HANIMLAR herkezin bünyesi ve kilo verme hızı farklılıklar gösterir.bunu unutmadan gerçekçi kilo kayıpları beliirleyin.
10 kilo fazlası olan bir kişi (160 boyunda varsayalım) BUNU VERME SÜRESİ 6-10 hafta arasında değişir.
30 kilo fazlası olan elbet diyete haftalık daha fazla kayıp yaşar.
sporsuz kilo vermek bence doğru değil.spor kas kütlesini korur ve sarkmalarıda önler
haftalık 500 gr verin 30 haftada 15 kilo yapar.uzun vadeli yapın hedefleri.
haftada bir kez tartıya çıkın
bağırsakları çalıştıran sebzelerede yer verin (kabak-ıspanak-brokoli-pırasa-bezelye,kereviz,fasulye...)
yoğurt çok önemli,protein kaynağı ve sağlıklı evde mayalayın derim.
Merhabalar,
bende bu diyete başladım çok kararlıyım kiloları göndermeyebakalım yalnız bikaç gündür salata yoğurt diyeti yapıyorum çünkü son 1 haftadır çok fazla kaçırdım tatildeydik haftaya buna başlıcam umarım başarılı olurum...bu yola baş koyan herkese bol şanslar...
Bugünkü Menüm
SABAHeynir bikaç zeytin tere türk kahvesi
ÖĞLEN:bol yeşil salata bir tane form etimek bi kase yoğurt ve bol su
ARA:yoğurtla karıştırılmış yulaf ezmesi
AKŞAM:bir tabak ıspanak yemeğiyanında yoğurt bir mandalina
merhaba hanimlar bende bu diyeti yapiyorum ama.nedense biraz yavas veriyorum kilolari .benim gibi yavas kilo verenler varmi? ve neden acaba yavas veriyoruz?
tesekür ederim cevap icin galiba dogru söylyorsunuz .su icmeyi bende deniyorum :) ne kadar sevmesem de .
Teşekkür ederim ylnzeskici hoşbuldum...yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ben sağlık programlarını çok izlerim helede konu diyetse:)bazı insanların metabolizmaları malesef yavaş çalışabiliyormuş özellikle tiroidi olanların..bunun için günde 3 fincan yeşil çay ve bolsu öneriyor uzmanlar ve tabiki spor hergün düzenli olmalıymış..bende biraz önce yürüyüşümü yaptım hergün düzenli yapmaya dikkat edelim
Rica ederim. Benim de tiroidim var kendimi bildim bileli. Zaten biz millet olarak tiroid ve kilo problemine çok yatkın genler taşıyoruz bence. ama suçu sadece genlere atıp kenara çekilmek de olmaz di mi
Bir de burada bir arkadaşın yazdığı gibi gerçekçi hedefler belirlemekte fayda var. Diyet listelerinin başlıklarına kanıp hemencecik bir sürü kilo vericez havalarına girmemek, daha sonra söylendiği kadar kilo vermediğimizi görünce hayal kırıklığına uğrayıp diyeti bırakıp gözümüzün önünde resmi geçit yapıp duran lezzetli ama sağlıksız yiyeceklerde teselli aramamak lazım :))
tesekürler yesil cayi seviyorum icmeye devam ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?