Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kizlar ben gecen hafta persembe basladim bu diyete hafta sonu malesef uygulayamadim ama pazartesi kaldigim yerden devam ettim

bildirim

21.02.2013

boy : 164 cm
kilo : 66.6 kg

28.02.2013

kilo : 65.5

giden 1.1 kg

çok iyi zaten haftada 2 kilo vermek hayal

Kızlar bir dumur hali yaşıyorum noolur beni silkeleyin

Hiçbişey yapmadan 180 dk oturduğunuzda 403 kalori yaktığınızı biliyor muydunuz ??

Peki ya 180 dk oturarak yazdığınızda 377 kalori yaktığınızı ??

Bu ne demektir ; mümkün olduğunca az hareket edin otururken hele hiçbişey yazmayın daha çok kalori harcayın

Elbette hiçbişey yapmadan oturamıyorsanız uykunuz geliyorsa çok da büyütmeyin yatın uyuyun 180 dk uyumak 221 kalori

Ben de 60 dk yürüycem de 347 kalori yakıcam diye kendimi paralıyorum

yok be guzelim yanlistir bence oturcam ki zaten oturmamda mumkun degil bide uzerine kalori yakicam ben koca gun ayaktayim hatta 2 haftadir esya topla esya yerlestir yemek yemege firsatim bile ya oldu ya olmadi bak 900 gr aldim ya benim metabolizma sorunlu yada bu yaziyi yazan kafayi yemis

biri şişmanlarla maytap geçiyo bence

en son yemegımızı uyumadan 4saat once yersek zayıflıyormusuz uykuda karatay oyle dıyor dun azıcık kacamak yaptım ama sporumu ve aksam yemegımle dengelemeye calıstım 100 gr daha verdım 55,600 kılom

ben kopyala yapıştır yaptım.sadece bu kadar bilgi verilmiş.ama anladığım kahvaltı yok.ama sınırsız lahana çorbandan yiyorsun ve meyve serbest eğer o gün meyve varsa.aslında yapılamayacak gibi görünmüyor.zaten en fazla 7 gün yapıp bırakacakmışsın.

selam kizlar ben gecen hafta persembe basladim bu diyete hafta sonu malesef uygulayamadim ama pazartesi kaldigim yerden devam ettim

bildirim

21.02.2013

boy : 164 cm
kilo : 66.6 kg

28.02.2013

kilo : 65.5

giden 1.1 kg

hangi diyete başladın?lahana diyeti mi?

en son yemegımızı uyumadan 4saat once yersek zayıflıyormusuz uykuda karatay oyle dıyor dun azıcık kacamak yaptım ama sporumu ve aksam yemegımle dengelemeye calıstım 100 gr daha verdım 55,600 kılom

55 kiloyu görmeyeli seneler seneler oldu2,5 sene önce evlendiğimde 57 kiloydum en son.sonra 64 kilo ile hamile kalıp 16 kilo da aldım sanki fil yavrusu doğuracak gibi.topu topu 3kilo 300 gr bi kız doğurdumşimdi diyete 66 killo ile başladım.60 kiloyu görsem yeter diyorumo zaman kilomla barışacaz

ıns canım bende 48e donsem mutlu olcam benımde 6aylık oglum var 48le hamıle kaldım 24 kılo aldım kaldı 7 ıns. vercem yaza kadar kıyafetler ıncelmeden

ıns canım bende 48e donsem mutlu olcam benımde 6aylık oglum var 48le hamıle kaldım 24 kılo aldım kaldı 7 ıns. vercem yaza kadar kıyafetler ıncelmeden

48 kilo nasıl oluyor yaaa.sıfır beden filan mı oluyor.bu arada Allah bağışlasın oğluşu.onlar için her şeye deger ama benim ilk çocuğum.9 ay bitecek ayın 6 sında.2. çocugu düşünmeye korkuyorum.arkadaşım hamile kalmadan önce normal olan kilosunun 5-6 kilo aşşagısına düştü sadece 9 kilo aldı.aynı kiloda bebek doğurduk.ve şu an yine genç kız gibi.birde arkadaş 2 . çocugunu doğurdu.çatlar mısın çatlamaz mısın.valla ben çatladım.ona da diyorum gülüyo.2. çocukta öyle yap diyo bana.tabi 2. çocuğu yapar mıyım orası meçhul

17 kilo gitmiş çok güzel tebrik ederim :))

teşekkürler canım ama sadece 5kılo için emek verdım gerısı kendılıgınde gıttı ablalarım hep tıg gıbı oldular 2-3 dogumla hıcbırsey yapma yasına gelınce vercen yapımız boyle dıyor ama ben duramıyorum yaza boyle gırmek ıstemıyorum kıyafetlerıme gıremıyorum bıde okadar kılo kaybıyla vucut sıkılıgını kaybettı spor yapmaya calısıyorum bakalım

valla sadece kılo degıl maddı manevı ılgı alaka her acıdan 2. ıcın erken oldugunu dusunuyorum yoksa ablamda 3tane dogurdu dıgerı ıkı tane tas gıbıler

Ailecek şanslısınız yani
Sporla ve bebişin hareketlendikçe onun peşinde koşarken bence verirsin de sıkılaşırsın da ...

17 kilo gitmiş çok güzel tebrik ederim :))

14 kilosu gitti.80 kilo olmuştum.70 e 1-2 ay içerisinde düşmüştüm.70 den 1 gr gitmiyordu.sıkı bir diyet yaptım.şu an ki gibi.gr gr düştü ama çok şükür 66 yı gördüm.bugün aç karna tartıldığımda 65 kiloydum.çok mutlu oldum ama şımartmak istemiyorum kendimi.biliyorum ki 1 gün normal yememle o kilo geri gelecek.tam attım olarak göremiyorum bence kilonu muhafaza ettigin zaman veriyorsun.kilonda oynamalar oluyorsa o zaman çok inandırıcı gelmiyor.

cnm ben bütün gün oturutorum hatta size sürekli yzıyorum facede yazıyorum ama hiç kilo vermiyorum öyle bişey olsa ben şimdi tüysiklet olurdum :)

cnm ben bütün gün oturutorum hatta size sürekli yzıyorum facede yazıyorum ama hiç kilo vermiyorum öyle bişey olsa ben şimdi tüysiklet olurdum :)

Vallaa ben sepetin yalancısıyım
Ben de aylardır oturuyorum, uyuyorum ya da bilgisayarda yazıyorum ama bunların sayesinde hiç kilo vermedim yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…