekmek yiyordum

iftar da çorba hurma salata ve 2 3 kaşık yersem yemek sonrasında meyve 6 bardak su ve 1 soda

sahurda 1 parça pide 1 dilim kadar yani, peynir(bazen 2 dilim) zeytin domates biber salatalık

canım isterse 1 çay kaşığı çikolata veya bir kaç bisküvi

kayısı (buna dayanamıyorum işte 6-7-8 )yiyorum

yine 6 bardak su

yani toplamda 12 13 bardak su kesin içiyorum ramazan boyunca hep böyleydi ama bu hafta kendimi veremiyorum diye biraz saldım

daha doğrusu ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYA BAŞLADIM YİNE VEREMEYECEĞİM DİYE

kızlar nolur bana biraz moral verin destek verin de şu durumdan krtulayım

ben nisandan beri toplamda 10 kilo verdim 84 ,6 ile başladım şimdi 74 üm çok şükür ama motivasyon çok düştü

ve o kadar ereket yapıyorum ki inanamazsınız iki evin kapı pencere sil süpür halıları yıka 1 dakika boş durmuyorum bu hafta ama yine de böyleyim:2:

heç moralini pozma canım ben tam 3 hafta 68.500 ile 69.500 arasında kaldım.duraklama devrindeydim sonra yeşil çayımı günde 3 kere içince ve en önemlisi ekmek yerine günde 3 tane galeta yeyince 3.4 gün içinde 68.500 den 67.100 düştüm yani yediyime içtiyime çok dikkat ediyorum canım birşeyden çok çekerse ucundan bir azyemekle yetiniyorum ve sufradan uzaklaşıyorum yeşil mercimek her gün kullanırsın eger 1 hafta sonunda 500 qr ile 1 kilo arasında kilo vermek mümkün yeşil mercimek doğal kilo verdiriyomuş doktor konuşurken duydum

Son düzenleme:
ramazanı kilo almadan geçirdim bu bile başarı benim için :)) sadece iki kilo verdim ama asıl bundan sonra sıkı bir diyete başlıyorum

Slm kızlar,5 ay önce doğum yaptım suan 70 kg hamileligim boyunca 10 kg aldım ve hiç veremedim,zaten hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım hiç azimde yok ya kız kardeşimle iddaya girdik kim daha fazla kilo verecek diye,bende iki öğün sabah gevrekleri varya sütle onu yiyorum,akşamda bol salata ve en az 2 ltre su,daha önce böyle iki haftada 5 kg vermiştim,of hiç bir kıyafetim olmuyor sinirlerim bozuluyor ya

sinirlerin bozulmasın sabırlı olbirlikde zayıflayalım

ayy sevacım çok sağol ya evet kesinlikle kendimi toparlamalıyım sanırım bende öyle duraklama dönemindeyim ve sonrası birden vericem inş

mercimek nasıl yenecek canım salata içinde haşlayıpta mı yoksa çorba şeklinde mi anlayamadım

bugün bayram ve kesinlikle dikkat edicem yediklerime kırmamak için kabul etmicem ikramları

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

doktor selahattin dönmez mercimeki 48 saat suda bekletmek gerekiyormuş sonra suyunu boşaldıb yeniden içine su ekleyib haşlamaya qoyuruz ve bu kes içindeki suyu kesinlikle boşaltmıyoruz 1 tabak mercimekin içine bir az zeytun bir az limon suyu domates salatalık felan ekleyib yiyorsunuz istersin domates salatalık koymayada bilirsin yani orası sana kalmış istersin yoğurtla ye amma mercimek tüketmek lazım günde bir kes hanki ögünde olursa olsun fark etmez dediaçıkcası benim 48saat bekletmeye sabrım çatmıyor akşamdan mercimeki suda bekletip sabah pişmeye koyuyorum

seninde bayramın kutlu olsun canım

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar,bende diyet yapmaya karar verdim allah kısmet ederse bayramdan sonra başlıcam,spora yazıldık bu arada hem diyet hem spor inş vericem kararlıyım bu sefer evlenmeden önce 62 kiloydum,10 ay geçtşi ve ben 69 kiloyum Hedef 62...

çok sayfa vardı okuyamadım kusura bakmayın,hergün bunları mı yemek lazım?öğlen hep ızgara tavuk yiyemeyiz heralde,en önemliside bu...neyse ben biraz okumaya çalışayım belki cevabını bulurum

herkese iyi bayramlaarrrrrrrrrr

ramazanida gecirdik. allaha sukurler olsun kilo almadan ramazani bitirdim. normalde ben her ramazan kilo aliyordum. mumkun oldugu kadar dikkat ettim. simdi eski yeme usulune geri doncem insallah. artik 60 olan hedefime ulasmak istiyorum.

iyi bayramlarrr
su son 2 gün hic dikkat etmedimm..mangal yaptik devamini anlarsiniz iste :44:
ama bugün dikkat ediyorum kahvaltimla güne iyi basladimm

2 dilim kepek ekmegi sürme peynirli + salatalik kirmizi biber
ve papatya cayi

birazdanda ara ögün olarak bir tane armut yiyecem.

bu arada yeni katilanlar hosgeldinizz

bende heç dikkat edemedim canım misafirim vardı çok zorladılar dayanamadım

kilo almaman zaten çok böyük başarı genelde ramazanda kilo vermekden çok kilo alınıyor çok şanslısın veya gerçekten dikkat etmişsin

hoş geldin canım ben hep takipdeyim başlanğıc kilonu yaz seni listeye ekleyim canım

hoşbulduk başlangıç kg 76.5 yarındaan itibaren sıkı takipde olalım inşallah günde 1 kerede olsa akşama girip yediklerimi yazıcam . bubarada ben mercimek olayını bilmiyorum bana biraz bilgi vereblirmisiniz.

ben 1 hafta ilk diet listesini 1 hafta 2 listeyi yapıcam bakalım böle giderek ne kadar vericem hedefim 20 kg vermek ama zor geliyor bana ilk etapda bi 10 kg versem bence motivasyonum çok artacak .haftada 2 kg verdiren dietle 1 ,5 haftada 3,5 verdiren liste ile 2 versem bile süper ayda 7 kg yaparki süper ötesi .

selam kizlarr
bu sabah
1 bardak su
2 dilim k.ekmegi beyaz peynirli +papatya cayi

ara
1 seftali

öglen
cok az makarna ama yaninda 3 tane köfte

aksam
makarnadan yedim yine ve yanina 2 köfte

sonundada yesilcayy

ve 1.5 litre su tükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…