ne kadar guzel demek 25 gundur hic tartilmadin. masallah ne kadar sabirlisin. insallah guzel kilolar vermissindir. sonucu bizimle kesinlikle paylas cok merak ettim.
inş 38 beden olmak istiyorum tabi eşim 36 :s zor gibibende oyle. aman bu psikolojiyi kaybetmeden verelim su kilolari. bir donem aynen boyle gaza gelmistim baya kilo verdim sonra saliverince hemen kilolar geri donmeye basladi. su aralar tekrar motivasyonum yukseldi bende bu durumdan faydalanip bari biraz kilolari vereyim diyorum malum yolum uzun. senin gibi bi kac kisi olsa veririz evelallah su kilolari :))))))))))
vucud sIkIlastirmak icin bende bakindim fakat bisey bulamadim. yag karisimini denemdim fakat cokda faydasini gormedim. senin bildigin bir yontem varmi ??
bende oyle. aman bu psikolojiyi kaybetmeden verelim su kilolari. bir donem aynen boyle gaza gelmistim baya kilo verdim sonra saliverince hemen kilolar geri donmeye basladi. su aralar tekrar motivasyonum yukseldi bende bu durumdan faydalanip bari biraz kilolari vereyim diyorum malum yolum uzun. senin gibi bi kac kisi olsa veririz evelallah su kilolari :))))))))))
vucud sIkIlastirmak icin bende bakindim fakat bisey bulamadim. yag karisimini denemdim fakat cokda faydasini gormedim. senin bildigin bir yontem varmi ??
canım ben kendim evde yapmadım.gelen aşureleride yemedim.hatta bi kaç komşunun getirdiğini geri bile çevirdim.yeme sakın çok kalorilimotivasyon olsun die arada girip yazılanları okuyum diyorum ama pek bişey yazımıyor.
malum bu hafta aşure yapılıyor çok severim ama diyete engel mi siz naptınız yediniz mi ya:s
kızlar bu günüm çok zor keçdi canım hep bi şeyler yemek istediinş yarın daha iyi olurum bu arada arkadaşların çokusu işden nete giriyor bence bu yüzden pazar olunca kimse yazmıyor yarın mutlaka bildirim yapın kızlar
bende yeniyim ama burda arkadaşlar bi gün kaçırınca diğer gün bırakmıyolar diyete devam ediyolardı sende böle yap canım istersen.inş yarın hepimiz kilo vermiş oluruz hayırlısıyla..kızlar bende varım evet çoğunlukla işten giriyorum ama haftasonu bebekti işti derken giremiyorum.çok azimliydim ama son iki gündür kendimi tutamıyorum.sürekli bi yeme isteği.yardım edin toparlayayım kendimi.yarın kilomu merak eiyorum.
aynen bende yapmadım komşum getirdi bi kase yedim ama canım:S bayada getirmiş :s ama gün içerisinde dengeledim sporla.ama yemem canım yarın inş.canım ben kendim evde yapmadım.gelen aşureleride yemedim.hatta bi kaç komşunun getirdiğini geri bile çevirdim.yeme sakın çok kalorili
canım ben sabah kalktığımda lavabo ihtiyacımı karşıladıktan sonra aç karnına tartılıyorum üzerimde pijamalarım oluyo:))geçenn hafta yaptım bu haftada yapıcam ama lütfen kilomu ekle sevacım.hepinizin kilolarını sabırsızlıkla bakliyorum.aslında seva herkes için kilo bildirimi için bi saat koysak mesela 10:00 olmaz mı?.sormak istediğim bişey daha var tartılırken kıyafetsiz tartılıyorsunuz değil mi?
Teşekkür ederim. Evet bende şaşırdım kendime, sabrıma. Cuma günü doktora gidicem polikistik over'ım var muhtemelen tartar doktor, o gün öğrenicem yani kaç kilo verdiğimi hemen paylaşıcam burda. Aslında ne kadar kilo verdiğimin pek bir önemi yok biliyormusun rakamlarla değilde dolabımda duran onca pantolonun eteğin içine girebilmek benim için önemli olan. İnsan bazen kilo veremeyebiliyor ama vücudu şekillenebiliyor.
Sen ne durumdasın, nasıl gidiyor?
inş 38 beden olmak istiyorum tabi eşim 36 :s zor gibi
kızlar bende varım evet çoğunlukla işten giriyorum ama haftasonu bebekti işti derken giremiyorum.çok azimliydim ama son iki gündür kendimi tutamıyorum.sürekli bi yeme isteği.yardım edin toparlayayım kendimi.yarın kilomu merak eiyorum.
canım ben kendim evde yapmadım.gelen aşureleride yemedim.hatta bi kaç komşunun getirdiğini geri bile çevirdim.yeme sakın çok kalorili
geçenn hafta yaptım bu haftada yapıcam ama lütfen kilomu ekle sevacım.hepinizin kilolarını sabırsızlıkla bakliyorum.aslında seva herkes için kilo bildirimi için bi saat koysak mesela 10:00 olmaz mı?.sormak istediğim bişey daha var tartılırken kıyafetsiz tartılıyorsunuz değil mi?
kızlar haftada bigün ödülendirme günü koyalımı?öyle bi gün olsunki pazarertesine yakın olmasın mesela penşembekaçamaklarımızı
o güne koyalım
ve mesela penşembeye kadar ve sonra asla kaçamak olmasın
düşüncelerinizi merak ediyorum
inşallaaaaah canım:)))))insalllaaaah hep birlikte 38- 36 oluruz. dusunmesi bile guzel
mantıklı canım gerçekten :)bişey canımız isterse derizki kaçamak gününde yiyelim hem diyet bozulmaz hemde moralimiz:))kızlar haftada bigün ödülendirme günü koyalımı?öyle bi gün olsunki pazarertesine yakın olmasın mesela penşembekaçamaklarımızı
o güne koyalım
ve mesela penşembeye kadar ve sonra asla kaçamak olmasın
düşüncelerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?