Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

günaydınnn ,

sanırım 5.gün ve 1 kilo gitti :))
olsun yavaş yavaş gidecek inşallah ....
yılmak yok yola devam :))
akşamları çok dikkat ediyorum ben , ekmek makarna pilav yok ...

Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaaaa... bahar aylarında bu diyeti yapmıştım ve 3 ay yapmama rağmen zar zor 6 kilo vermiştim. Konya'da bir diyetisyene gittim. Neden Bu kadar az verdiğimi sordum ve bana vücudunu kıtlık sendromuna sokmuşsun dedi. Vücudun yağa çevirmiş her yediğini vücudundaki yağ oranı artmış dedi. Gerçekten kilo versemde hala kilolu görünüyordum. Şimdİ 1600 kalorilik diyetie başladım. Bugün ilk günüm bakalım ne kadar verebileceğim... Bu başlıktan sizlere veda etmeden ayrılmak istemedim. İnşallah hepimiz kurtuluruz şu kilolardan

tabiki degiştireceksin canım yoksa vucudun diyete alışır zamanla veremez olursun degiştir spor mümkün oldugu kadar yap herşeyden yiyebilirsin ama cok az olarak

selam kizlar,

kilo bildirimi yapcam :)) bu hafta cumaya kadar dikkat ettim cumartesi pazar abartili yedim ve bu arti 1 kiloya donustu yani yeni kilom 68 oldu.

hanimlar carsamba günü 2.hafta biticek amaaaa bu arada yürüyüslerimi aksattim veee malesef cok kacamak yaptim ;( noldu bilmiyorum ama cumartesi, pazar tatli krizim tuttu :S
ben öyle cok fazla tatli düskünü biriside degilimdir ama galiba tamamen kesmeye calistim icin öyle oldu. kilo vermeyi gectim insallah kilo almamisimdir bu hafta yoksa cok üzülürüm!
yarindan itibaren pilatese baslamak istiyorum. aranizda pilates yapan varmi? cd önerisi olan.kilo veren.ne kadar sürede faydasini görürürm. haftada kac gün kac dakika yapmaliyim? evde yapabilicem spor türleri lazim bana. havalarda sogmaya basladi burda, disari pek cikmak istemiyorum. spor salonuna gecen yil kayd oldum ama dogru düzgün gitmemistim. anlicaniz kesinlikle evde biseyler yapmam lazim. benim hafif basenim var ve bel cevrem cok rahatsiz ediyo. sikilasmak ve daha ince görünmek istiyorum
bu arada boyum 1.70 ve en son tartildima göre 63.6 kg.

günaydın arkadaşlar bende devam ediyorum pazar günüydü sanırım 66 gelmiştim.önümüzdeki pazar tartılacağım ve sonucu yazacağım.dün bende kaçamak yaptım.akşam yemeğinin üstüne beyaz ekmekten 1 dilim yedim fazladanve 1 tatlı kaşığı reçel(ama hepsi akşam 6 da oldu bitti.ondan sonra bir şey yemedim.dün okulda çok yoruldum heralde ondan canım deli gibi tatlı istedi

herkese selammm ...

sabah 2 dilim kepek ekmek , peynir domates-salatalık ,
öğlen az çorba , ayıptır söylemesi et kavurma çıkmıştı işyerinde birazda ondan ve yağsız salata , hiç ekmek yok ,
akşam tavuklu salata yicem gene

artık gitsin şu kilolarrrr

merhabalar,

bugunki menum:

sabah 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, maydanoz, salatalik

ara: 2 yk yogurt, 4 erik

oglen: 1 yk pilav, 1 but tavuk

ara: 1 parca peynir, 1 dilim kek

aksam: azicik tavuk, yarim kase corba

tabi yesil cay ve bolca su. bugun cok kotu gecmedi insallah bu sekilde bari devam eder

sabah 1 tane haslanmis yumurta yaninda bi fincan yesil cay. 2-3 saat sonra 1 kase nestle nesfit sade, 1 kasik yulaf ezmesi bunu tabiki light sütle:)
saat 3 gibi 1 tabak yesil fasülye, 1 dilim ekmek ve bir kase yagsiz yogurt. aksam 1 büyük fincan sütlü nescafe. 1 elma ve simdide bi fincan yesil cay daha iciyorum. 2,5 litre kadar su ictim ve uzun bi yürüyüs yaptim. 20 dakika kadarda pilates yaptim
yarin sabah tartilcam, hadi hayirlisi :))

