Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

valla sadece kılo degıl maddı manevı ılgı alaka her acıdan 2. ıcın erken oldugunu dusunuyorum yoksa ablamda 3tane dogurdu dıgerı ıkı tane tas gıbıler

tabi canım.topik diyet topiği diye kiloyu sadece söyledim.1 tane altı üstü çocugum.canıma okuyor valla.uyuyor şimdi.sabahın 7 sinden beri dönüyorum evde .sabahın köründe uyandırıyor.gece12 de uyuyoruz.gece çok huzursuzdu.uykusuz gecelerimiz böyle devam edecek sanırım.doktoru huyu diyor.ve ne kadar babamız yardımcı olsada bi yere kadar her şeyi sana bakıyor.gecesi gündüzü.eşimin evde onu gördüğü akşam 18-22 :00 arası.onda da kızımın şekerleme uykusu var yarım saat..2. çocukta zilleri takarım artık.maddi anlamda da illaki her şeyin en iyisini giydirmek almak vs istiyorsun.5-6 yaşına gelince belkidaha kolay olur 2. çocuk.ama o zamanda barajı geçiyorum(35 yaş barajını)hayırlısı bakalım.

Vallaa ben sepetin yalancısıyım
Ben de aylardır oturuyorum, uyuyorum ya da bilgisayarda yazıyorum ama bunların sayesinde hiç kilo vermedim yaniii

ben zaten onuda almış değilim iki kepekli ekmek 110 kolori ama o iki ekmekten yapılan tost 160 kolori hani ekmekler kızarnca kolorisi düşüyodu

nasılsınız kızlar ben bu aralar diyetden uzaklaşıyorum gibi hiss ediyorum evvelki kadar hevesli deyilim yeşil çay ve su içmez oldum kızlar yardım edin vermem gereken hala 5 kilom var

ya ben naapiyim ya ben
En son 5 ay önce görmüştüm nişanlımı...
Amaa kısmetse bitecek bugünler de bitecek , yakında gelecek 1 haftalığına ve biz artık nikah günü alıcaz inşallaahhh

cnm benim kıyamam sana Allah kavuştursun inş.
ama seninki gelince bidaha gitmiycek benimki ise emekli olana kadar aynı iş her pazartesi nveda her perşembe yada cuma kavuşma

cnm benim kıyamam sana Allah kavuştursun inş.
ama seninki gelince bidaha gitmiycek benimki ise emekli olana kadar aynı iş her pazartesi nveda her perşembe yada cuma kavuşma

Sağol canım amin inşallah ...
Sana da Allah kolaylık versin , ama bişey diyim mi sürekli birarada olmak evliliği daha çabuk yıpratıyor ,
böyle küçük ayrılıklar ve özlemler daha uzun süre aynı heyecanı ve aşkı yaşamanıza yardım ediyor bence ( kendimi bir kenara bıraktım, evli ve eşi turizm rehberi olan bir arkadaşım var onun hayatından edindiğim izlenimle söylüyorum )

kızlar, müslüm gürseside kaybetmişiz.beyin ölümü gerçekleşmiş.çok üzüldüm

nasılsınız kızlar ben bu aralar diyetden uzaklaşıyorum gibi hiss ediyorum evvelki kadar hevesli deyilim yeşil çay ve su içmez oldum kızlar yardım edin vermem gereken hala 5 kilom var

Seva cım sen topiğe de pek girmez oldun noldu canım neden uzaklaştın bak yüzdün yüzdün kuyruğunun ucuna geldin 5 kilo dediğin ne ki yaa
Hadi bi gayret bugünden başla , bence buraya da daha çok takıl

Durun kızlar ben 40 ıma girdim , daha evlenicem , daha çocuk yapıcam...
Baraj maraj diyip beni üzmeyin yaaaa

Durun kızlar ben 40 ıma girdim , daha evlenicem , daha çocuk yapıcam...
Baraj maraj diyip beni üzmeyin yaaaa

pardon canım,bilmiyordum.burada yaşlar vs yazmıyor ya ondan.ya benim samimi arkadaşıma sen evde kaldın dediler 39 yaşında evlendi.evlendin ama çocugun olmaz dediler 40 yaşında da bi güzel oğluşunu dogurdu.şimdide 2. yi düşünüyo.ogluş 2,5 yaşına geldi çünkü.çokta severim kendisini.Allahım tüm isteyenlere bebiş versin inşallah amin.

Önemli değil canım olsun,
Arkadaşına maşallahh
Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah ...

benım kuzende 42sinde dogurdu onu bırak tanıdık var yakın koylu 45ınde hamıleymıs darısı sana canım

kesinlikle orası öyle ama hiç bilmediğin kötü yanlarıda var geçen sene yirmilik dişimden dolayı acil ameliyata aldılar beni yani biraz daha geç kalsaydım ölücektim ama eşim yoktu yanımda adanaya gidiyodu yoldan döndü ama nasıl hızlı geldiyse Allah korumuş kısa zamanda yanımda oldu

benım esım gecelerı benım kadar bakıyor bızımkıde cok yaramaz kucaktan ınmıyorda saolsun sag kolum esımbaze benı uyandırmadıgı oluyor saolsun gunduzkı tempomdan dolayı evet ama ben naraj oldugunu dusunmuyorum ben 3 yasındayken felan artık 2. olsun ıstıyorum bakalım hayırlısı

Allah senin de gönlüne göre versin canım arayı fazla açmamak ta lazım bu sefer çocuklar anlaşamıyorlar daha zor oluyor 2-3 yaş olmalı en fazla...

canım sabah işe gidiyor diye ben gece ona kıyamıyorum.9 ayda en fazla 5 kez kıymışımdır.gece uykusuna(hafta içi anlamında).illaki bebiş ağlıyınca uyanıyor ama uyuyor.kalkıp bir şey yapmasını istemiyorum.bazen çok huzursuz olunca kızımız, o zamanda sen içerde yat canım bu uyutmayacak seni diyorum.ama ben çok yorgunum sen bak desem bakar.hım birde bir ara hafta sonları gece o ilgileniyordu.yine bıraksam yine bakar.ama işe gidecekse sabah ben kıyamıyorum.ben çalışmıyorum şu an.çalışıyor osaydım ama bu kadar anlayışlı olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…