Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bende bi araştırıyım merak ettim doğrusu :) spor hayatımız renkelensin

peki nasıl kullanılıyo yani sanırım 3 parçaymış bu yani hep aynı hareketlemi yoks pilates gibi çalştıkca hedefler yükseliyomu ?

Linkini koyduğum program tek parça yaklaşık 46 dakikalık. Eğer vücudun egzersize alışkın değilse 14 dk lık " Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube " yapabilir, ya da onunla başlayıp "Walking - Part 2: Burn Fat & Back It Down - YouTube" ile devam edebilirsin...

Biraz hareketli biriysen 3 miles uygun.

Hedef yükseltmek istediğinde daha zorlu olan " Walking Cardo Shape up My favorite - YouTube " yaklaşık 47 dakikalık programa eşlik edebilirsin ( ben bunu sonuna kadar yapabileceğimi hiç gözüm kesmediği için denemedim )

canım bizim halamız biraz alıngan.onu evde bırakıp spora gidersem tüm aileye rezil eder beni sonra:)gelin beni çagırdıda , spora gitmek içinmiş der sonra.istiyor 7/24 yanında otur.sabahtan akşama kadar onu bunu çekiştiriyor.eşimin cinleri tepesine geliyor.o benim çalışmam lazım diyip yan odaya kaçıyordu.yani onla sabahtan akşama kadar boş boş laklak yapmam lazım.bebek konusunda eşimde bende çok titizleniyoruz.eşim kendi halasına kendi güvenmezken ben bebişimi nasıl bırakayım.zaten benim kızım pek bi sorunlu.yemeyi zorla yediriyorum ona.benim dışımda kimse yediremiyor.yemek yedirirkende kralın soytarısı gibi oluyorum zaten.

halamız biraz fazla dedikoducu.sonuçta bende gelinim.eve geldiğinde benim arkamdan konuşsun istemem.açık vermekte istemem.yani geldiğinde onunla oturmamı ister ve anlatacaklarını gözüne bakarak dinlememi bekler.

ben bu hafta yeni karar almıştım.hem diyet hemde ingilizce çalışmaya başladım.birde kitap okuyorum.verdiğim kararlar yalan olacak diye dertleniyorum.

ya da aman 1 hafta idare et sonra yeniden mi başlarsın diyeyim kendime.hep öyle demekten zaten başladığım işi bitiremez oldum yaa püff

şimdi bende karıştırdım biraz cnm çok saol
arkadaşllarıma gösterim cd yapabilirmiyiz die bakıcam eyer olursa sabah yürüyüşleri yerine işe gitmden 25 dklk biyer vardı sanırım onu yaparım :) hep yürü yürü nereye kadar :)

jillianla level 1/10 yaptım yarın level 2ye gecıcem

demişsin you tube da var mı?varsa ya da neredeyse linkini verir misin?
bu arada spor yaptıgınız yerleri paylaşmanız benide heveslendirdi.leslie yi buldum pc ye indiriyorum şimdi.mil 1 mil 2 ve mil 3 var sanırım onda sadece.

Bir tane daha var aşağıda linkini paylaşmıştım az evvel :))

Walking Cardo Shape up My favorite - YouTube

Canım madem eşin de sen de sana faydası olmayacağını biliyorsunuz davet etmeseydiniz keşke (
Şimdi senin bir hafta ekstradan onun yükünü de yüklenmen gerekecek , bir hafta ertele o zaman kararlarını , ama bir hafta sonra evine bırakın kadını sen de bebeğinle ne yapabiliyorsan onu yapmaya başla bence...

Ayyhh kızlar kendimi kaldıramadım bir türlü bugün bilgisayarın başından (
Tembellik yapmanın 1 saati kaç kalori acaba

Fitnazım da boynu bükük öylece bekliyor bir köşede beni , iyisi mi ha gayret ya bismillah diyip geçiyim başına ben
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

şöyle kuyruk yağıyla falan yapılıp lavaşları da yağına bana bana hazırladıklarında öğrenmek istemeyeceğiniz bir kaloride olur. işin daha fenası ben antepliyim ayıptır söylemesi memleketin en zengin mutfağı.
kötü bişey daha var mayısta bizim sitenin havuzu dolar deniz suyu ısınır bilfiil yaz başlar yani son anlayacağınız bikini sezonuna erken giriyoruz fazla vaktim yok

fitnaz da arap atı maşallah

ooooo senin işin zor

ben ındırmedım youtubedan ızlıyorum canım

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
bu level 1 canım devamıdan var burada

haklısın .belki bebişide alıp onla yürüyüşe çıkarız.ama ister mi bilmiyorum:)şansımı denerim.1 hafta sonra da dediğin gibi evine bırakırız artık.

kızlaaarrr
canı kek istayen var mııııı
yeni öğrendiğim yağsız kekin tarifini vereyim

3 yumurtayı 2,5 kahve fincanı şekerle çırpın (ben 1,5la deneyeceğim)üstüne 1 vanilya 1 kabartma tozu ve 3 fincan unu koyup karıştırın başka bir yerde 3 elmayı küçük küçük doğruyosunuz içine de 1 avuç ceviz koyup 1 tk tarçınla karıştıyorsunuz iki karışımı buluşturup kaba döküp fırına veriyorsunuz hamuru normal kek hamurundan biraz daha katı oluyormuş elmeler suyunu salacağı için

normal kekten daha yumuşak olduğunu söyleyebilirim üstelik içinde hiç sıvı olmadığı halde 1 kalıp kek çıkıyor
yağsız da olsa fazla kaçırmamak gerek afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…