Ben bir diyet listesine bağlı kalmadan yersem fazla kaciriyorum diyet falan kalmiyor yarın ebru şallı yla pilatese başlıyorum inşallah geçen sene çok faydasını görmüştüm
canım ebru şallıyla platesi nasıl yapıyorsun tv de programı falan mı var , ben gündüz alışık olmadığımdan seyretmiyorum ama öyle birşey varsa hangi kanalda kaçta söylersen ben de deneyeyim
inşallah bu sene de faydasını görürsün...
canım ebru şallıyla platesi nasıl yapıyorsun tv de programı falan mı var , ben gündüz alışık olmadığımdan seyretmiyorum ama öyle birşey varsa hangi kanalda kaçta söylersen ben de deneyeyim
inşallah bu sene de faydasını görürsün...
slm kızlar ben bugün diet miet yapamadım
eşim ameliayt oldu tabii orda poğaça falan yedim
kayınvaldemlerde vardı yok ben yiyemem dietteyim deyemedim
eve geldim mecburen gene yaptığım yemeklerden yedim
yani anlıcanız bugün diet hak getire inş pazartesi artıları görmem:18::18:
kızlar bide ben bu dietlerden 2 hafta da 3,5 kilo dietini yapıyordum
bu ara az az gitiyo kilolar galiba biraz metabolizmam yavaşladı
onun için pazartesiden itibaren 1 ayda 8 kilo dietini yapıcam bakalım fark edecek mi hemen :26:
bu arada bana geçmiş olsun msj yazan arkadaşlar çok çok sağolun kızlar allah(c.c ) razı olsun sizden
slm kızlar ben bugün diet miet yapamadım
eşim ameliayt oldu tabii orda poğaça falan yedim
kayınvaldemlerde vardı yok ben yiyemem dietteyim deyemedim
eve geldim mecburen gene yaptığım yemeklerden yedim
yani anlıcanız bugün diet hak getire inş pazartesi artıları görmem:18::18:
kızlar bide ben bu dietlerden 2 hafta da 3,5 kilo dietini yapıyordum
bu ara az az gitiyo kilolar galiba biraz metabolizmam yavaşladı
onun için pazartesiden itibaren 1 ayda 8 kilo dietini yapıcam bakalım fark edecek mi hemen :26:
bu arada bana geçmiş olsun msj yazan arkadaşlar çok çok sağolun kızlar allah(c.c ) razı olsun sizden
kızlar akşam 7 gibi karnabahar ve yoğurt yeyersek eger ve sudan başka bi şey yeyib içmesek eger sabah yarım kilo zayıflıya biliriz bunu doktor ayça doktorum proqramında söylemişdi deneyen oldumu heç ben bi iki kere denedim faydasını gördüm amma her akşam sadece yoğurt ve karnabahar yeyemem bence bıkarım o yezden haftada 2 kere deneyin bence
Canım haşlanmış mi yoksa yemeğimi dün akşam ben yeemeğini yoğurtlu yedim yoksa kokuyo bana
ah kızlar ahbugun cok sevdigim arkadasımla bulustum. sapphire gittik. üst kata cıktık. sadece fast food vardı. megersem en alt katta da köfteciler falan varmıs. sonradan inince gördük. neyse burger den küçük menü yedim malesef, arkadasımın canı cok istedigi için. sonra da türk kahvesi içtik. kötü bi aksam oldu cok üzgünüm
üzülme canım telafi etmeye çalış bak bu linki senin içinde koyuyorum karnabaharla telafi ede bilirsin
Zayıflatan sebze çorbaları / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?