bende öyleyim.bazısı canı sıkkın olunca yemekten kesilir ben zaten tatlı hastası.direk tatlılardan elime ne geçirirsem yerim.
bu arada eşinle aranızın limoni oluşuna üzüldüm.eğer çocugunuz varsa uzatmayın.ama çocuk yoksa ve haklıysan sonuna kadar diren.o telafi edene kadar.önceden hep ben konuşmak için adım atardım haklıda olsam.aynı evin içinde küs olmayalım diye.çünkü bende çok huzursuz oluyorum.gün içerisinde başka şeye odaklanamıyorum.hiç bir şeyden keyif alamıyorum vs.ama eşim bunu alışkanlık haline getirmişti.tartışma biter herkes farklı odada oturur.ben gider aşkım haddi konuşalım bak ben buna kırıldım sen neye kırıldın neden bu tepki vs diye konuşan taraf.ama hep ben hep ben olmayınca artık o surat mı asıyo bende asıyorum.o konuşmuyor mu bende konuşmuyorum vs ama artık kendi haksızsa gelip konuşmak istiyor.ben haksızsam ben gidiyorum vs.ama bazen iki tarafta haklı olduğunu düşünüyor o zaman en kötüsü o zaman haklı haksız demeden birinin adım atıp diğerinin haksız olduğunu kanıtlamak gerekiyor..inşallah aranız en yakın zamanda düzelir.yoksa diyet bozulacak
bizde tam olarak öyle değili cnm biz genelde yan yana olamıyoruz işi gereği her hafta üç gün yok bi konu oluyo mesela tam en tartışmalı yerinde hop gitmek zorunda kalıyo e yola gidicek die fazla üstelemiyorum bende sonra özürdiliyo barışıyoruz ama bu seferde her yanlışında özür dileyince kurtulacak sanıyo hele bu kadar önemli bi olayda dün okadar kavga ettik telefonu tamamen kapadım beyfendi msjla özürdilemiş sabah hiç bişey yokmuş gibi konuşuyo nasıl hayatım napyosun aşkım nan benim aldıgım o kalorileri kim vericek acabaaa hiç düşünmüyo neyse gelsinde yarn sorarım ben ona :)
yaşasın kötülük
öğlen lahana yemeği yapayım diyorum.ama çok mide bulandırmayacak hani mikserden geçmiş bir şeyler istemiyorum.yemek gibi olsun,akşam eşimin önüne de koyacağım bir tarif var mı arkadaşlar?
kalan lahanayıda turşu yapayım.turşuda kalori çok yoktur sanırım ama iştah açtığı kesin.lahana havuç rendesi bi turşu tarifi buldumda
bizde tam olarak öyle değili cnm biz genelde yan yana olamıyoruz işi gereği her hafta üç gün yok bi konu oluyo mesela tam en tartışmalı yerinde hop gitmek zorunda kalıyo e yola gidicek die fazla üstelemiyorum bende sonra özürdiliyo barışıyoruz ama bu seferde her yanlışında özür dileyince kurtulacak sanıyo hele bu kadar önemli bi olayda dün okadar kavga ettik telefonu tamamen kapadım beyfendi msjla özürdilemiş sabah hiç bişey yokmuş gibi konuşuyo nasıl hayatım napyosun aşkım nan benim aldıgım o kalorileri kim vericek acabaaa hiç düşünmüyo neyse gelsinde yarn sorarım ben ona :)
son cümleye kadar kavga etmenizi taktığını düşünmüştüm meğer senin derdin kalori limitini geçmenmiş pes yani
burayı bi erkek okusa tipik kadın davranışı der
Canıııııııııııııııııım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Özledik seniiiSağ salim taşınıp yerleştin inşallah, Allah güle güle ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin yeni evinde, memleketinde...
İyi kötü düzenini oturttuysan hadi başla kaldığın yerden, biz buradayız seninleyiz...
hıh burayı okuyan erkek göbegine egilip bi baksın bakalım yeri görebiliyomu
kahvaltıda yok sanırım degılmı yattı benım kafama haftaya pazartesı gununden baslanabılır aslında bır hafta dayanılmasada 3-4 gunde yapılabılır bence
kahvaltı konusunda aydınltabılırmısınız benı
Lahana Çorbası Diyeti yapanların takıldığı bir topik var , orada yapılan yorumları okumak lazım belki de...
sen çok kızmışsın adama bi kaç gün daha gözüne görünmesin en iyisi
ben lahana çorbası diyetini son derece sağlıksız buluyorumlahana çorbasını ben diyetlerde öğle öğününde yanına biraz proteinle almayı doğru buluyorum ya da menüdeki çorba yerine mesela mercimek çorbası 267 kaloriyken lahana 50 akşam açlığında da iyi bir alternatif aldığın kaloriden fazlasını yaktırıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?