fitnaz da arap atı maşallah
şöyle kuyruk yağıyla falan yapılıp lavaşları da yağına bana bana hazırladıklarında öğrenmek istemeyeceğiniz bir kaloride olur.işin daha fenası ben antepliyim ayıptır söylemesi memleketin en zengin mutfağı.
kötü bişey daha var mayısta bizim sitenin havuzu dolar deniz suyu ısınır bilfiil yaz başlar yani son anlayacağınız bikini sezonuna erken giriyoruz fazla vaktim yok
canım bizim halamız biraz alıngan.onu evde bırakıp spora gidersem tüm aileye rezil eder beni sonra:)gelin beni çagırdıda , spora gitmek içinmiş der sonra.istiyor 7/24 yanında otur.sabahtan akşama kadar onu bunu çekiştiriyor.eşimin cinleri tepesine geliyor.o benim çalışmam lazım diyip yan odaya kaçıyordu.yani onla sabahtan akşama kadar boş boş laklak yapmam lazım.bebek konusunda eşimde bende çok titizleniyoruz.eşim kendi halasına kendi güvenmezken ben bebişimi nasıl bırakayım.zaten benim kızım pek bi sorunlu.yemeyi zorla yediriyorum ona.benim dışımda kimse yediremiyor.yemek yedirirkende kralın soytarısı gibi oluyorum zaten.
halamız biraz fazla dedikoducu.sonuçta bende gelinim.eve geldiğinde benim arkamdan konuşsun istemem.açık vermekte istemem.yani geldiğinde onunla oturmamı ister ve anlatacaklarını gözüne bakarak dinlememi bekler.
ben bu hafta yeni karar almıştım.hem diyet hemde ingilizce çalışmaya başladım.birde kitap okuyorum.verdiğim kararlar yalan olacak diye dertleniyorum.
ya da aman 1 hafta idare et sonra yeniden mi başlarsın diyeyim kendime.hep öyle demekten zaten başladığım işi bitiremez oldum yaa püff
''spor hayatımız renklensin''
vaaavv tuttum bu lafı bak ben de topic hayatımızı renklendirdim
cnm keşke çağırmasaydın demeyimcem olan olmuş artık şimdi yapman gereken önüne bakmak seni bukadar zora sokucaksa en hafif şekilde yaralanman lazım ayrıca bence dieti bırakma sonuçta kadına iyi görünmek için hergün temizlik yapıcaksın sonra bebeğin peşinden koşucaksın olmadı onuda tak koluna akşamları yarım saat yürüyüş sık dişini bi hafta çabucak geçer gider :)
yahu nedir bu panik savoy otelinin 3 michelinli aşçısı gelmiyor ya
yaparsın güzelce yemeğini pilavını salatanı herkes oturur güzelce yer sen de herbirinden 3-4 kaşık bol salata su oh mis gibi tatlılarını sütlü tatlılardan seçersin(ye diye demiyorumdayanamazsan bari sütlü olsun diye diyorum) gün içinde bol su iç artık onlar çayını pastayla içerse sen de bi zahmet sık dişini veya verdiğim yağsız kekten yap 1 dilim ye. senin zayıflamak için irade göstermeni takdir eder millete gider onu anlatır merak etme biz çok geçtik bu yollardan fazla kasma 2 gündür hala da hala kadını öcü yaptın ayol
1 haftada sana yollayacam halayı
şöyle kuyruk yağıyla falan yapılıp lavaşları da yağına bana bana hazırladıklarında öğrenmek istemeyeceğiniz bir kaloride olur.işin daha fenası ben antepliyim ayıptır söylemesi memleketin en zengin mutfağı.
kötü bişey daha var mayısta bizim sitenin havuzu dolar deniz suyu ısınır bilfiil yaz başlar yani son anlayacağınız bikini sezonuna erken giriyoruz fazla vaktim yok
sukur tasindim memleketimdeyim ve yarindan itibaren diyete devam fakat en son 76.2 olan kilom su an 77.1 hemen dur demeliyim
Madem Mersin desin komik bir anımı anlatayım...
yıllar önce mayıs ayının başlarında İstanbul'dan bir arkadaşımla Silifke'deki çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı ziyarete gittik bir kaç günlüğüne...
İstanbul havaalanında hava yaklaşık 10 derecelerde, biz böyle hırkalarla montlarla falan, Adana'ya indik hava 30 derece abooooooooo
Karnımız da acıktı ama Adana'yı hiç bilmiyoruz, bir de oradan Silifke'ye gidicez vaktimiz de yok, otogarda bakındık bakındık ne yesek diye , cesaret edemedik lokantalarını bilmediğimiz için, bir de otogar olduğu için...
Neyse sonunda Silifke'ye vardık gecenin bir saati. Arkadaşlarımız bizi karşıladı evlerine götürdüler iyi kötü dinlendik karnımızı doyurduk. Ertesi gün kız arkadaşımız bizi Susanoğlu'na götürdü arabayla denize girmek için . Ben tabi üşüyen bir tip, hırkayla,çorapla gittim Susanoğlu'na , Yapraklı koy da giydik bikinileri denize girdik ( Mayıs 5 falan ama ) , hava fıstık gibiii... Sonra ben gene giydim yün hırkayı eve döndük. Benle yıllarca dalga geçtiler hırkayla denize gittim diye :))
Hele o arkadaşlarımızın tanıdığı birinin çilek bahçesine davet edilişimiz ve kovalarla çilek toplayışımız ! ( ben toplamaktan çok yedim vallahii ), hayatımda çilek bahçesi görmemişim ve ben çileğe taparımmmm... Çocuk gibi olmuştum resmen o gün...
Ama o yapraklı koydaki sıkmalar .... mmmmmmmmmmmmm
halaa tadı damağımdadır, gerçi bu yaz da gittim oraya ve 13 gün kaldım ama çok yemedim , ondan olsa gerek gözüm doymamış baksanıza
tantuni nin de tadına bakmıştık ama çok anımsayamıyorum nedense, yağlı mı gelmişti ne...
çok mutsuzum çoookkk dün eşimle saçma bi konu yüzünden baya tartıştık bende yine sinirimi kendimden çıkardım koşa koşa bakkala gidip kakaolu algida aldm vee 3 te 1ni yedim üzerinede bi dido yedim uykum gelmese daha yerdimde sanırım kolestrol tavan yapınca bide regliyim cnm zaten tatlı istiyodu hiç olmadı bu yaaa
çok mutsuzum çoookkk dün eşimle saçma bi konu yüzünden baya tartıştık bende yine sinirimi kendimden çıkardım koşa koşa bakkala gidip kakaolu algida aldm vee 3 te 1ni yedim üzerinede bi dido yedim uykum gelmese daha yerdimde sanırım kolestrol tavan yapınca bide regliyim cnm zaten tatlı istiyodu hiç olmadı bu yaaa
canım eşinle aran düzelmiştir umarım bugun spor zamanını artırarak halletmeye calıs
sıkma canını bugün yediklerine dikkat eder telafi edersin...
kocana da step yaptır da görsün bakalım bi daha seni sinirlendirecek mihayır düzelmedi ikimiz için çok önemli olan bi konuda okadar duyarsız ki anlatamam canıma tak ettirdi artık zaten hesap yaptım bugün 1.5 saat step yapmam lazım anca ozman düzeliyo tabi akşam yemeği yerinede sadece elma yiyince...
kocana da step yaptır da görsün bakalım bi daha seni sinirlendirecek mi
öyle yapıcam cnm ooff bu huyumdan nefret ediyorum millet etrafa saldırır ben yemeklere saldırıyorum mutsuz olunca hemen yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?