Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar bu hafta kilomu koruyorum
eski kilom 85.800
şimdiki kilom 82.400
adet dönemine giriyorum çok ağrım var
zaten bu hafta tam dietimi yapamadım
kısmetse önümüzdeki hafta kilolar gide:)cekkkkkkkkkkk
inşallah canım bu kiloların gitmekten başka çaresi yok Allah cc ın izniyle:)

Mas. Ya ne guzel kilo vermissiniz allahim banada nasip eder ins ya

merhaba verirsin cnm sen yeter ki iste olur allhın c.c izniyle
pazartesi kilo bildirimi yapılıyo
her pazrt kiloların biraz daha gitmiş olacak

uzun süredir forumu okuyorum,üye oldum ve bende zayıflamaya karar verdim.bebişim daha 5 aylık ama ben dayanamıyorum artık çünkü aldı başını gidiyor kilolar.bu diyet fena değil uygulanabilir.bakalım Allah utandırmasın

mrb arkadaşlar.uzun zamandır takip ediyorum sizleri
çok samimi bir ortam diye üye oldum ayrıca bende diyete başladım bugün sizlere haftalık kilomo söylücem.dogum yaptım ama kilolardan kurtulamadımboyum 174 kilom 87 bende herkese kolay gelsin

Allahim ins ya dedigin gibi bende sizin gibi kilo verebilirim ins onumde uzun bi sure var ama ben bi sonuc gormek icin sabirsizlaniyorum yarin basliycaktim ama bugunden basladim bile sabah tartildim ve 68 degil 69.5 oldugumu gordum tabi cok uzuldum ama aldigim gibi geri vercem ins allahin izniyle

Allahim ins ya dedigin gibi bende sizin gibi kilo verebilirim ins onumde uzun bi sure var ama ben bi sonuc gormek icin sabirsizlaniyorum yarin basliycaktim ama bugunden basladim bile sabah tartildim ve 68 degil 69.5 oldugumu gordum tabi cok uzuldum ama aldigim gibi geri vercem ins allahin izniyle
Bisey sorcaktim hergun menulerinizi mi yaziyorsunuz

günde 5 ince dilimden fazla ekmek tüketmeyin
1 kepçe çorba,2 kaşık pilav yada makarna 1 dilim ekmek demektir.
çorba içerseniz yada makarna bu ölçüde yerseniz hemen ekmek dilimlerini azaltmalısınız.
günde 3 ana- 3 ara öğün beslenmelisiniz.
kahvaltı ne kadar erken yapılırsa metabolizma o kadar erken uyanır.
aynı saatlerde yemeye özen gösterin
en az 8 bardak su içmelisiniz
nane-maydanoz-dereotu-roka zayıflamada etkendir.bol bol tüketin.
öglen ve akşam öğünlerine 1 su bardağı ayran yada yoğurt muhakkak ekleyin
etlerin fırınlama yada haşlama-ızgara tercih edin
kahvaltıda zeytin 3-4 adet muhakkak olmalı iyi yağlar barındırır
aynı diyeti haftalık değiştirin
imesela kahvaltıya yumurta peynir zeytini aynı anda koyun metabolizma rutinleşmesin
pırasa-ıspanak-kabak-patlıcan-lahana-bezelye gibi glisemik indeksi düşük sebzelerden hergün bir öğün yemeğe özen gösterin
ara öğünleri atlamayın

günlük kalori ihtiyacınızı belirlemek için

665 +(9.6*kilo)+(1.8*boy)-(4.7*yaş)= çıkan rakamı 1.3 ile çarpın

Son düzenleme:

yok cnm meüyü hergün yazmıyosun o sana kalmış istersen yazarsın ben bi kaç kere yazdım sonra unutuyorum yazmayı
önemli olan kilo bildirimini her pzrtesi yapman

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)))hepinize kolaylıklar diliyorum:))

iyi akşamlar arkadaşlar...listeye beni de eklerseniz sevinirim....31 aralıkta başladım ben de 64 ile...hedef 59 inşallah....ben de sabahları tartılıyorum....aynı kıyafetle tartılmaya devam ediyorum...başladığımdan beri de sabahları sirke bal karışımından içiyorum....aralarda yeşil çay da içiyorum 2-3 bardak falan.....ama spor yapamıyroum....kızım var,çalışıyorum o da bazen geç yatıyor yorgun oluyorum....yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum....yaşım 32 arkadaşın biri sormuştu...herkese başarılar diliyorum....

Merhaba Arkadaşlar. bende Allahın izniyle yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum.. şu anda 66.2 kiloyum.. Bence artık inatçı kilolardan kurtulma vakti geldi :)

yok cnm meüyü hergün yazmıyosun o sana kalmış istersen yazarsın ben bi kaç kere yazdım sonra unutuyorum yazmayı
önemli olan kilo bildirimini her pzrtesi yapman

Anladim cnm umarim pazartesiye kadar en azindan 1 kilo vermis olurum cunku kilo veremiyorum kacamak yapmadigim halde ayni yerde duruyo kilolar umarim bu defa olur

başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba Arkadaşlar. bende Allahın izniyle yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum.. şu anda 66.2 kiloyum.. Bence artık inatçı kilolardan kurtulma vakti geldi :)
bencede hepimiz inatçı kilolardan kurtulmak dileğiyle inşşşşşşşşş
Anladim cnm umarim pazartesiye kadar en azindan 1 kilo vermis olurum cunku kilo veremiyorum kacamak yapmadigim halde ayni yerde duruyo kilolar umarim bu defa olur
verirsin cnmm değil bi kilo daha çokk kilolar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…