strec film sarip ondan sonra kazak kollarinin lastiklerini taksan daha iyi olabilir belki
Canım yaa sana bişey sorsam...
Bu soruyu yaklaşık bir aydır önüme gelene soruyorum bir türlü doğru düzgün cevap alamadım...
Bu kilo çizelgesini güncellemenin pratik bir yolu var mı biliyor musun , sorduğum kişiler bana Diet Ticker sayfasını sık kullanılanlara ekle, oradan güncellersin dediler, ekledim ama orayı her açışımda sıfırdan çizelge oluşturmam gerekiyor, karşıma daha önce hazırladığım çizelgenin gelip benim üzerinde değişiklik yapabileceğim bir yol varsa bana yazar mısın rica etsem
şimdiden teşekkür ederim
Selamm
 Bugun cook guzel basladim gune. En son 8 gun once pazar sabahi tartilmistim ve 74.7 kilo gostermistu tarti. 1 hafta boyunca cok dikkatli beslendim ve kilom suan 72.2
Inanamadim bi kac defa ciktim tartiya. Ilk defa bi hafta gibi donemde 2.5 kilo gitti.
Kilobildirimi: 72.2 
canim benim bende hep tekrardan yapiyorum bi sayfada senin dediklerin yaziyodu ama benim ufaklik kopyalamistim silmis ama tekrar arastiricam bulup denerim olursa sana yazarim ki ben bu hafta ayniyim malum annemlerde ayni kaldigima sukur diyorumCanım yaa sana bişey sorsam...
Bu soruyu yaklaşık bir aydır önüme gelene soruyorum bir türlü doğru düzgün cevap alamadım...
Bu kilo çizelgesini güncellemenin pratik bir yolu var mı biliyor musun , sorduğum kişiler bana Diet Ticker sayfasını sık kullanılanlara ekle, oradan güncellersin dediler, ekledim ama orayı her açışımda sıfırdan çizelge oluşturmam gerekiyor, karşıma daha önce hazırladığım çizelgenin gelip benim üzerinde değişiklik yapabileceğim bir yol varsa bana yazar mısın rica etsem
şimdiden teşekkür ederim
1 ay sonunda tam 5 kilo vermiş bulunmaktayım hedefim 5 kg daha :) 67 ile başladım şuan 62 kiloyum ve ölçülerim
gögüs-bel-bel kemiği-popo
90 - 77- 96 - 99==>ilk gün
86,5 -72- 90 - 96==> 24.gün
canim benim bende hep tekrardan yapiyorum bi sayfada senin dediklerin yaziyodu ama benim ufaklik kopyalamistim silmis ama tekrar arastiricam bulup denerim olursa sana yazarim ki ben bu hafta ayniyim malum annemlerde ayni kaldigima sukur diyorum
çok sevindim senin adına asudecim bak dahada vereceksin kiloları pes etme
tebrik ederim iyi iş başarmışsın diyete harfiyen uydun mu yoksa arada kafana göre değişiklikler yaptın mı yazarsansevinirim
sabah : 1 bardak ılık sirkeli su, 1 dilim çavdarlı ekmek, 1 yk lor peyniri,3 lokma kaşar peyniri,maydonoz,domates,1 kupa tatlandırıcılı çay,
ara : 3 kupa yeşil çay
öğlen : 3 köfte, 1 kase yoğurt, 1 yk marul salatası, 2 hurma, 2 sade soda
ara : 3 ceviz , 2 yk lor peyniri
17.30-18.45 arası 45 dk 5,5 hızda koşu bandında yürüyüş
akşam: 1 tabak yoğurtlu brokoli, 1 küçük turp limonlu, 2 sade soda
Saat 21 gibi de 2 tane hurma yemeyi düşünüyorum tatlı yerine...
yazılan 3 diyet listesini karışık uyguladım ama genel olarak haftada 3,5 kg diyetini uyguladım . Fazla kaçırdığım günler kaçamak diyet listesyle güne başladım . ama bu bir ay içerisinde 1 hafta diyetim bozuldu finallerden dolayı . ve her hafta bir gün mutlaka bozduğum oldu :)) neyseki hemen kendimi toplamayı başardım . Plates yapıyorum sabahları 10 dk . ve suyu ihmal etmeyin kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?