Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Rica ederim canım ne demek her zaman elimden geldiğince... Bu arada pastayı yakmışsın anladığım kadarıyla bugün iyi sevindim senin adına.
Ben de bugün misafir yüzünden bayaa bi kaçırdım maalesef ama toparlıcam tekrar...

Canım sana da merhaba. Sen evlenip çocuk yapmadaki hızını rejimde de gösterirsen eminim hepimizden önce verirsin o 10 kiloyu :)
hadi kolay gelsin...
Ahh su gectigimiz üc seneye kadar inan hizima yetisilmiyordu.Ama yas oldu 30 artik bün
ye,vücud,metabolizma hepsi yaslandi:)))(Ben hala 18 yasinda hissetsemde kendimi:))
Saka bir yana malesef eskisi kadar kolay olmuyor kilo vermek.
Bakalim insallah bu sefer olacak..

Daha dur bakalım yaşın 30. Ben 20 gün sonra 40'ıma giricem. 4 sene öncesine kadar ben de gayet fit bir hatundum ( 1.70 boy 58 kg 38 beden giyiyordum ) ama son iki senede 20 kilo aldım ve bir türlü veremiyorum. ama kilo verme konusunda dayanışmanın çok önemi var bunu bu topiğe takılmaya başladıktan sonra çok iyi anladım. Mesela bugün misafir nedeniyle yediklerimi sınırlayamadım ama burada bir arkadaşa ne yediğimi yazarken ciddi utandım ve kendimi kötü hissettim. En azından seninle aynı hisleri ve zorlukları paylaştığını bildiğin insanlarla birarada olmak ta motivasyona yardımcı oluyor. Şu sıralar burada zayıflamaya çalışan herkese kendim de dahil Allah yardımcı olsun ve inşallah bu sefer hepimiz istediğimiz kilolara inelim...

Dayanasimanin ne demek oldugunu bende iyi bilirim.Daha önce baska nickle buradaydim ve zayiflama grubunda hem cok güzel dostlarim oldu hemde cok güzel kilolar vermistim.
Dostlarimla hala görüsüyorum kilolarimla ayrilamadigim gibi:)))
Insallah herkes istedigi kiloya ulasir...

Sevacim bende de var iki tane çocuk ne dağınık bitiyor de yemeleri içmeleri bende bazen çileden cikiyorum ama onlarda olmasa bu hayat çok boş 4 ay oldu eşimin işinden dolayı istanbul a taşındık kimsem yok burda komşuluk desen sıfır bide evin içinde yalnız olsaydım kafayı yerdim herhalde onlara kızıyorum onlara geçen kızarken birden aklıma bu geldi sariliverdim oonlara bütün sinirim geçti Rabbim iyiki onları doğurma şansını vermiş diyorum hep bugünlerde geçecek ve bir bakmissin yanında olmalarını istediğin bir gün ya okulları olacak hatta belki gurbette olacaklar ya evlenip müsait olmayacaklar bunlar en güzel ve en değerli gunler o yüzden ne diyetini boz nede diyetini bozdugun için sinirlen cunku o sinir çocuklara da yansıyor ister istemez

herkese iyi geceler

iyi akşamlar bayanlar ben de bugün kaçırdım biraz..akşam balık salata yedim ekmeksiz...sonra misafirliğe gittim orda da makarna salatası biraz...bir kaç yaprak sarması...bi tane de tatlı yedim...ama tatlı yemeyeli baya oldu.....yoğurt sorusunda yardımcı olan arkadaşıma teşekkür ediyorum...videoyu sonuna kadar izledim baya yardımcı oldu...herkese iyi geceler...

haklısın canım elimden geldiyi kadar sabırlı olmaya çalışacağımteş canım

bayanlar kilo vermenin yaşla elakası çok az inanın bana bu iş kafada bitereger hastalık felan yoksa o zaman esas mesela boğazı tuta bilmekdirylnzeskici nerdese aynı yaşdayız

karamelek sakın yaş konusunu başına takma yaşı az olan her kes istediyi zaman zayıflıya bilseydi o zaman genc şişman kız heç olmazdı ben inanıyorum zayıflıya bileceyimize yeterki kaçamak yaparken bile abartmamak benim gibi pastaya saldırmamak

gunaydın benımd ekılolarla basım dertte yardımcı olabılırmısınız motıveye ıhtıyacm var kıslar

sağol cnm iim eşim varikosle ameliyatı olacak onun tahlilleriyle uğraşıyorum işte
olsun cnm fazla kilon yok zaten az az ver cnm bebişinle uğraşmak belki kilo verdirir sana
geçmiş olsun tatlım sağlık daha önemli Rabbim şifa versin canım...

Merhaba canım,
olsun hicbirseycik olmaz onlardan tamam börek birazcık fazla kacmıs o yüzden bugun biraz daha az yersen dengelemiş olursun bi problem olmaz. yeter ki kacırdım diye daha da salma hemen devam et. önemli olan dengelemek.

Benim de corba vazgecilmezim. aksam bir dilim ekmek hakkın var. eger corban seyriyeli veya unlu ise ekmegi yarım dilime düsürmen gerekir. ben cogu zaman böyle yapıyorum ama bazen kacırdıgım da oluyor. bana corba hep masum geliyo

Dün aksam, yine dısarda yedim. 2 köfte 1 dilim ekmek (ama normal) sonra da kursta cay ile 1 kek neyse ki 1 haftaya kadar kursum bitiyo. arkadasım da benim gibi yemek yemeyi sevdigi için dayanamıyorum azcık yiyorum.

