Herkese merhabalarrr....
Dün bende basladim bu programa.
Baslangic kilom 68.
Boyum 167
Yasim 30 (bu arada 14 yillik evliyim ve 2 cocugum var
Ilk hedefim 62
Ikinci hedefim 58
Bakalim nereye kadar dayanabilip kac kiloya düsebilecegim.
Haklısın canım sağol. Ama ben işte nişanlımın tabiriyle " ince bir gelin " olmam gerektiği için sanırım telaşlanıyor ve 20 kiloyu kısa sürede nasıl vereceğim diye endişeleniyorum. Üzerimde o baskıyı hissetmesem sakin sakin vericem belki bu kiloları da o beni eleştirip durdukça moralim çok bozuluyor. Ama burada yazılanlardan herkesin zayıflamak için aynı çabayı sarfettiğini, aynı zorlukları yaşadığını yani benim yalnız olmadığımı gördükçe biraz olsun cesaret buluyorum. İnşallah hep birlikte bizi mutsuz eden bu kilolardan kurtulup yine 38 beden kıyafetlerin içine girdiğimiz günlere kavuşucaz :)
Kısa sürede vermen biraz zor ama inan ki 10 kilo bile insanı cok fazla degistiriyor. O yüzden de verebildiğin yere kadar devam et. Düğünün ne zaman bilemiyorum ama insallah kurtulursun.
Aslında seni anlayabiliyorum. Benimde erkek arkadasım cok kilolusun diyodu. Ne kadar üzücü bisey oldugunun farkındayım..
İnsallah verirsin de yüzünü görürsün onun
teşekkür ederim canım bebişle uğraşıyorum itiraf etmeliyimki diyet yapmıyorumay cnm ne güzel dedin aynen benim de gıdım gıdım gidiyo kilom
bende anlamadım belim göbeğim inceliyo ama kilo 100 300 gibi rakamlarla gidiyo
aman ne yapalım gitsinde az az gitsin yeter ki verelim şu kiloları
bu arada sen nasılsın cnm
iyi akşamlar ayanlar...yoğurdun yağ yakıcı özelliği var bu biliniyor...peki yoğurdu ne zaman tüketmeliyiz yemeklerle birlikte mi yoksa ara öğün olarak mı....bu konuda bilgisi olan var mı....
Herkese iyi haftalar. Ben de bugün diyete başlamayı planlamıştım ancak kendimi iyi hissetmediğim için bütün gün yataktan çıkamadım. Hal böyle olunca bütün gün su dahil hiçbirşey yiyip içmemiş oldum. Ona rağmen 14 Ocak 2013 itibariyle kilom tamı tamına 80,00(((( , vermem gereken kilo ise koca bir 20 kilo.
Az önce düşündüm de 20 kiloyu bir çantaya koyup elime verseler taşıyabilir miyim acaba diye, sanırım üç beş adım anca taşırım.
Oysa ki vücudumu ( özellikle belimi ve ayaklarımı ) iki yıla yakın süredir bu kiloyu taşımaya mecbur ettim...
Neyse geç te olsa kilo bildirimimi yapayım ki artık kendimi bu yükten kurtarmak için çabalamaya başlayayım.
Herkese, hepimize kolay gelsin dilerim birbirimizi motive edip elbirliğiyle başarırız bu kilo verme mücadelesini !!!!!!
teşekkür ederim canım bebişle uğraşıyorum itiraf etmeliyimki diyet yapmıyorumkendimi topladığımda başlıcam inşaallah..sen nasılsın canım benim:)
ylnzeskici canım bozma moralini,ben seni gayet iyi anlıyorum,kendi göbeklerini görmezden gelirler ama karşısındakini farkında olmadan çok kolay incitebilirler. ama yılmadan azimle çalışıp göstermek lazım o yüzden de moral bizim dik duruşumuz olacak
iyi akşamlar ayanlar...yoğurdun yağ yakıcı özelliği var bu biliniyor...peki yoğurdu ne zaman tüketmeliyiz yemeklerle birlikte mi yoksa ara öğün olarak mı....bu konuda bilgisi olan var mı....
