Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

fitnaz da arap atı maşallah

Evet evet maaşallah

ben kendimi zor kaldırdım ama sonra 101 dk yürüdüm , o da tık demedi çok şükür

Lahana çorbamı da içtim 2 kase ohhh , yeğenim de benden kıskandı içecek oldu, neyse 1 kase de ona ısıttık
Bana geriye 1 kaselik daha kaldı, yarın yeniden pişiricem, hazırda olunca ısıtıp yiyivermesi iyi oluyor

Son düzenleme:

Ayyy iyi de benim irade de sıfırlanıcak böyle giderse
Yatırın şu iştahları kış uykusuna diyorum , siz kuş uykusuna yatırıyonuz !!! habire uyanıp duruyolar olmaz ki böyle de yatırılmaz ki

cnm keşke çağırmasaydın demeyimcem olan olmuş artık şimdi yapman gereken önüne bakmak seni bukadar zora sokucaksa en hafif şekilde yaralanman lazım ayrıca bence dieti bırakma sonuçta kadına iyi görünmek için hergün temizlik yapıcaksın sonra bebeğin peşinden koşucaksın olmadı onuda tak koluna akşamları yarım saat yürüyüş sık dişini bi hafta çabucak geçer gider :)

yahu nedir bu panik savoy otelinin 3 michelinli aşçısı gelmiyor ya

yaparsın güzelce yemeğini pilavını salatanı herkes oturur güzelce yer sen de herbirinden 3-4 kaşık bol salata su oh mis gibi tatlılarını sütlü tatlılardan seçersin(ye diye demiyorum dayanamazsan bari sütlü olsun diye diyorum) gün içinde bol su iç artık onlar çayını pastayla içerse sen de bi zahmet sık dişini veya verdiğim yağsız kekten yap 1 dilim ye. senin zayıflamak için irade göstermeni takdir eder millete gider onu anlatır merak etme biz çok geçtik bu yollardan fazla kasma 2 gündür hala da hala kadını öcü yaptın ayol

1 haftada sana yollayacam halayı

1 haftada sana yollayacam halayı

gönder sen biz ne halalar gördük gençken onlar seni yola sokmaya çalışırlar yaşın ilerledikçe kendileri yola gelirler sen tabi daha gençsin taze annesi sana bi de bebek bakımı konusunda ders verecektir sen bence diyetinden çok bu kanuya yoğunlaş

Madem Mersin desin komik bir anımı anlatayım...

yıllar önce mayıs ayının başlarında İstanbul'dan bir arkadaşımla Silifke'deki çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı ziyarete gittik bir kaç günlüğüne...
İstanbul havaalanında hava yaklaşık 10 derecelerde, biz böyle hırkalarla montlarla falan, Adana'ya indik hava 30 derece abooooooooo
Karnımız da acıktı ama Adana'yı hiç bilmiyoruz, bir de oradan Silifke'ye gidicez vaktimiz de yok, otogarda bakındık bakındık ne yesek diye , cesaret edemedik lokantalarını bilmediğimiz için, bir de otogar olduğu için...
Neyse sonunda Silifke'ye vardık gecenin bir saati. Arkadaşlarımız bizi karşıladı evlerine götürdüler iyi kötü dinlendik karnımızı doyurduk. Ertesi gün kız arkadaşımız bizi Susanoğlu'na götürdü arabayla denize girmek için . Ben tabi üşüyen bir tip, hırkayla,çorapla gittim Susanoğlu'na , Yapraklı koy da giydik bikinileri denize girdik ( Mayıs 5 falan ama ) , hava fıstık gibiii... Sonra ben gene giydim yün hırkayı eve döndük. Benle yıllarca dalga geçtiler hırkayla denize gittim diye :))
Hele o arkadaşlarımızın tanıdığı birinin çilek bahçesine davet edilişimiz ve kovalarla çilek toplayışımız ! ( ben toplamaktan çok yedim vallahii ), hayatımda çilek bahçesi görmemişim ve ben çileğe taparımmmm... Çocuk gibi olmuştum resmen o gün...
Ama o yapraklı koydaki sıkmalar .... mmmmmmmmmmmmm
halaa tadı damağımdadır, gerçi bu yaz da gittim oraya ve 13 gün kaldım ama çok yemedim , ondan olsa gerek gözüm doymamış baksanıza
tantuni nin de tadına bakmıştık ama çok anımsayamıyorum nedense, yağlı mı gelmişti ne...

