Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Günaydınlar,kahvaltımı yaptım (haşlanmış yumurta 3 zeytin küçük bir parça peynir)birazdan form çayımı içicem yürüyüşümü yaptımmı tamamdır

Suyu sevmeyen arkadaşlara naçizane bir önerim olucak...içeceğiniz suya mesela 2 litre diyelim 4-5damla nane yağı damlatıp birazda limon sıkarsanız içmek daha kolay oluyor naneli limonata gibi tavsiye ederim bende zorlanırdım hiç sevmem su içmeyi dr.ender saraçtan duymuştum şimdi ferah ferah oohhh

evvveeeeeeet eskisehirdeyim ve hatta ayin sonu gibi tekrar istanbuldan buraya tasinicam benim icin diyet zor olucak bklim ayin sonuna kadr noluck sevacim kilo bildiriminde bu hafta degilde birdahaki pazartesiye yzzamayabilirim netim olmiycak ama ay sonundan itibaren yine sizinleyim birakmaya hic niyetim yok herkese kolay gelsin

Kızlar bu farklı 2 diyette toplamda yer alan 3 beslenme şeklini uzun süre dönüşümlü olarak kullanırsak zayıflayabilir miyiz sizce ?

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah daha mutlu olursun...

sagol canim temennin icin

merhaba arkadaşlar

yeni üye oldum. 15 kilo fazlam var. sizlerle bilgi paylaşımında bulunarak bu kilolardan daha kolay kurtulacağımı umuyorum. birbirimize destek olacağımıza ve asla pes etmeden zayıflayacağımıza inanıyorum. haydi hayırlısı :)

hosgeldin aramiza kesinlikle dogru yerdesin kolay gelsin sanada arkadasim

kızlar herkese merhaba,sevacım asudecim nasılsınızz ilk günüm rahat geçti, menümü yazıyım

uyanınca: 2 bardak su
kahvaltı: karışık yağsız salata, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay ( 1 dilim ekmekle doyduğuma inanamadım kızlar... salatalarınızı büyük boy yapın süper tok tutuyo yeni keşfettim, eskiden 1 domates salatalık doğrardım salata diye onu yerdim ama bu sabah değiştirdim, marul, tere, kuzu kulağı, domates, salatalık, sivri biber doğradım bi salata kasesi ondan yedim, gerçekten tok tuttu ki feci iştahım vardır, ben bile inanamadım

ara: şekersiz limonlu yeşilçay içtim kocaman bi kupa ( lipton değil de çaykurun yeşilçayını içiyorum, liptonu yutamıyorum Allah affetsin

öğlen: 3 adet tavuk köftesi, 1 dilim kepekli ekmek, sabahki salatama benzer bi salata yedim, hatta bitiremedim, kalanını anneme bıraktım

ara: beyaz peynirli kepekli tost, 1 bardak tuzsuz ayran ( listede ayrıca bi de meyve var ama çok tok hissediyorum o yüzden yemedim, hakkımı gece acıkırsam o zaman kullanıcam)

akşam: pırasa yemeği yapmıştım dünden, salata, yoğurt, 1 dilim ekmekle onu yemeyi düşünüyorum

dışarıda işlerim vardı, 20 dakika kadar yürüdüm, ev işi felan yapmıştım sabahtan, birazdan yürüme bandına binicem, 7-8 bardak su içtim sanırım, çok içemedim bugün, şimdi ara öğünümdeki tostu yedim, mutfakta işlerimi bitirdikten sonra, yürüyüş yapıcam kararlıyım gidicek bu kilo

senin 15 benim 35 yavrum walla bugün başladım kararlıyım, yaza girdiğimizde zırıl zırıl ağlamak istemiyorum

fitnazla araniz nasil

şimdilik iyiyiz çok şükür
De sanırım karamelek fitnazı kıskanıyo Ne zaman fitnazla muhabbete başlasak 15 dk sonra kol ve paça lastiklerinden su akıtmaya çalışıyo fitnazın üstüne, bir haftadır bu böyle
bileklerime ne saracağımı şaşırdım ( havlu kağıtlar , eski çorap ve kazak kollarının lastikleri vs )

arkadaşlar ben beden kitle endexine göre hedef koymuyorum. bana gerçekçi gelmiyor. mesela ben 37 yaşında 1.55 boyundayım şu an 70 kiloyum 55 olmak istiyorum daha aşağısında çocuk gibi olurum yaşıma göre 38 beden olmak istiyorum şu an 42 yim.
kahvaltıda 1 dilim ekmek beni psikolojik olark tatmin etmiyor ben de onun yerine etiform yiyorum 5 tanesi 1 dilim ekmekle aynı kalori ama daha çok lokmayemiş oluyorum bir de aç karnına greyfurt suyu acayip doyurucu oluyor

Selam,

tesekkur ederim iyiyim. Sukurler olsun diyetim daha iyi gidior. Eskisi gibi irademe sahip olabiliyorum. Bu hafta suana kadar pek bi kacamagim olmadi. Pazartesi tartiya cikmak icin sabirsizlaniyorum. Bende 20 kilo vermek istiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

strec film sarip ondan sonra kazak kollarinin lastiklerini taksan daha iyi olabilir belki

merhaba
bugün yediklerimi ve yaptıklarımı yazayım

sabah bolca brokoli ve karnıbahar, 3 tane eti form, 2 kaşık lor peyniri, 5 zeytin
1 saat kondisyon bisikleti
öğle küçük tost ve ayran
sinemaya gittim ve kızımın cipsinden biraz yedim 100-150 kalorilik yemişimdir çok utanıyorum!!!
eve geldiğimde ara öğün olarak 5 tane etiform ve 2 kaşık lor şekersiz çay
45 dk yürüyüş 2 kase pırasa çorbası, 4 kaşık zeytinyağlı pırasa,yeşil salata
ekmek yemeyince 2 saat sonra acıktım tabi yarım kase yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi koyup yedim

1200 kaloriyi geçmediğimi düşünüyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

tamam canım uyğun olduğun zaman yaz iyi taşınmalar canım kolay gelsin

inş canım sen kararlı olduktan sonra kim tutar seni parissmacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…