Verdiğin manevi destek için çok teşekkür ederim arkadaşım. Evet inşallah hepberaber kurtulucaz bu kilolardan. Ben moralim bozuk falan ama bugün diyete gayet hızlı başladım. listeye ciddi bir şekilde uydum (sadece öğlen ekmeği yarım dilim yiyebildim, ikindi ara öğününde de yulaf kepeği yemedim ). İlk gün için kendimi tebrik ediyorum, zira ben siyah çaysız duramazdım ve şekersiz de içemezdim, bugün sabah içtiğim 1 kupa şekersiz çay haricinde hiç siyah çay tüketmedim ! Hiçbir yiyeceği tuzlamadan yiyemezdim, salata ve çorba dahil bugün yediklerime kesinlikle tuz ekmedim ! Benim gibi şeker ve tuz manyağı birisi için çok önemli :)
"Nasıl başlarsa öyle gider" atasözüne inanıyor ve güveniyorum... hepimize kolay gelsin :)
kızlar dünkü günüm berbat keçdi sinirimden çatlamak istiyorum2 erkek anesi olmakda böyle bi şey demeki ortalığı ateşe veriyorlar bir-birlerini hep dövüyorlar yapmayın etmeyin desemde ne fayda sonunda olan bana oluyor tökdüklerini temizlemek yıkamak bana kalıyor:18:dünde sabahtan başlıyarak anne pasta istiyoruz diye akşama kadar yakamı bırakmadılar eşim bi pasta alıb getirdi amma çok sinirli olduğumdan pastaya saldırdım yarıdan çokunu kendim yedim akşam sinirli uyudum ve sabah kalkar kalkmaz pastanın kalanınıda çayla içtim şimdi çok sinirliyim yine hem cocukların elinden hem kendime çok kızıyorum içimden diyet yapmak gelmiyor hala sinirli bi halim var :26:yani aslında ben sinirli bi insan deyildim amma cocuklar beni böyle yaptı dediyim gibi bir gün bile yok ki bir-birlerini dövmesinler ağlatmasınlar offfffffffff ne yapıcam bilmiyorum kızlar eşimde sabah gedib akşam geliyor
Günaydın canım,
Seni bu kadar sıkıntılı gördüğüme çok üzüldüm. Ama lütfen çocukların yaramazlıklarına bu kadar canını sıkma. Ben çocuk yetiştirmediğim için herşeyi tam anlayamayabilirim o nedenle söylediklerimi lütfen yanlış anlama .
Belki onlardan biraz daha inatçı olmak işleri kolaylaştırır. Mesela sözünü dinlemediklerinde onlara ceza verip-tv seyretmelerine, bilg. ya da başka oyun oynamalarına, mutfağa gidip canlarının istediği birşeyleri yemelerine müsade etmemek gibi - verdiğin cezayı da senin istediğin olana kadar kaldırmamak faydalı olabilir. Ben annemin baktığı yeğenime her zaman karışmak istemesem de, işler çığrınan çıktığında bazen bu taktiği uyguluyorum şimdilik sonuç olumlu. Konunun önemine göre bu yasaklardan biri ya da hepsi de uygulanabilir. Sonuçta büyüklerin söylediğini yapmamalarının sonuçlarına katlanmaları gerektiğini öğrenmeliler.
Yine de iki çocuk annesi olarak elbette sen daha iyisini bilirsin canım ama sinirlenip pastalara saldırma, olan sana ve pastaya olmasın :)
İnanmıycaksın belki ama düğünüm ne zaman ben de bilmiyorum. Geçen yıl bu zamanlar 2012 nin haziranı diye konuşuyorduk. Ama birtakım aksilikler çıktı nişanlımın vize problemleri falan derken olamadı. Bir ara da bana " sen zayıflamadan nikah günü almıycam " demişti. Bundan 4 yıl önce biz tanıştığımızda ben 58 kiloydum, o halime geri dönmemi istiyor. ama ben de veremedim bir türlü kilo. Şimdi nikah gününün halaa belli olmayışı yüzünden onun bu sözünü çok kafama takıyorum. Aslında asıl sebep vize ama işte üstüste gelince... Amaaan ne bileyim yaa bu yaşıma geldim halaa hayatımı bir düzene koyamadım belki de o yüzden herşeye moralim bozuluyor bugünlerde. Ucunda ölüm bile olsa vermem lazım bu kiloları artık...Ve evet yüzünü görmek istiyorum gerçekten !!
Olsun canım, gec olsun güç olmasın. dert etme kendine.
Bosver erkekler böyle iste, senin kırılıp üzülecegini düsünmez...
Neler yedin bugun? bir anlatıver canım
Ben dün aksam biraz kacırdımAksamları kursa gittigim için cogu zaman dısarda yiyorum. Dün de arkadasımla Beşiktaş Zalatta ya gittik. Orada da porsiyonlar fazla.
Barbekü soslu tavuk yedimAma tavugunu yemedim kötü bi tadı vardı sadece mantarlarını yedim. Yanında 5 yk kadar makarna vardı sossuz ee tabi onun da 3 yk kadar yemisimdir birde salata yedim.
Sonra kursta da cayla 3 tane benimo yedim
Sabah normal kahvaltı.
Öglen, dünden kuru fasülye ve ceyrek simit yedim yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?