Yarın bu diyete başlıyorum. Çok basit aslında.. Şeker hastası olduğum için kilo vermem çok zor oluyor benim. Bu arada kendime 2.5 luk dumbell,, yer matı ve ip aldım.. Hergün azar azar spora da başlamalıyım. Kahvaltıdan sonra da Kuğulu park'a yürüyüş yapmak çok zevkli olacak. Acelemiz yok. Sağlığımız herşeyden önemli.. HAdi bakalım başlıyorum. Tabi yarın tartılmam lazım. Sizi haberdar edeceğim ara ara:)
Yarın bu diyete başlıyorum. Çok basit aslında.. Şeker hastası olduğum için kilo vermem çok zor oluyor benim. Bu arada kendime 2.5 luk dumbell,, yer matı ve ip aldım.. Hergün azar azar spora da başlamalıyım. Kahvaltıdan sonra da Kuğulu park'a yürüyüş yapmak çok zevkli olacak. Acelemiz yok. Sağlığımız herşeyden önemli.. HAdi bakalım başlıyorum. Tabi yarın tartılmam lazım. Sizi haberdar edeceğim ara ara:)
Yaşım 28 sabah aç karnına kilom 63.4 ve bende yarın sabah başlıyorum... hedef kilo 55 :)
bende ocak 19 da başladım bu ilk sayfadaki diyete.
kilom 60'tı.. hedefim 50..
tamm 7 kilo verdimmm :)) çok mutluyumm..vermem gereken 3 kilom kaldı sadece.
nisana kadar vermek istiyorum kalan kilomudaa..tüpbebek tedavim başlayacak kısmetsee..
ama bu diyeti sadece 2 hafta uygulayabildim,faranjitim tekrarlayınca bırakmak zorunda kaldım yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştımm.
tabi arada hamur işi vs yemedim değilltatlı krizim tutuncaa şeker (mevlana şekeri vs )koyup ağzımaa 10 dk beklettimm işede yaradıı
hergün tempolu yürüyüş yaptımm.günlük 3lt su içtimm..
inşallah sizlerde en kısa zamanda istediğiniz kilolara kavuşursunuzz arkadaşlarr .
yok canım 1 ayda verdimm. ama diyeti 2 hafta yapabildildim..2 haftadan sonra yediklerime dikkat ettim sadece..
Yaa arkadaşlar,
Az önce spor yaptığımız topikte bir arkadaş geçen seneki zayıf halinin fotoğrafını paylaştı gaza gelelim kiloları biran önce vermek için diye :)
Ne dersiniz biz de geri dönmek istediğimiz kilolardaki resimlerimizi paylaşalım mı, birbirimizin yorumlarından gaza geliriz belki
Ben başlıyorum ve hepinizin fit hallerinin resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum
60-65 kilo civarlarına inebilirsem yine böyle olucam :))) ( beyefendi bu halime şişmanlamışsın daha fazla kilo alma demişti)
Eki Görüntüle 637335
bulursam öyle fotoğraf koyarım:))) 7 yıldır 68-72 bandında gidip geliyorum.
Eki Görüntüle 637529
kızlar ben 62.63 kilodayken boyleydim şimdi 64.300 az kaldı 4 kilo vere bilirsem hedefim 60 olmak
Eki Görüntüle 637529
kızlar ben 62.63 kilodayken boyleydim şimdi 64.300 az kaldı 4 kilo vere bilirsem hedefim 60 olmak
bu benim 5 yıl önce 2 ci cocuğuma hamile kalmamışdan önceki halim
O zaman inşallah biran önce zayıflayıp sadece " sonrası" diye koyarsın canım biz de bakar ıslık çalarız wouww diye :))
1 hafta da 3.5 kg verdiren diyeti deneyenler kaç kg verebildi bende başlamayı düşünüyorum da
1 hafta da 3.5 kg verdiren diyeti deneyenler kaç kg verebildi bende başlamayı düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?