Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
canım youtube takıp edebılırsın 3level herlevel 10 gun yapılıyor sonra reped felan baska eksersızlerıne gecıyorsun ama ben sanırım 21 gunluk pilates kurlerı yapıp 42 gun sonra bu sevıyeyı 3levelı tekrar yapmayı dusunuyorum sonrasınada ozaman karar verıcem tavsıye ederım
Leslie Sansone 3 miles egzersiz programını tavsiye ederim ben de :))
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
cısssçook kalori çook...
sen istediğin kiloya in, ondan sonra eşin Mersin'e gideceği zaman oradan sipariş et getirsin sana ödül olarak
peki nasıl kullanılıyo yani sanırım 3 parçaymış bu yani hep aynı hareketlemi yoks pilates gibi çalştıkca hedefler yükseliyomu ?
Yanlış anlama ama bırak gelsin şimdi gelme dersen yada ima edersen üzelebilir yaşlı ssonuçta diyete gelince bence anlayışla bile karşlar al karşına de böyle böyle kartlarını açık oyna yani kahvaltıda onlardan önce yap onlar yaparken sen bebeğinle ilgilen öglen zaten eşin yok evde hala zorlamaz seni ne yapıyosun bırak bebeği ona o evde yemeğini yerken sen hop spora akşamda onlar yemek yerken sen koca bi tabak salatayla başla yemege o seni bastrır zaten hala canın cekerse biraz biraz tadına bak ama kaçırma akşam yemekleri önemli çünkü ama sana yardıma gelen kadını geri cevirme bence hatta yapabilitosan evde spor yap şu zumba denen şey varya dans ediyolar öglenleri koy onu dvdye geç karşısına dans et çok eglenceli :)
Linkini koyduğum program tek parça yaklaşık 46 dakikalık. Eğer vücudun egzersize alışkın değilse 14 dk lık " Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube " yapabilir, ya da onunla başlayıp "Walking - Part 2: Burn Fat & Back It Down - YouTube" ile devam edebilirsin...
Biraz hareketli biriysen 3 miles uygun.
Hedef yükseltmek istediğinde daha zorlu olan " Walking Cardo Shape up My favorite - YouTube " yaklaşık 47 dakikalık programa eşlik edebilirsin ( ben bunu sonuna kadar yapabileceğimi hiç gözüm kesmediği için denemedim)
kızlar jillianla level 1/10 yaptım yarın level 2ye gecıcem bırde leslie ıle yurucem artık memnun olan ınsanlar var bugun 1mille start verdım zamanla artırcam yarında dıp kose temızlık var zaten ıyı spor dımıbırde hafta sonları ıkı gun pılates yapıyorum bır gun super karın bırgun selulıt savar aynı zamanda jıllıan felan ara vermıyorum daha ne olsun dımı
jillianla level 1/10 yaptım yarın level 2ye gecıcem
demişsin you tube da var mı?varsa ya da neredeyse linkini verir misin?
bu arada spor yaptıgınız yerleri paylaşmanız benide heveslendirdi.leslie yi buldum pc ye indiriyorum şimdi.mil 1 mil 2 ve mil 3 var sanırım onda sadece.
canım bizim halamız biraz alıngan.onu evde bırakıp spora gidersem tüm aileye rezil eder beni sonra:)gelin beni çagırdıda , spora gitmek içinmiş der sonra.istiyor 7/24 yanında otur.sabahtan akşama kadar onu bunu çekiştiriyor.eşimin cinleri tepesine geliyor.o benim çalışmam lazım diyip yan odaya kaçıyordu.yani onla sabahtan akşama kadar boş boş laklak yapmam lazım.bebek konusunda eşimde bende çok titizleniyoruz.eşim kendi halasına kendi güvenmezken ben bebişimi nasıl bırakayım.zaten benim kızım pek bi sorunlu.yemeyi zorla yediriyorum ona.benim dışımda kimse yediremiyor.yemek yedirirkende kralın soytarısı gibi oluyorum zaten.
