sen 9 günde mi 1,9 kilo verdin. kalorisepeti kalori limitini kaç olarak belirledi. günlük limiti doldururken sporu ekliyor musun?
Evet canım, 11 şubat sabahı kilo bildirimi yüzünden tartıldığımda 75,8 , bu sabah sırf psikopatlığım yüzünden tartıldığımda 73,9 geldim
Kalori sepeti bana gıcıklık yaptı. 15 nisanda 60 kilo olmak istiyorum dedim. Bana " bu sürede bu kiloya ulaşamazsınız !! " dedi
Ben de hedef kilomu 62 olarak girdim hehehe , bana günlük hedef kalorimi 140 olarak belirledi , " hedef kilonuz için günlük kalori ihtiyacınız çok düşük" diye de uyardı
Benim normal günlük kalori ihtiyacım 1837 imiş !!!!! Ben hayatımın hiç bir döneminde normalde günlük 1837 kalori tüketmedim ki ????? ( tabii gece saat 10 da işten bir sinir ve hırsla eve gelince peşpeşe üç-beş tane birayı yuvarlayıp, sonra ev arkadaşımın da desteğiyle gecenin yarımında dominostan orta boy pizza söyleyip oturup hepsini yiyip bitirdiğim günleri saymazsak, zaten saymayalım çünkü bunlar günlük normal bir tüketim değil, işyerindeki insanları çiğ çiğ yeme imkanım olmadığından , evde hırsımı çıkarmak için yapabildiklerimdi )
merhaba öncelikle umarm istediğiniz kiloya istediğiniz zamanda ulaşırsnız
kalori sepetine nerden ulaşabilirim yardımcı olurmusun
merhaba teşekkür ederim, umarım siz de öyle :)))
kalorisepeti.com adresinden ulaşabilirsiniz. xc9 arkadaşımın tavsiyesiyle girdim ben de o siteye, faydalı olacağına inanıyorum
Kolay gelsin...
bilgi için teşşekür ederim bide oraları karıştıralım bakalım hafdalı olan herşey lazım bugunlerde bize :)
Sen fotoğraftaki kilonla gayet güzelmişsin be arkadaş1,5 kilo verdin mi tamam al sana bu resimdeki seva
İnşallah kalan kiloları da bu ay verdin mi bitti. Ama bana bak hedefime ulaştım diye biz yeni topikçileri burda yalnız bırakma haaa küserimm ağlarımmm
bu kadar ince birinin burada ne işi var yaaaa moralim bozuluyor:)
neyse şaka yaptım. tebrik ediyorum
rica ederim :)
Yalnız baştan uyarayım çok masum olduğunu zannettiğiniz yiyeceklerin ne kadar az miktarının bile kaç kalorilerde olduğunu görünce dumura uğramayın, kendinizi önceden hazırlayın derim ben
Evet canım, 11 şubat sabahı kilo bildirimi yüzünden tartıldığımda 75,8 , bu sabah sırf psikopatlığım yüzünden tartıldığımda 73,9 geldim
Kalori sepeti bana gıcıklık yaptı. 15 nisanda 60 kilo olmak istiyorum dedim. Bana " bu sürede bu kiloya ulaşamazsınız !! " dedi
Ben de hedef kilomu 62 olarak girdim hehehe , bana günlük hedef kalorimi 140 olarak belirledi , " hedef kilonuz için günlük kalori ihtiyacınız çok düşük" diye de uyardı
Benim normal günlük kalori ihtiyacım 1837 imiş !!!!! Ben hayatımın hiç bir döneminde normalde günlük 1837 kalori tüketmedim ki ????? ( tabii gece saat 10 da işten bir sinir ve hırsla eve gelince peşpeşe üç-beş tane birayı yuvarlayıp, sonra ev arkadaşımın da desteğiyle gecenin yarımında dominostan orta boy pizza söyleyip oturup hepsini yiyip bitirdiğim günleri saymazsak, zaten saymayalım çünkü bunlar günlük normal bir tüketim değil, işyerindeki insanları çiğ çiğ yeme imkanım olmadığından , evde hırsımı çıkarmak için yapabildiklerimdi )
alemsin ylnzeskici
adamlar gerçekçi 62 girdiğinde de seni uyarmışlar seni ne kadar çok düşünüyorlar bak:)))
benim de günlük ihtiyacım 2100 lü bişeydi ben 1 hazirana kadar 55 e inmek istediğimi söyledim hemen bi güzellik yaparız deyip:)))))) 1064 çıkardılar. yediklerim 1200-1300 oluyor ama sporu da ekleyince 950-1000 civarına geliyor. henüz tartılmadığım için güvenilirliğini tam test edebilmiş değilim ama yine de mantıklı geliyor. çünkü başka sitelerden de kalorimi sayıyorum aynı çıkıyor.
