merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor.benim gayet iyi.zorlanmıyorum.ancak bu diyeti daha önce uygulamış arkadaşlara sormak istiyorum.1.menü,2.menü diye liste var ya ben sıkılmamak için bir gün birini birgün diğerini uyguluyorum.sakıncası olmaz dimi.birde kıymalı dolma var evde yarın öğlen 3 köfte yerine 1 tane küçük dolma yesem içindeki kıyma nede olsa.bir sakıncası olumu siz böyle değişimler yapıyormusunuz.tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.çok vaktim olmadığı için baştan sona okuyamıyorum topiği.öptüm hepinizi.kolaylıklar diliyorum...
arkadaşlar dün diyeti bozdumçünkü tayini çıkan arkadaşımız için pasta kesmiştik dayanamadım ince 1 dilim yyedim.noluyo bana yaaaaaaaaa tutamıyorum iki gündür kendimi.biri beni kendime getirsinn.sabah öğlen diyete uyuyorum akşam olunca iş bozuluyo.eşim sağolsun hergün kase kase abur cubur yiyo ve çöp gibi öffffffffff çok zor oluyo benim için
merhaba kizlar,
diyetler nasil gidiyor?
benim ki sukurler olsun tekrar duzenegirmeye basliyor. pazartesini sabirsizlikla bekliyorum bakalim kilomu bu durum nasil etkiliyor. Allah yardimcimiz olsun 10 ekim 63 demistim fakat biraz zor olacak galiba cunku 3 hafta kaldi. pazartesi takrar tartilcam bakalim kac kilo cikcam ona gore basarip basaramicam belli olur. neyse ben gayret gostereyimde olursa olur olmazsa kaldigim yerden yola devam.
tutman lazım kendini ama lütfennnn :26:, bak bizim iş yerinde de doğum günü olan arkadaşlarımız için 2 gün ayrı ayrı pasta kesildi ,
kendime hakim oldum ve hiç yemedim :)))
akşam bizim evdede yemek faslından sonra herkes çay çörek kuruyemiş yemeye başlıyo :)
ama sen uyma eşine hakim olmaya çalış kendine , sabrın sonu selamet , valla şu hadiseye falan bakıyorum da kız ne güzel zayıflamış ,
biz de yapabiliriz hadiiii sakın bırakma lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?