herkes nerde??kimsenin sesi solugu cikmiyo:)
simdi tartildim ve sonuc 63.1 kg. sadece yarim kilo vermisim. amaaa kendi düsen aglamaz! bu hafta cok abartmistim yine iyi gitmis o yarim kilocuk

dün akşam ki menü tavuklu salata ,

sabah yine 1 dilim kepek ekmeği peynir dometes-salatalık ,
öğlen fırında kabak ve çorba
akşam annem taze fasulye yapmış birazcık ondan ve yoğurt yerim artık ,

hafta içi tartılmayacağım , cumartesi tartılıcam bakalım , 1 haftada ne kadar gitmiş olacak

Arkadaşlar bende buna benzer besleniyorum diyetisyen gibi hatunum ya:)

Sabah:2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin bir domates

Öğlen:bir kase corba bir kase yogurt yada 8 kaşık yemek yanında yogurt yada domates

Ara öğün:meyve yiyorum

Akşam:öğlenle aynı yiyorum

Yani kızartma hamur işi dolma hariç evde ne pişirirsem az yiyorum tabagımı kücülttüm 8 kaşık koyunca tabak doluyo gözümde doyuyo haliyle tavugu balığı fırınlıyorum sağlıklı bence liste derdimde yok belki işe yarar herkese sağlıklı zayıflamalar.

arkadaşlar dün diyeti bozdumçünkü tayini çıkan arkadaşımız için pasta kesmiştik dayanamadım ince 1 dilim yyedim.noluyo bana yaaaaaaaaa tutamıyorum iki gündür kendimi.biri beni kendime getirsinn.sabah öğlen diyete uyuyorum akşam olunca iş bozuluyo.eşim sağolsun hergün kase kase abur cubur yiyo ve çöp gibi öffffffffff çok zor oluyo benim için

tutman lazım kendini ama lütfennnn :26:, bak bizim iş yerinde de doğum günü olan arkadaşlarımız için 2 gün ayrı ayrı pasta kesildi ,
kendime hakim oldum ve hiç yemedim :)))

akşam bizim evdede yemek faslından sonra herkes çay çörek kuruyemiş yemeye başlıyo :)
ama sen uyma eşine hakim olmaya çalış kendine , sabrın sonu selamet , valla şu hadiseye falan bakıyorum da kız ne güzel zayıflamış ,
biz de yapabiliriz hadiiii sakın bırakma lütfenn

merhaba kizlar,

diyetler nasil gidiyor?

benim ki sukurler olsun tekrar duzene girmeye basliyor. pazartesini sabirsizlikla bekliyorum bakalim kilomu bu durum nasil etkiliyor. Allah yardimcimiz olsun 10 ekim 63 demistim fakat biraz zor olacak galiba cunku 3 hafta kaldi. pazartesi takrar tartilcam bakalim kac kilo cikcam ona gore basarip basaramicam belli olur. neyse ben gayret gostereyimde olursa olur olmazsa kaldigim yerden yola devam.

Merhaba arkadaslar
bende bugun basladım bu dıyete tam anlamıyla bu lısteye uymasamda saglıklı beslenıyorum, bakalım 1 ay sonra kac kılo vermıs olacagım kılom 74.
Aranızda bu dıyetı yapıp kılo veren varmı yanı ayda kac kılo verdınız mesela..

bende bundan sonra gunluk ne yedıgımı buraya yazmak ıstıyorum..

sabah 1 bardak su
1yumurta, 2 zeytın , peynır
domates, dereotu
1dılım kepek ekmegı ve cay sekersız

oglen yogurt, corba

ara muz, sutlu kahve

aksam 1dılım ekmek corba
yesıl fasulye ayran

ara yesıl cay 1avuc fındık

gunu kapattım

merhaba asude, baş sayfalara göz attımda sen cok guzel kılo vermıssın bu dıyetlemı verdın neler yaptın merak ettım darısı bıze
toplamda kac kılo verdınkı...

sağol desteğin için söz yarından itibaren sıkı bir şekilde devam arkadaşım.

yarın tartılacaktım ama dayanamadım bu sabah kalkınca tartıldım veee toplamda 2,300 kg gitmiş
henüz yeni 2 hafta olacak ve hiç te fena değill dimi :))
yılmayın devamm arkadaşlar ben en az 57-58 olana kadar devam edicem Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…