kızlar yaa ben resmen bozdum bgn diyetimiregl den dolayı çikolataları fln götürdüm hapur hupurr (sabahtan beride ders çalışyrm malum finaller yaklaşıyo,sıkıntıdan fln filan derken çk yedim bgn yaaa offff moralimm sıfırrrrrr iradeli olduğum günleri özledimm ((((((((((((
Ben bu diyete başlayalı bir hafta oldu tam 3 kilo verdim.Daha öncede diyet yapıyordum fakat duraklama dönemim oldu.Bu diyete harfiyen uydum ve gün aşırı 45 dakıka yürüyüşle oldu.ve durmak yok yola devam..
günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum
58.7 kiloyum çok şükür artık:))))maşallah
günaydın kızlar, yine geldim.aslında aranızdan hiç gitmemiştim ama diyet yapamadığımdan yazmıyordum.bugün tekrar sil baştan başlıyorum.beni tekrar aranıza alırsınız umarım.inşallah bu sefer olucak.yada olmalı.olumsuzluklara fazla dayanamıyorum ve hırsımı yemekten çıkarıyorum.benim öncelikle bu özelliğimden vazgeçmem lazım.ara verdiğim dönemde yedim de yedim.o yüzden tartılmadım.kilomu haftaya pazartesi bildircem.hepinize çok kilo vermeler
evet canım oldu mesela Aygul25 arkadaşımız 35. günde 85 den 76 düştü ben daha önce bu diyetle 1 ayda 6.500 verdim çok iyi diyet yapmama ramen yani sporsuz bide sporu eklersiniz super olur
74.500.68 düştüm boyum 1.64canim peki sen kaç kilodan bu kiloya dustun 1 ayda? birde boyun kaç???
ben spor yapiyorum insallah daha çok veririm basliycam bende bu diyete karar verdim
Öncelikle konu sahibinden sonrada diğer arkadaşlarımdan özür dilerim...Diyetimi sadece 4 gün yaptım sonra bıraktım.YGS hazırlanıyorum ve dikiş yapıyorum bir çok şey girdi araya.Dönüpta yazamadım diyeti yapamadığımı.Hakkınız kalmasın üstümde helal edin.Özellikle konu sahibi hala yer veriyo listesinde ben bir şey yazmadığım halde sağolsun.Bu diyetten sonra beyaz ekmeği bıraktım,bir de çok sevdiğim tutkuyu azalttım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?