Oleeeeyyyy Tebrik ediyorum seni, darısı bizlerin başına
Herkese merhaba,
diyet ve kilo vermek dışında bişeyler konuşmak, paylaşmak, dertleşmek ve sohbet etmek isteyenlerle biraraya gelebilmek için bir topik açtım...
Sizleri de bekliyorum
Minik topiğimin adı : Hangi Topiğe Girsem Muhabbet Almış Yürümüş, Sohbete Fransızım Diyenler Burayaaa :)))
canım bana link olarak koyarmısın açtığın başlığı bulamadımda
bi de bişiy daha sorcam nolur nolur nolur
Ben koşu bandında günde 120 dk yürüyüş yapıyorum, orada hareket bilgileri kısmında benimkine en uygun olan " yürümek ( asfalt)" gibi geldi ama; koşu bandının gösterdiği kalori harcama miktarı 517 cal , sitede 120 dk yazdığımda çıkardığı 727,68 cal. Arada bayaa bi fark var yanlış hesap olmasın.
sonra Bağdatlardan döndürcez diye uğraşmayalım
Ne dersin ?(
iltifatlar için teşekkür ederim. umarım sen de ve isteyen herkes de yavrular:))
gelelim asıl meseleye. ben de asfaltta yürüyüşü seçtim. ama ben gerçekten asfaltta yürüyorum:)) üç aşağı beş yukarı aynıdır. 2 saat yürüyüş az bişey değil. koşu bandına iki kere çıkıyorsun herbiri mi 500 toplam mı? zaten gün içinde de hareket ediyoruz. bir yerde okumuştum. haftada 2 gün 2 şer saat yürüyeceğinize hergün 30 dk yürümek daha iyiymiş. amaç metabolizmayı hey canlı tutmak.
amin inşallah :)
Ben koşu bandında günde iki kere yürüyorum 60 ar dakika ama ikisinin toplamı 517 cal. maalesef
evet az değil ama gitmiyor kilolar deli olucam yaa , daha naapiim bilmiyorum ki
2 şubattan beri de her gün en az 40 dakika yürüyordum ve koşu bandının söylediğine göre 188-193 arası kalori harcıyordum ( bu 40 dk günde bir kereydi , 4 gündür her gün ikiye çıkardım ve süreyi arttırdım hiç kilo vermiyorum diye )
canim merhaba yarin yolda olucam o yuzden simdiden kilo bildirimi yapiyorum 76.2 yarin istanbula donuyorum evi topliycaz esimle bir haftaya eskisehire tasiniyorum bu telasta diyete uyamayacagima eminim cok yemekten degil yemege firsatim bile olmaz doneyim 1 haftadada yerlesirim yani 2 hafta bildirim yapamiycam sonra yine tum istikrarimla devam hepinize kolay gelsin cok yakinda sizinleyim
Merhabalar,
Öncelikle bol bol kilo verip, hem kendine iyilik edenlere hem de bizi motive edenlere selamlar ve alkışlar :) 2 haftadır rejimdeyim, protein ağrlıklı beslenmeye çalıştım, birazcık da spor yaptım. Toplam 1,700 verdim ve bu Cumartesi itibariyle 74,4 kilo oldum. Şimdi ben de Ayça Kaya'nın listesini uygulamaya karar verdim. Cumartesinden bu yana yapıyorum. Ben bir gün 1. liste diğer gün 2.liste yapıyorum. Ama her gün ekstradan, yarım yağlı süt ve stevya ile birlikte yaptığım bir tane devasa latte içiyorum. Yediklerimi içtiklerimi fotoğraflarıyla birlikte diyet günlüğümde paylaşıyorum. 90 günlük ilk hedefimden geri sayıyorum.
Beni de listeye ve aranıza alırsanız sevinirim.
Kilom 74,4
Boyum 160
Yaşım 32
Hedef Kilom 55
Hepinize sevgiler...
geçen hafta 79,4kg, bu hafta 78.9kg sadece 500 gram
Merhabalar,
Öncelikle bol bol kilo verip, hem kendine iyilik edenlere hem de bizi motive edenlere selamlar ve alkışlar :) 2 haftadır rejimdeyim, protein ağrlıklı beslenmeye çalıştım, birazcık da spor yaptım. Toplam 1,700 verdim ve bu Cumartesi itibariyle 74,4 kilo oldum. Şimdi ben de Ayça Kaya'nın listesini uygulamaya karar verdim. Cumartesinden bu yana yapıyorum. Ben bir gün 1. liste diğer gün 2.liste yapıyorum. Ama her gün ekstradan, yarım yağlı süt ve stevya ile birlikte yaptığım bir tane devasa latte içiyorum. Yediklerimi içtiklerimi fotoğraflarıyla birlikte diyet günlüğümde paylaşıyorum. 90 günlük ilk hedefimden geri sayıyorum.
Kilom 74,4
Boyum 160
Yaşım 32
Hedef Kilom 55
Hepinize sevgiler...
Gunaydin,
Bugun yine yuzum guluyor,
Kilo bildirimi: 70.8
Yarın bu diyete başlıyorum. Çok basit aslında.. Şeker hastası olduğum için kilo vermem çok zor oluyor benim. Bu arada kendime 2.5 luk dumbell,, yer matı ve ip aldım.. Hergün azar azar spora da başlamalıyım. Kahvaltıdan sonra da Kuğulu park'a yürüyüş yapmak çok zevkli olacak. Acelemiz yok. Sağlığımız herşeyden önemli.. HAdi bakalım başlıyorum. Tabi yarın tartılmam lazım. Sizi haberdar edeceğim ara ara:)
Merhabalar,
Kilom 74,4
Boyum 160
Yaşım 32
Hedef Kilom 55
Hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?