inşallah canım bu kiloların gitmekten başka çaresi yok Allah cc ın izniyle:)kızlar bu hafta kilomu koruyorum
eski kilom 85.800
şimdiki kilom 82.400
adet dönemine giriyorum çok ağrım var
zaten bu hafta tam dietimi yapamadım
kısmetse önümüzdeki hafta kilolar gide:)cekkkkkkkkkkk
Mas. Ya ne guzel kilo vermissiniz allahim banada nasip eder ins yainşallah canım bu kiloların gitmekten başka çaresi yok Allah cc ın izniyle:)
Mas. Ya ne guzel kilo vermissiniz allahim banada nasip eder ins ya
merhaba verirsin cnm sen yeter ki iste olur allhın c.c izniyle
pazartesi kilo bildirimi yapılıyo
her pazrt kiloların biraz daha gitmiş olacak
merhaba verirsin cnm sen yeter ki iste olur allhın c.c izniyle
pazartesi kilo bildirimi yapılıyo
her pazrt kiloların biraz daha gitmiş olacak
Allahim ins ya dedigin gibi bende sizin gibi kilo verebilirim ins onumde uzun bi sure var ama ben bi sonuc gormek icin sabirsizlaniyorum yarin basliycaktim ama bugunden basladim bile sabah tartildim ve 68 degil 69.5 oldugumu gordum tabi cok uzuldum ama aldigim gibi geri vercem ins allahin izniyle
Bisey sorcaktim hergun menulerinizi mi yaziyorsunuz
saol canım hedefe az kaldıkça dahada zor oluyo sanki.sende hoşgeldin canım şimdiden başarılar diyetinde:))Mas. Ya ne guzel kilo vermissiniz allahim banada nasip eder ins ya
yok cnm meüyü hergün yazmıyosun o sana kalmış istersen yazarsın ben bi kaç kere yazdım sonra unutuyorum yazmayı
önemli olan kilo bildirimini her pzrtesi yapman
başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrriyi akşamlar arkadaşlar...listeye beni de eklerseniz sevinirim....31 aralıkta başladım ben de 64 ile...hedef 59 inşallah....ben de sabahları tartılıyorum....aynı kıyafetle tartılmaya devam ediyorum...başladığımdan beri de sabahları sirke bal karışımından içiyorum....aralarda yeşil çay da içiyorum 2-3 bardak falan.....ama spor yapamıyroum....kızım var,çalışıyorum o da bazen geç yatıyor yorgun oluyorum....yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum....yaşım 32 arkadaşın biri sormuştu...herkese başarılar diliyorum....
bencede hepimiz inatçı kilolardan kurtulmak dileğiyle inşşşşşşşşşMerhaba Arkadaşlar. bende Allahın izniyle yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum.. şu anda 66.2 kiloyum.. Bence artık inatçı kilolardan kurtulma vakti geldi :)
verirsin cnmm değil bi kilo daha çokk kilolar giderAnladim cnm umarim pazartesiye kadar en azindan 1 kilo vermis olurum cunku kilo veremiyorum kacamak yapmadigim halde ayni yerde duruyo kilolar umarim bu defa olur
saol canım hedefe az kaldıkça dahada zor oluyo sanki.sende hoşgeldin canım şimdiden başarılar diyetinde:))
başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrr
bencede hepimiz inatçı kilolardan kurtulmak dileğiyle inşşşşşşşşş
verirsin cnmm değil bi kilo daha çokk kilolar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?