sukur tasindim memleketimdeyim ve yarindan itibaren diyete devam fakat en son 76.2 olan kilom su an 77.1 hemen dur demeliyim

Son düzenleme:
sukur tasindim memleketimdeyim ve yarindan itibaren diyete devam fakat en son 76.2 olan kilom su an 77.1 hemen dur demeliyim

Canıııııııııııııııııım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Özledik seniii Sağ salim taşınıp yerleştin inşallah, Allah güle güle ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin yeni evinde, memleketinde...
İyi kötü düzenini oturttuysan hadi başla kaldığın yerden, biz buradayız seninleyiz...

adana ağzını da kapmışsın abooooo diye

yapraklı koy gerçekten çok güzeldir. orada soğuk su kaynağı var görmüşsünüzdür ona rağmen mayısta denize girilir.

işte burada mayısta bikini sezonu açılır kasıma kadar da devam eder kilo vermek yetmiyor bi de onu 6 ay korumak zorundayım:26:

çok mutsuzum çoookkk dün eşimle saçma bi konu yüzünden baya tartıştık bende yine sinirimi kendimden çıkardım koşa koşa bakkala gidip kakaolu algida aldm vee 3 te 1ni yedim üzerinede bi dido yedim uykum gelmese daha yerdimde sanırım kolestrol tavan yapınca bide regliyim cnm zaten tatlı istiyodu hiç olmadı bu yaaa

canım eşinle aran düzelmiştir umarım bugun spor zamanını artırarak halletmeye calıs

sıkma canını bugün yediklerine dikkat eder telafi edersin...

canım eşinle aran düzelmiştir umarım bugun spor zamanını artırarak halletmeye calıs

hayır düzelmedi ikimiz için çok önemli olan bi konuda okadar duyarsız ki anlatamam canıma tak ettirdi artık zaten hesap yaptım bugün 1.5 saat step yapmam lazım anca ozman düzeliyo tabi akşam yemeği yerinede sadece elma yiyince...

kocana da step yaptır da görsün bakalım bi daha seni sinirlendirecek mi

öyle yapıcam cnm ooff bu huyumdan nefret ediyorum millet etrafa saldırır ben yemeklere saldırıyorum mutsuz olunca hemen yemek istiyorum

bende öyleyim.bazısı canı sıkkın olunca yemekten kesilir ben zaten tatlı hastası.direk tatlılardan elime ne geçirirsem yerim.

bu arada eşinle aranızın limoni oluşuna üzüldüm.eğer çocugunuz varsa uzatmayın.ama çocuk yoksa ve haklıysan sonuna kadar diren.o telafi edene kadar.önceden hep ben konuşmak için adım atardım haklıda olsam.aynı evin içinde küs olmayalım diye.çünkü bende çok huzursuz oluyorum.gün içerisinde başka şeye odaklanamıyorum.hiç bir şeyden keyif alamıyorum vs.ama eşim bunu alışkanlık haline getirmişti.tartışma biter herkes farklı odada oturur.ben gider aşkım haddi konuşalım bak ben buna kırıldım sen neye kırıldın neden bu tepki vs diye konuşan taraf.ama hep ben hep ben olmayınca artık o surat mı asıyo bende asıyorum.o konuşmuyor mu bende konuşmuyorum vs ama artık kendi haksızsa gelip konuşmak istiyor.ben haksızsam ben gidiyorum vs.ama bazen iki tarafta haklı olduğunu düşünüyor o zaman en kötüsüo zaman haklı haksız demeden birinin adım atıp diğerinin haksız olduğunu kanıtlamak gerekiyor..inşallah aranız en yakın zamanda düzelir.yoksa diyet bozulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…