haklisin kalorisi baya bi yuksek ama besleyicidir. ben abartmadan yedim. tabi sadece yedigim asureyle kalsam sorun olmicak diger kacamaklarimda var maalesef fakat yarin yeni bir hafta yeni bir baslangic :)
bence çok ii keşke her hafta 900-1 kilo gitsegünaydın kızlar...
veeee kötü sonuç
kilo bildirimi:
13/11/2012:71.900
19/11/2012:70,200
26/11/2012:69,300
bu hafta çok dahaiyi olacak en az 2 kilo vercem söz veriyorum kendime ve sizlere kızlar
kızlar günaydınn topiğe bayıldım tam aradığım yer:) ben geçen yaz doğum yaptım.hamileyken tam 33 kilo aldım 25 kilosunu emzirirken birazda diyetle verdim.ama kalan 8 kilo üstüme yapıştı gitmiyor ne yapsam.bide tamamen göbeğimde bu kilolar giydiğim hiç bişey yakışmıyorr çok üzülüyorum.bu sabah itibariyle burda en baştaki diet listesini yapmaya başladım işallah sıkılmadan yaparım ve bende sizler gibi kilo vermeye başlarım.şuanda 58 kiloyum...
canım almamışsın kAçamaklardan sonra hatta vermişsin.bu hafta inş istediğimiz performansı yakalıcaz:)kilo bildirimisadece 100 gram gitmis. 68.8 olmusum. kacamaklarimin sonucu tabi
hoşgeldin canım.bemde hamileyken 23 kilo aldım doğumdan sonra sadece 11 kilo gitti.sen çok daha iyisin ama inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
neyse canım olan olmuş inşallah artıçıkmazsın.nu hafya yeniden sıfırdan başlıyalım.herşey daha güzel olcak.
canım almamışsın kAçamaklardan sonra hatta vermişsin.bu hafta inş istediğimiz performansı yakalıcaz:)
kızlar haftada bigün ödülendirme günü koyalımı?öyle bi gün olsunki pazarertesine yakın olmasın mesela penşembekaçamaklarımızı
o güne koyalım
ve mesela penşembeye kadar ve sonra asla kaçamak olmasın
düşüncelerinizi merak ediyorum
kilo bildirimisadece 100 gram gitmis. 68.8 olmusum. kacamaklarimin sonucu tabi
kızlar kaçamak günümüz Carsamba mı olsun yoksa perşembe?
bayanlar kilo bildirimlerinizi yapın listeye eklemem lazım
yeni gelenler hoş geldiniz
mrhba kızlar bende bugün basladım bu diyete insallah hedefime ulasabilirimmm
off sonunda yaa..
yapilan yorumlara bende biseyler yazim dedim fakat bilgisayar bile bana karsi sanki. neyse sonunda konuya cevap ver bolumu acildi :))
benim durum iyi sayilirdi dune kadar dun ve bugun mahvettim desem yalan olmaz fakat yola kaldigimiz yerden devam. hedefe bi sekilde ulascaz toklezlicez tabi arada ama kalkcaz kaldigimiz yerden yola devam etcez.
Bende çarşamba diyorum
hoşgeldin canım bende hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum emzirince gidiyo diyolar ama yinede şansa bırakmak istemiyorum.kızlar günaydınn topiğe bayıldım tam aradığım yer:) ben geçen yaz doğum yaptım.hamileyken tam 33 kilo aldım 25 kilosunu emzirirken birazda diyetle verdim.Ama kalan 8 kilo üstüme yapıştı gitmiyor ne yapsam.bide tamamen göbeğimde bu kilolar giydiğim hiç bişey yakışmıyorr çok üzülüyorum.bu sabah itibariyle burda en baştaki diet listesini yapmaya başladım işallah sıkılmadan yaparım ve bende sizler gibi kilo vermeye başlarım.şuanda 58 kiloyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?