kızlar diyet yaparken su ve yeşil çayı unutmayınsu içemeyi heç sevmiyorum amma mecburen günde 5.6 bardak içiyorum aslında çok az en az 8.9 bardak içmek lazım siz benim yanlışımı yapmayın bol-bol su için
arkadaşlar bende aranıza katılıyorum. bugün başladım ilk günüm.istediğim kiloya ulaşana kadar diyeti bırakmayacağım inş. diyetle beraber hergün yürüyüşyapıp elma sirkesiyle sandaloz sakızı ve 9lu bitki çayından içmeyi planlıyorum. kaç kilo verdğmi düzenli yazacağım inş:) haydi bismillah
öncellikle herkese mrb. seva ve asude sizi marttan beri takip etmeye çalısıyorum.özellikle bilg.açıp birsey yazdınızmı diye bakıyorum.hiç giriş yapmamıştım artık bende aranızdayım.seva sizin sayenizde mart 26 2012 de 94 kilo ile başlayıp 1 temmuz 2012 80 kiloya indim. şuan 17/12/2012 tarihi itibari ile 82 ile yeniden başladım.bu diyet gerçekten ufak kaçamaklarda olsa işe yarıyor. yeşil çay ve kakao uyguladım. herkese kolay gelsin
Kızlar şu kakao tarifini nasıl uyguluyorsunuz yazabilir misiniz???
sende hoş geldin
sirine seni hatırlıyorumumarım bu kes daha başarılı olursun canım
Hoşbulduk canımm inşallah deneyip görecezBu arada sen kakao tarifini uyguluyordun sankim öyle hatırlıyoprumm nasıl uygulayacaz canım
bu hafta çok kötüydü resmen rejimi bozmanın dibine vurdum(
Hoşbulduk canımm inşallah deneyip görecezBu arada sen kakao tarifini uyguluyordun sankim öyle hatırlıyoprumm nasıl uygulayacaz canım
şu diyet listelerini gördükçe cinnet geliyor bana vallahi daha kolay bir yönü yokmu bu işin yaaff
şirine yalnız kesinlikle şeker kulanmıyoruz yoksa heç bi faydasını göremezsin bir bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kakao yeter yalnız günde 1 kere fazlası iyi deyildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?