benim de yaz aylarında en büyük korkum bira. zira bir tanesi 250 kalori bir taneyle durmak mümkün değil:))))
saol canım inş her kes istediyi kiloya ulaşır en önemlisi heç amma heç vaz keçmemek zaman-zaman kaçamak yapsanız bile
Yok yaa hakkaten mümkün değil , benim yazım kışım da yok üstelik seviyorum arada alıp evde keyifle içki içmeyi((
O değil de , nişanlım Türkiye'deyken annesi yemeğe davet ediyor beni, üçümüz oturuyoruz kadın güzel güzel yemekler yapmış, bir de yemekle içki içmeyi seviyor ( ne de olsa o da eski bankacı, onların zamanında çokça eğlenceye gidilirmiş hepbirlikte, ben sonlarını yakaladım ama neyse ) , e açıyor bir kutu bira, hadi bilemedin iki , üçümüz içiyoruz güya... Ama sinir oluyorum abi ben öyle bir bardaktan bişey anlamıyorum ki((((( Yok ben içmiyim bu sefer diyorum e kızım sen de seviyosun hadi içelim birer bardak yemekle güzel gider diyor, nişanlımın yanında kadına "bir bardak bira için ağzımı bulaştırdığıma değmez" diyemiyorum tabi alkolik falan sanıcak oğluna almıycak maazallah :)))
Güzelim benim de hazirana kadar vaktim olsa no problem ama adamın ağzından bir kere "nisan sonu mayıs başı geleyim de artık evlenelim, sen de biran önce buraya gel " lafı çıktı, işimi şansa bırakamam , " yok olmaz ben önce hazirana kadar bi zayıflıyim ondan sonra evleniriz" diyemem ki
bu arada sitedeki kalorilerin bazılarını sanırım senin benim gibi insanlar eklemiş, hepsi doğru olmayabilir diye düşünüyorum ama uğraşamıcam da artık hangisi doğru hangisi hatalı diye. ancak yürüyüş için yazılan kalori bence biraz fazla, sanki o kadar fark olmamalı koşu bandının ölçtüğüyle . O yüzden ben koşu bandının ölçtüğünü ( daha düşük kalori yakımı ) baz alıyorum , hedef kalorime ona göre uymaya çalışıyorum. Yoksa siteninkine baksam hergün eksilerdeyim, iki haftada bile tığ gibi olmalıydım o kadar kalori yakmaya hehehe
Ben vallaa doğumgünümde bira içmek ve geçenlerde de babamla şarap içmek haricinde 1 ay 1 haftadır kesinlikle kaçamak yapmadım. Hem vallaaa hem de billaaa
aferin sana. ama bu kadar içki muhabbetinin ardından suya talim etmek çok zor :))
kalori sepetinde 1 saatlik yürüyüş 360 kalori diyor. başka bi yerden baktım bu kalori 90 kiloluk birini yaktığıymış 70 kiloluk olan 250 civarı yakıyormuş. artık neyse ney sabah akşam spor yapıyoruz az da yiyoruz.
diğer konuda haklısın. sevenler kavuşsun artık di mi?
ben birayı yazın ve gündüz severim. kışın şarabı tercih ediyorum 1 kadeh 50 kalori.
Sorma :)))
Ama ben babamın ev yapımı şarabından kaçırdım bir kadeh ( 100 kalori )
Aslında kırılmayacağını bilsem gidip beyaz şarap alıcam , hem kırmızıyı pek sevmem , hem de beyaz şarabın bir kadehi daha düşük ( 79 kalori )
Yav şu anda kalori sepetinin hesabına göre ben -474,88 kalorideyim , istediğim kadar içebilirim ( tabi o kadar değil en fazla 5 , küsüratını da antep fıstığına say ( 1 adet antep fıstığı 4 kalori , 28-29 adet yiyebilirim , ancak o zaman günlük hedefim olan 140 kaloriye ulaşmış olucam ahhahahhahah ne güzel dünyaaa )
Kız hangi şarabın 1 kadehi 50 kaloriii ???
Allahım ben yanlış mı bakıyorum yoksa , ama ben orada birsürü marka vs ayrımı var onlara bakmıyorum, ne bileyim babamın yaptığı kırmızı şarabın hangi üzümlerden olduğunu , sorsam 3 saatlik hızlandırılmış şarap kursu verir bana - ki o zaman annem de ben de çıldırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?