Sabah, 1 Aslı Börekten dereotlu pogaca, cok seviyorum buna da dayanamadım. Domates salatalık ve peynir.

Ara ögün, 1 form cikolatalı-2 fındık ve nescafe (yagsız süt ile ve sekersiz)

Simdi ne yesem onu düsünüyorum

Bişey sorucam haftada 2 kilo verdiren diyetimi ki ben bunu yapiyorum yoksa 3, 5 kilo verdiren diyetimi yapıyorsunuz ikisini de deneyen varmı hangisinde kilolar daha iyi gidiyor deneyenler lütfen yazsın

Kızlar bir haftada 3 kilo 5 kilo laflarına kanmayın lütfen. Herkesin bünyesine göre değişiyor ne kadar kilo verdiği. Ben diyetisyene gitmiştim listem buna çok benziyor ama ilk hafta bile 1,800 civarı verdim sonraki haftalar daha da az. Tabii ben spor yapmadım onun da etkisi olabilir ama diyetisyenim düzenli yapmayacaksan sadece diyet için spor yapma bırakınca daha çok kilo alırsın dedi.

ben de çok listeye falan uymuyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum..herkesin bünyesi farklı o yüzden her diyet herkeste etkili olmayabiliri....bugün ne yedim sabah aç karnına ılık sirkeli su...iki bardak su....sonra biraz beyaz peynir,bir dilim kızarmış ekmek,yeşillik...tere,roka,şekersiz çay....öğlene kadar 500 ml su...öğle yemeğinde bugün nöbetçiydim taşımalı öğrencilere gelen yemekten yedim çorba ve şehriye pilavı iki lokma ekmek....sonra 3 gibi bir kase yoğurt....bir parça çikolata,su aralarda zaten...akşam yemeğinde de pataesli yumurta çok az aldım,yine 3 lokma ekmek....birazdan meyve yerim yatmadan öncede bir bardak kefir içip yatmayı düşünüyorum....bir de papatya çayı inşallah...kolaylıklar diliyorum...üç haftada yaklaşık üç kilo verdim pazartesiye 3 olur inşallah....sizler neler yediniz bakem...

hayırlı akşamlar herkeze :))
iki gündür yazamadım özel nedenlerden dolayı ama yediklerime dikkat etmeyi ihmal etmedim
dün ki beslenmem aksak oldu çok yoğun olmamdan dolayı
DÜN : sabah bir avuç olmayacak kadar fındık , kursta mercimek köftesi ve hazır kurabiye vardı ama ben kurabiyeden 1 tane yedim mercimek köftesindense 4 tane limon ve marul esşliğinde yedim, akşam ise bir kase korba ve 1,5 kepek ekmeği eşliğinde sebze sote yedim , ara olarak çeyre ayva ve yatmadan önce bir bardak süt
BUGÜN : sabah 7-8 tane fındık , 1 küçük kurabiye öğrencilerm sağolsun ,öğlen bir kase çorba ve 4 yemek kaşığı sebze yemeği , ara yapamadım, akşam bir kase çorba ve yine 4 yemek kaşığı kadar sebze yemeği , yarım ince dilim ekmek birde ,birazdan çeyrek ayva yerim yine ve yatarkende süt yada yoğur bir su bardağı kadar inş.

bugünlük yeme işi bu kadar

Ben bir diyet listesine bağlı kalmadan yersem fazla kaciriyorum diyet falan kalmiyor yarın ebru şallı yla pilatese başlıyorum inşallah geçen sene çok faydasını görmüştüm

slm kızlar ben bugün diet miet yapamadım
eşim ameliayt oldu tabii orda poğaça falan yedim
kayınvaldemlerde vardı yok ben yiyemem dietteyim deyemedim
eve geldim mecburen gene yaptığım yemeklerden yedim
yani anlıcanız bugün diet hak getire inş pazartesi artıları görmem:18::18:
kızlar bide ben bu dietlerden 2 hafta da 3,5 kilo dietini yapıyordum
bu ara az az gitiyo kilolar galiba biraz metabolizmam yavaşladı
onun için pazartesiden itibaren 1 ayda 8 kilo dietini yapıcam bakalım fark edecek mi hemen :26:
bu arada bana geçmiş olsun msj yazan arkadaşlar çok çok sağolun kızlar allah(c.c ) razı olsun sizden

Selam kızlar,
Ben bugün thalassemi hastası bir çocuk için kan verdim. Umarım bu bana kilo artışı olarak geri dönmez.Dün fazla kaçırdım diye bugün çok dikkat ettim. Hatta kan verdikten sonra meyva suyu ve bisküvi verdiler onları da reddettim.
Sabah ince bir dilim çavdar ekmeği, üç lokma peynir,4 zeytin,çay içtim. Öğlene kadar 3 kupa yeşil çay , saat 3 gibi 1 kase yoğurt yedim. Saat 5 gibi 2 kaşık yulaf ezmeli 1 kase yoğurt, saat 8 de 2 kase yağsız sebze çorbası ( ki içinde ısırgan,pırasa ve kereviz yaprağı vardı ) , ince bir dilim çavdar ekmeği,1 kase yoğurt yedim. Saat 9 gibi 3 bardak yeşil çay içtim, az önce de 1 tane erik yedim o kadar
İnşallah haftayı böyle bitiririm de pazartesi kilomu yazarken elim titremez :)
herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…