halamız biraz fazla dedikoducu.sonuçta bende gelinim.eve geldiğinde benim arkamdan konuşsun istemem.açık vermekte istemem.yani geldiğinde onunla oturmamı ister ve anlatacaklarını gözüne bakarak dinlememi bekler.
ben bu hafta yeni karar almıştım.hem diyet hemde ingilizce çalışmaya başladım.birde kitap okuyorum.verdiğim kararlar yalan olacak diye dertleniyorum.
ya da aman 1 hafta idare et sonra yeniden mi başlarsın diyeyim kendime.hep öyle demekten zaten başladığım işi bitiremez oldum yaa püff
Bir tane daha var aşağıda linkini paylaşmıştım az evvel :))
Walking Cardo Shape up My favorite - YouTube
sen mersindemisin bayılıyorum tatuniyeee benim için ye diycem ama kilolarını verdikten sonra artık :) istanbulda yemediğim yer kalmadı ama eşim mersinde yemezsen anlamazsn diyor işi gereği sürekli türkiyeyi gezdiği için mersine gidine sürekli arayıp bil bakalım ne yiyorum diyo oooff ya cnm çekti şimdi acaba kaç kaloriki kendisi
fitnaz da arap atı maşallahAyyhh kızlar kendimi kaldıramadım bir türlü bugün bilgisayarın başından(
Tembellik yapmanın 1 saati kaç kalori acaba
Fitnazım da boynu bükük öylece bekliyor bir köşede beni , iyisi mi ha gayret ya bismillah diyip geçiyim başına ben
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
canım bizim halamız biraz alıngan.onu evde bırakıp spora gidersem tüm aileye rezil eder beni sonra:)gelin beni çagırdıda , spora gitmek içinmiş der sonra.istiyor 7/24 yanında otur.sabahtan akşama kadar onu bunu çekiştiriyor.eşimin cinleri tepesine geliyor.o benim çalışmam lazım diyip yan odaya kaçıyordu.yani onla sabahtan akşama kadar boş boş laklak yapmam lazım.bebek konusunda eşimde bende çok titizleniyoruz.eşim kendi halasına kendi güvenmezken ben bebişimi nasıl bırakayım.zaten benim kızım pek bi sorunlu.yemeyi zorla yediriyorum ona.benim dışımda kimse yediremiyor.yemek yedirirkende kralın soytarısı gibi oluyorum zaten.
halamız biraz fazla dedikoducu.sonuçta bende gelinim.eve geldiğinde benim arkamdan konuşsun istemem.açık vermekte istemem.yani geldiğinde onunla oturmamı ister ve anlatacaklarını gözüne bakarak dinlememi bekler.
ben bu hafta yeni karar almıştım.hem diyet hemde ingilizce çalışmaya başladım.birde kitap okuyorum.verdiğim kararlar yalan olacak diye dertleniyorum.
ya da aman 1 hafta idare et sonra yeniden mi başlarsın diyeyim kendime.hep öyle demekten zaten başladığım işi bitiremez oldum yaa püff
jillianla level 1/10 yaptım yarın level 2ye gecıcem
demişsin you tube da var mı?varsa ya da neredeyse linkini verir misin?
bu arada spor yaptıgınız yerleri paylaşmanız benide heveslendirdi.leslie yi buldum pc ye indiriyorum şimdi.mil 1 mil 2 ve mil 3 var sanırım onda sadece.
cısssçook kalori çook...
sen istediğin kiloya in, ondan sonra eşin Mersin'e gideceği zaman oradan sipariş et getirsin sana ödül olarak
bende bi araştırıyım merak ettim doğrusu :) spor hayatımız renkelensin
Canım madem eşin de sen de sana faydası olmayacağını biliyorsunuz davet etmeseydiniz keşke(
Şimdi senin bir hafta ekstradan onun yükünü de yüklenmen gerekecek , bir hafta ertele o zaman kararlarını , ama bir hafta sonra evine bırakın kadını sen de bebeğinle ne yapabiliyorsan onu yapmaya başla bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?