Sevgili arkadaşım xc9 ;
burayı şu anda ikimizin haricinde 19 kişi daha okuyor. Benim pis bir alkolik olduğumu zannetmelerini ve sırf bu yüzden topiğe katılmaktan vazgeçmelerini kesinlikle istemem. Tek dileğim herkesin ideal kilosuna erişip mutlu olmasıdır.
Bu nedenledir ki arzu edersen sen bana gel, biz oradan devam edelim sohbetimize :)
içki var mı? :)))))) şaka şaka
nasıl gelicem bilmiyorum sohbet odası falan mı var bi bakayım bulamazsam darılma gönlüm senle:)
merhaba kizlar,bende bu diyete baslamak istiyorum yarin,1 haftada 3.5 kilo verdiren listeye kisaca kendimi tanitayim
2 cocuk annesiyim her ikisindede 62 le hamile kaldim birinde 86 yla doguma gittim 9 ay sonra 58 dim digerindede 87 ile gittim 1.5 sene sonra 59 kiloydum boyum 164
suanki kilom bilmiyorum sabah tartilip yazarim ona göre baslarim en son 66.5 dim,hedefim 58-60 arasi olmak insallah
merhaba kizlar,bende bu diyete baslamak istiyorum yarin,1 haftada 3.5 kilo verdiren listeye kisaca kendimi tanitayim
2 cocuk annesiyim her ikisindede 62 le hamile kaldim birinde 86 yla doguma gittim 9 ay sonra 58 dim digerindede 87 ile gittim 1.5 sene sonra 59 kiloydum boyum 164
suanki kilom bilmiyorum sabah tartilip yazarim ona göre baslarim en son 66.5 dim,hedefim 58-60 arasi olmak insallah
kesinlikle öyle ben kalori sayarak diyet yapıyorum o zaman dengeliyorum ve diyet yapmış gibi hissetmiyorumben farkettim ki listeye bağlı kalınca strese giriyorum daha çok yemek geliyor içimden
birkaç gündür sadece abur cubura dikkat ediyorum ve kendimi gayet rahat hissediyorum. en son sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm yavaş yavaş olsa da böylesi daha iyi geldi bana
rica ederim :)
Yalnız baştan uyarayım çok masum olduğunu zannettiğiniz yiyeceklerin ne kadar az miktarının bile kaç kalorilerde olduğunu görünce dumura uğramayın, kendinizi önceden hazırlayın derim ben
kızlar ben bu aylarda bi rehavete kapılıyorum egzersiz yapmak zor geliyor. kaloriyi düşürdüğüm için de olabilir yorgunluk. tavsiyesi olan var mı. şimdi bisiklet süreceğim ama sürüne sürüne gideceğim galiba
ya evet dünden beri neler yediğimi yazyorum hedef kaloriyi sürekli geçiyorum çok sinir oldum yarım saat yürüyüşlerde kurtarmıyo beni ek olarak hergün 45 dk koşarsam ozaman düzeliyo bugunden itibaren koşmayada başlıyorum hadi hayırlısı inş. :)
Ben de sabahları zorlanıyorum aslında , galiba kahvaltıda yediklerimin enerjiye dönüşmesi biraz zaman alıyor. Ama sıkıntım başlayana kadar, başladıktan sonrası geliyor şükür :)
ya evet dünden beri neler yediğimi yazyorum hedef kaloriyi sürekli geçiyorum çok sinir oldum yarım saat yürüyüşlerde kurtarmıyo beni ek olarak hergün 45 dk koşarsam ozaman düzeliyo bugunden itibaren koşmayada başlıyorum hadi hayırlısı inş. :)
ben de şu an daha iyiyim bol köpüklü türk kahvesinin gözünü seveyim
Türk kahvesini sade yapınca çok köpüğü olmuyor ama, ya da ben iki üç fincanlık pişirdiğimden öyle oluyordur...
afiyet olsun sana :81:
Bak geziyorum peşinde görüyor musun sen nereye ben oraya
ay canıııımben tek kişilik yaptığım için köpük kabarırken fincana alıyorum. ben kahveyi de çayı da yıllardır şekersiz içerim. tatlandırıcı kullanmam. bak canım 1 kahve daha istedi onu da öğleden sonra içeyim en iyisi
Kahvenin ( türk ya da filtre ) spordan bir süre önce içilmesinin performans artışına neden olduğu doğru mudur acaba :26:
egzersizi sabah akşam yap. şekerli meyveden uzak dur. hamur işi yemediğini düşünüyorum. az yağlı ya da yağsız sebze çorbaları ve kalorisi düşük protein al. yumurta, lor, balık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?