Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Allah analı babalı büyütsün bebeğin ne kadarlık ? Eğer emziriyorsan bence ara öğünleri kesinlikle atlama ki sütün kesilmesin. Ayrıca iştahım yok diye hiç yememezlik edersen vücudun kıtlık alarmına geçer ve yağları koruma altına alır, sonuç hiç yemediğin halde zayıflamakta zorlanırsın , üstelik bebeğinle ilgilenmek için ihtiyacın olan enerjiyi de bulamaz hem onu hem kendini mutsuz edersin.
Yanlış anlama nacizane tavsiyem, muhtemelen buradaki diğer anneler kendi tecrübelerine dayanarak daha iyi fikirler verebilirler...

saol canım 4 yasında kuzularım ıkızler bıde zaten gun boyu gec saatlere kadar peslerınden kos dagıtsınlar topla ıstesınler yap hep boyle gecıyo zaten ıstah felanda kalmıyo zaten yemekte bı ona yedır bı ona ben kalıyorum oyle baka baka doyuyorum zaten

Ooo maşallah hem de ikizler ha ne güzel , çok zordur muhtemelen bakması. Allah uzun ömür versin ikisine de.
Sen iyisi mi yarın diyete başlamadan önce bugeceden çocuklarının sana en rahat vermedikleri saatleri bi belirle, o saatlere denk gelecek öğünün varsa önceden hazırla bir köşeye koy, böylece belki öğün atlamamış ve düzenli yemiş olursun ne bileyim aklıma gelen öneriyi yazıyorum işte faydası olursa diye.
Dediğin gibi sofrada çocuklarla yemek yemen imkansız gibi bişey ama bir çaresini bulup vermek istediğin kilolardan kurtulursun inşallah...

Biliyor musun ben de ikiz istiyorum çocukluğumdan beri hep ikizlerim olsun diye dua etmişimdir hem de biri kız biri erkek, onlara birbirleriyle uyumlu isimler bile düşünürdüm,
örneğin Cem ve Ecem, ne komik değil mi :)) Allah inşallah bana da hayırlısıyla en kısa zamanda evlenip çocuk sahibi olmayı nasip eder...

Günaydin,
dün aksam biraz fazla kacırdım ne yazik ki biraz da düzensiz yedim.

bu sabah, yarım simit-peynir-maydonoz.
iş arkadasım Yunanistan'a gitmişti, kavala kurabiyesi getirmiş bademli pudra sekerli cok güzeldi 3 tane yedim. bu sebepten ögle yemeginde sadece salata yicem.

vee gecen haftalarda cok zor giyindigim kot pantolonu o kadar rahat giyindim ki anlatamam ve üzerimde hic kasılmadı. 1,5 kilo bile farketti ciddende.

baslangıc - 62.5
gecen hafta - 61.8
suan da - 61.1

az az veriyorum cünkü arada bir kacamaklarım oluyo cok zorlamıyorum.

Günaydın herkese

Başlangıç 82.6 ,
diğer hafta 79.9,
geçen hafta 78.8,
bu hafta 77.6

Herkese yeni haftada kolaylıklar diliyorum
cnm süper vermişsin kilolar gitmiş inş en kısa zamanda hedefine ulaşırsın:) bu arada bu sabah bende başladım ama kahvaltıyı biraz geç yaptım 10.30 gibi...bu arada kilo çizelgesini nereden nasıl oluşturuyoruz yardımcı olur musunuz?1 hafta sonra inş bende kilo vermiş olarak güzel bildirimlerde bulunurum :)

Canım valla benim kadar kilolar canına yeterse sende verirsin çok teşekkür ederim yorumların için

Masallahin var canım senin yediklerine bakıyorum kurabiye o bu derken çok güzel yinede kilo veriyorsun tebrik ederim senide

Son düzenleme:
Masallahin var canım senin yediklerine bakıyorum kurabiye o bu derken çok güzel yinede kilo veriyorsun tebrik ederim senide

asıl sen kendine bak canım 1 hafta da 1,2 kilo süper gercekten. demek ki kacamak yapmıyorsun. süper gidiyorsun
ben kacamak yapıyorum ama diger ögün de veya ertesi gün mutlaka daha az yiyerek dengeliyorum.

hadi insallah gitsin su pis kilolarrrrr

selam kızlar .. ben 5 gündür ayça kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapıyorum .. bugün 5. günüm ve 1,5 kg gitti bile ))

selam kızlar .. ben 5 gündür ayça kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapıyorum .. bugün 5. günüm ve 1,5 kg gitti bile ))

süper ya benim daha ilk günüm fakat inş kilo veren arkadaşlar gibi bende yazıcam buraya gitsin artık kilolarrr kurtulalım lanet kilolardan :))

Tek kacamagima adetten dolayı çikolatalı gofret oldu ertesi gunu dikkat ettim su çok içiyorum sağol canım hep beraber iyi gidiyoruz ya nasip bu haftaya

3ocak 735olarak baslamıs oldugum bu dıyet sayesınde suan cızelge kılomdayım bakalım 3subatta cızelgem kacta olacak hıc kacamaksız degıl haftasonları bol kacamaklı oldugu halde bu rakamı gordum acaba kacamak olmasıydı nerelerdeydım sımdı ama yılmadan ılk hedefım olan 65i sonrada 60ıkıncı hedefıme dogru ılerlıcem
herkese kolay gelsın

tebrik ediyorum çok güzel bir başarı

bu diyeti nasıl uyguladınız
ben çalıştığım için işyerinde ne çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum
yardımcı olurmusunuz güzel kg vermişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…