güzel bir duygu ki
Slmm arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım.. 7 ay önce doğum yaptım ve bugünden itibaren bende bu diyete başlıyorum.. 10 kilo vermem gerek :)
canım yardımcı olmak isterdim ama hiç kullanmadımmerhaba :)
ben ve 3 iş arkadaşım bugün başladık bu diyete.. tüm gün beraber olduğumuz için sadece akşam yemeklerini ayrı yiyoruz. ciddi bir disiplin sağlıyor. aslında uzun süredir bir sağlıklı beslenme çabamız vardı ama ne yapacağımızı bilemiyorduk. diyetisyene mi gitsek falan derken işte aradığımız diyet dedik ve başladık.
grubun diyet koçu benim, sürekli diyet yapan ve araştıran kişi olarak
kafama takılan birşey var ve biliyorum biriniz bana yardımcı olursunuz :))
yulaf derken yulaf ezmesinden mi bahsediliyorr??
merhaba :)
ben ve 3 iş arkadaşım bugün başladık bu diyete.. tüm gün beraber olduğumuz için sadece akşam yemeklerini ayrı yiyoruz. ciddi bir disiplin sağlıyor. aslında uzun süredir bir sağlıklı beslenme çabamız vardı ama ne yapacağımızı bilemiyorduk. diyetisyene mi gitsek falan derken işte aradığımız diyet dedik ve başladık.
grubun diyet koçu benim, sürekli diyet yapan ve araştıran kişi olarak
kafama takılan birşey var ve biliyorum biriniz bana yardımcı olursunuz :))
yulaf derken yulaf ezmesinden mi bahsediliyorr??
merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ama bir türlü tüm gün uygulayamıyorum bu diyeti malesef öğleden sonraya kadar uyguluyorum sonra cozutuyorum kilolarım yüzünden çok mutsuzum hiç bir şey almak istemiyorum mağazalardan üst bedenim çok daha fazla kilolarım göbekte toplanmış durumda alt bedenim 42-44 iken üst 48 kadarçıkıyor size göre beden yok denmesinden nefret ediyorum üst bedeni nasıl inceltebilirim buarada 38 yaşında 74.6 kilo 1.62 boyunda ve 3 çocuk annesiyim :18::18::18:
Veee maalesef diyetim ikinci günde bozulduannemin harika aşuresi ve elleriyle açtığı mantısını mideme indirdikten sonra hala vicdan azabı çekiyorum... çok kararlı olmamız gerekli.. Bu böyle diyete başladım diyip başlamakla olmuyo.. Bazı kurallar koymalıyız kendimize..Bu vicdan azabıyla vallahi 3 gün bişey yemek istemiyorum... Kağıt kalem aldım belli kurallar koyacağım kendime... Belirleyince sizlerede yazarım kızlar :))
Kizlar bir ayda 8 kilo diyetini 1 ay boyunca tipatip ayni deniyen kim var aranizda??kaç kilo verdigini merak ediyorum:26:
kilodan kiloya degisir bana gore verilen kilo, mesela 80 kilodaki biriyle 60 kilodaki birinin bu diyetle ayni kiloyi vermesi mumkun degil ...peki 63 kilo biri bu diyetle 1 ay sonra 55 olabilirmi sizce ne dersiniz???:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?