Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

haklisin kalorisi baya bi yuksek ama besleyicidir. ben abartmadan yedim. tabi sadece yedigim asureyle kalsam sorun olmicak diger kacamaklarimda var maalesef fakat yarin yeni bir hafta yeni bir baslangic :)

neyse canım olan olmuş inşallah artıçıkmazsın.nu hafya yeniden sıfırdan başlıyalım.herşey daha güzel olcak.

günaydın kızlar...

veeee kötü sonuç
kilo bildirimi:
13/11/2012:71.900
19/11/2012:70,200
26/11/2012:69,300

bu hafta çok dahaiyi olacak en az 2 kilo vercem söz veriyorum kendime ve sizlere kızlar
bence çok ii keşke her hafta 900-1 kilo gitse

kızlar günaydınn topiğe bayıldım tam aradığım yer:) ben geçen yaz doğum yaptım.hamileyken tam 33 kilo aldım 25 kilosunu emzirirken birazda diyetle verdim.Ama kalan 8 kilo üstüme yapıştı gitmiyor ne yapsam.bide tamamen göbeğimde bu kilolar giydiğim hiç bişey yakışmıyorr çok üzülüyorum.bu sabah itibariyle burda en baştaki diet listesini yapmaya başladım işallah sıkılmadan yaparım ve bende sizler gibi kilo vermeye başlarım.şuanda 58 kiloyum...

hoşgeldin canım.bemde hamileyken 23 kilo aldım doğumdan sonra sadece 11 kilo gitti.sen çok daha iyisin ama inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

hoşgeldin canım.bemde hamileyken 23 kilo aldım doğumdan sonra sadece 11 kilo gitti.sen çok daha iyisin ama inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

hoş bulduk canım.baya kilo verdim ama benm boyum 1,60 o yüzden düşünsene tophane patlıcanı gibi oldum 33 kilo alınca...kalan kilolarda tamamenn göbekte off ya eşimde sürekli takılıp duruyo göbeğime çok moralim bozuluyoo

aslinda cok dogru kacamak yapiyoz yapmasina bari hafta sonu yapmayalim dimi:) sonra arti cikiyoz

kızlar kaçamak günümüz Carsamba mı olsun yoksa perşembe?

bayanlar kilo bildirimlerinizi yapın listeye eklemem lazım

yeni gelenler hoş geldiniz

Son düzenleme:

Kesinlikle öyle. Ara ara yememeniz gereken şeyleri yedikten sonra " Artık bozdum aman daha devam etmicem, şunları şunları da yedikten sonra tekrar başlarım" diye kendinizi kandırmayın sakın kızlar. Şöyle düşünün kilo veremiyor bile olsanız hem sağlıklı besleniyorsunuz hem de verilmese bile kilo sabit kalıyor. Yediğimiz takdirde kalori ve yağ olarak bize geri dönüyor. Kadınlar Kulübü motive için çok iyi diye düşünüyorum ben. Buradaki yorumları okuyarak, insanların kilo verdikten sonra ki görüntülerine bakarak çok iyi motive olabiliriz.

Arkadaşlar selam,
Bende katılmak istiyorum aranıza. Sürekli bakıp duruyorum, bir kaç kez de niyetlendim ama bir türlü başlayamamıştım. Bu sefer başlamak istiyorum artık. Beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Kilom: 55
Boy: 1,55
Hedefim de 48 kilo olmak. Hemen söyleyeyim boy kısa olduğu için 48 kiloya düşmek istiyorum. Aslında evet aman aan fazlalığım yok ama ben ideal kilomda olmak istiyorum ve kendimi saldım mı iyice ipin ucunu kaçırıyorum.

hoşgeldin canım bende hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum emzirince gidiyo diyolar ama yinede şansa bırakmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…