saol canım haklısın olan bana oldu:49:dediklerinin çokunu yapıyorum zaten çok inatçıdırlar istediklerini yaptırmayana kadar vaz keçmiyorlar her konuda böyledirler
ne ise bu gün kendimi toparlamaya çalıştım yürüyüş yaptım spor yaptım yeşilçayımı içtim canım verdiğin manevi destek için teş ederim
Ahh su gectigimiz üc seneye kadar inan hizima yetisilmiyordu.Ama yas oldu 30 artik bünCanım sana da merhaba. Sen evlenip çocuk yapmadaki hızını rejimde de gösterirsen eminim hepimizden önce verirsin o 10 kiloyu :)
hadi kolay gelsin...
Ahh su gectigimiz üc seneye kadar inan hizima yetisilmiyordu.Ama yas oldu 30 artik bün
ye,vücud,metabolizma hepsi yaslandi:)))(Ben hala 18 yasinda hissetsemde kendimi:))
Saka bir yana malesef eskisi kadar kolay olmuyor kilo vermek.
Bakalim insallah bu sefer olacak..
Dayanasimanin ne demek oldugunu bende iyi bilirim.Daha önce baska nickle buradaydim ve zayiflama grubunda hem cok güzel dostlarim oldu hemde cok güzel kilolar vermistim.Daha dur bakalım yaşın 30.Ben 20 gün sonra 40'ıma giricem. 4 sene öncesine kadar ben de gayet fit bir hatundum ( 1.70 boy 58 kg 38 beden giyiyordum ) ama son iki senede 20 kilo aldım ve bir türlü veremiyorum. ama kilo verme konusunda dayanışmanın çok önemi var bunu bu topiğe takılmaya başladıktan sonra çok iyi anladım. Mesela bugün misafir nedeniyle yediklerimi sınırlayamadım ama burada bir arkadaşa ne yediğimi yazarken ciddi utandım ve kendimi kötü hissettim. En azından seninle aynı hisleri ve zorlukları paylaştığını bildiğin insanlarla birarada olmak ta motivasyona yardımcı oluyor. Şu sıralar burada zayıflamaya çalışan herkese kendim de dahil Allah yardımcı olsun ve inşallah bu sefer hepimiz istediğimiz kilolara inelim...
Sevacim bende de var iki tane çocuk ne dağınık bitiyor de yemeleri içmeleri bende bazen çileden cikiyorum ama onlarda olmasa bu hayat çok boş 4 ay oldu eşimin işinden dolayı istanbul a taşındık kimsem yok burda komşuluk desen sıfır bide evin içinde yalnız olsaydım kafayı yerdim herhalde onlara kızıyorum onlara geçen kızarken birden aklıma bu geldi sariliverdim oonlara bütün sinirim geçti Rabbim iyiki onları doğurma şansını vermiş diyorum hep bugünlerde geçecek ve bir bakmissin yanında olmalarını istediğin bir gün ya okulları olacak hatta belki gurbette olacaklar ya evlenip müsait olmayacaklar bunlar en güzel ve en değerli gunler o yüzden ne diyetini boz nede diyetini bozdugun için sinirlen cunku o sinir çocuklara da yansıyor ister istemez
herkese iyi geceler
Daha dur bakalım yaşın 30.Ben 20 gün sonra 40'ıma giricem. 4 sene öncesine kadar ben de gayet fit bir hatundum ( 1.70 boy 58 kg 38 beden giyiyordum ) ama son iki senede 20 kilo aldım ve bir türlü veremiyorum. ama kilo verme konusunda dayanışmanın çok önemi var bunu bu topiğe takılmaya başladıktan sonra çok iyi anladım. Mesela bugün misafir nedeniyle yediklerimi sınırlayamadım ama burada bir arkadaşa ne yediğimi yazarken ciddi utandım ve kendimi kötü hissettim. En azından seninle aynı hisleri ve zorlukları paylaştığını bildiğin insanlarla birarada olmak ta motivasyona yardımcı oluyor. Şu sıralar burada zayıflamaya çalışan herkese kendim de dahil Allah yardımcı olsun ve inşallah bu sefer hepimiz istediğimiz kilolara inelim...
geçmiş olsun tatlım sağlık daha önemli Rabbim şifa versin canım...sağol cnm iim eşim varikosle ameliyatı olacak onun tahlilleriyle uğraşıyorum işte
olsun cnm fazla kilon yok zaten az az ver cnm bebişinle uğraşmak belki kilo verdirir sana
Selam,
Ben de bugün kaçırdım yaaTaa liseden arkadaşım vardı iki tane, bugün onlar gelecek oldular öğlen. Ben rejime giriyorum diye artık zararlı hiçbişey pişirmiyorum ama annem kek kurabiye börek sarma birsürü şey pişirmiş dün ( yeğenime bakıyor evde atıştıracak bişeyler olsun diye ). Ben şu anda ailemin yanında misafirim, kızlarla çok zamandır görüşemiyorduk ben İstanbul'da onlar burda diye. Hal böyle olunca annemin pişirdikleri benim misafirlere yaradı ama tabi onlarla ben de yemek zorunda kaldım.
Öğlene kadar listeden şaşmazken, öğleden sonra 3 dilim peynirli börek, 4-5 tane sarma,1 tane de peynirli kurabiye yedim( 6-7 bardak ta şekersiz çay içtim
Dünden bugüne verdiğim 700 gr geri almışımdır de mi ahhh ahh
Neyse yarından itibaren yine listeye dönücem, allahtan burada çok arkadaşım yok da gelip gidenle oturup yiyip içme , ya da dışarda buluşup bişeyler yapma derdim pek olmıycak inşallah bu ilk ve son...
Yaa bu arada sana bişey sorsam, listede akşam yenecek çorbayı normal çorbalardan mı yiyorsun yoksa diyet çorba falan mı yapıyorsun, ben ona takıldım biraz da. Çünkü normalde çorbayı çok severim mercimek-pirinç-şehriye-tarhana-ezogelin vs. Ama bu diyette bunlar serbest mi bilemedim , sen ne dersin
sağol cnm iim eşim varikosle ameliyatı olacak onun tahlilleriyle uğraşıyorum işte
olsun cnm fazla kilon yok zaten az az ver cnm bebişinle uğraşmak belki kilo verdirir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?