Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

içki var mı? :)))))) şaka şaka

nasıl gelicem bilmiyorum sohbet odası falan mı var bi bakayım bulamazsam darılma gönlüm senle:)

Son düzenleme:
merhaba kizlar,bende bu diyete baslamak istiyorum yarin,1 haftada 3.5 kilo verdiren listeye kisaca kendimi tanitayim
2 cocuk annesiyim her ikisindede 62 le hamile kaldim birinde 86 yla doguma gittim 9 ay sonra 58 dim digerindede 87 ile gittim 1.5 sene sonra 59 kiloydum boyum 164
suanki kilom bilmiyorum sabah tartilip yazarim ona göre baslarim en son 66.5 dim,hedefim 58-60 arasi olmak insallah

Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah hedefinize hayırlısıyla ulaşırsınız...

ben farkettim ki listeye bağlı kalınca strese giriyorum daha çok yemek geliyor içimden

birkaç gündür sadece abur cubura dikkat ediyorum ve kendimi gayet rahat hissediyorum. en son sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm yavaş yavaş olsa da böylesi daha iyi geldi bana

hoşgeldin
senin fazlan yokmuş çabucak verirsin

kesinlikle öyle ben kalori sayarak diyet yapıyorum o zaman dengeliyorum ve diyet yapmış gibi hissetmiyorum

kızlar ben bu aylarda bi rehavete kapılıyorum egzersiz yapmak zor geliyor. kaloriyi düşürdüğüm için de olabilir yorgunluk. tavsiyesi olan var mı. şimdi bisiklet süreceğim ama sürüne sürüne gideceğim galiba

ya evet dünden beri neler yediğimi yazyorum hedef kaloriyi sürekli geçiyorum çok sinir oldum yarım saat yürüyüşlerde kurtarmıyo beni ek olarak hergün 45 dk koşarsam ozaman düzeliyo bugunden itibaren koşmayada başlıyorum hadi hayırlısı inş. :)

Ben de sabahları zorlanıyorum aslında , galiba kahvaltıda yediklerimin enerjiye dönüşmesi biraz zaman alıyor. Ama sıkıntım başlayana kadar, başladıktan sonrası geliyor şükür :)

Ben de sabahları zorlanıyorum aslında , galiba kahvaltıda yediklerimin enerjiye dönüşmesi biraz zaman alıyor. Ama sıkıntım başlayana kadar, başladıktan sonrası geliyor şükür :)

ben de şu an daha iyiyim bol köpüklü türk kahvesinin gözünü seveyim

egzersizi sabah akşam yap. şekerli meyveden uzak dur. hamur işi yemediğini düşünüyorum. az yağlı ya da yağsız sebze çorbaları ve kalorisi düşük protein al. yumurta, lor, balık gibi.

seni nerede yakalayacağımı şaşırdım hop orda hop burdasın küçük bi pizze ye diğer öğünlerde yağsız sebze çorbası iç. ben dün sütlaç yedim akşama çorba içtim

ben de şu an daha iyiyim bol köpüklü türk kahvesinin gözünü seveyim

Türk kahvesini sade yapınca çok köpüğü olmuyor ama, ya da ben iki üç fincanlık pişirdiğimden öyle oluyordur...
afiyet olsun sana :81:
Bak geziyorum peşinde görüyor musun sen nereye ben oraya

Türk kahvesini sade yapınca çok köpüğü olmuyor ama, ya da ben iki üç fincanlık pişirdiğimden öyle oluyordur...
afiyet olsun sana :81:
Bak geziyorum peşinde görüyor musun sen nereye ben oraya

ay canıııım ben tek kişilik yaptığım için köpük kabarırken fincana alıyorum. ben kahveyi de çayı da yıllardır şekersiz içerim. tatlandırıcı kullanmam. bak canım 1 kahve daha istedi onu da öğleden sonra içeyim en iyisi

Kahvenin ( türk ya da filtre ) spordan bir süre önce içilmesinin performans artışına neden olduğu doğru mudur acaba :26:

Kahvenin ( türk ya da filtre ) spordan bir süre önce içilmesinin performans artışına neden olduğu doğru mudur acaba :26:

bunu ben de bikaç yerde okumuştum. içindeki kafein metabolizmayı hızlandırdığı için sporda yakılan kalori miktarını artırdığı söyleniyor. ama ben kahve içip sokağa çıkarsam 10 dakikada eve dönmem gerekir. 1 fincan kahve vücuttan 1 bardak civarı su atarmış.

şimdi kızımı almaya gidiyorum. öğleden sonra görüşürüz

egzersizi sabah akşam yap. şekerli meyveden uzak dur. hamur işi yemediğini düşünüyorum. az yağlı ya da yağsız sebze çorbaları ve kalorisi düşük protein al. yumurta, lor, balık gibi.

teşekkür ederim tavsiyelerin için kesinlikle dikkate alıcam ama meyve için söz veremem onlarıda yemezsem bünyem şeker krizine girer diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…