benım kuzende 42sinde dogurdu onu bırak tanıdık var yakın koylu 45ınde hamıleymıs darısı sana canım
kesinlikle orası öyle ama hiç bilmediğin kötü yanlarıda var geçen sene yirmilik dişimden dolayı acil ameliyata aldılar beni yani biraz daha geç kalsaydım ölücektim ama eşim yoktu yanımda adanaya gidiyodu yoldan döndü ama nasıl hızlı geldiyse Allah korumuş kısa zamanda yanımda oldu
Seva cım sen topiğe de pek girmez oldun noldu canım neden uzaklaştın bak yüzdün yüzdün kuyruğunun ucuna geldin 5 kilo dediğin ne ki yaa
Hadi bi gayret bugünden başla , bence buraya da daha çok takıl
canım girmesine her gün giriyorum yorum yazmaya hevesim olmuyor şu an sana cevab yazarken bile suçluluk hiss ediyorum çünkü az önce tatlı yedim yeyerken çok mutluydumyedikten sonra çok peşiman dün akşam bahs etdiyim davetdiydim ordada kaçamak yaptım azmış gibi bu sabah helva kere yağı ekmek felanda yedim şimdide tatlı anlıyacağın son 2 günde diyet felan kalmadı bende bu akşam heç bi şey yememekle başlamayı düşünüyorum telafi etmeye:26:
canım girmesine her gün giriyorum yorum yazmaya hevesim olmuyor şu an sana cevab yazarken bile suçluluk hiss ediyorum çünkü az önce tatlı yedim yeyerken çok mutluydumyedikten sonra çok peşiman dün akşam bahs etdiyim davetdiydim ordada kaçamak yaptım azmış gibi bu sabah helva kere yağı ekmek felanda yedim şimdide tatlı anlıyacağın son 2 günde diyet felan kalmadı bende bu akşam heç bi şey yememekle başlamayı düşünüyorum telafi etmeye:26:
yarin kayinvalidemler geliyo ve mardinli benim esim cig kofte bumbar icli kofte hergun birisi yapilir yaaaaaaa offfff onlarin yanindada nasil yok diyetteyim diycem ya ayip olur tavir takinmis gibi 10 gun rahat kalirlar of ki ne offffffffffffff
Anaaaaam güle güle oturun a mı geliyolar , ayy canım yaa bak şimdi üzüldüm( :44::44:
Kayınvaldeye mutfakta dertleşiyormuş gibi yapıp " anne ben varya çok kilo aldım utanıyorum artık kıyafetlerim olmuyo, az yemeye çalışıyorum , oğluna söylemedim gizliden yapıyorum" desen
yemeklerini de ucundan yesen az az. Eşin sofrada sorarsa da "annemle yaparken dayanamadım tadına baktım sofradan önce, ondan çok aç değilim şimdi" desen...
Kadın kadının halinden anlar ne de olsa , hem öyle sır paylaşıyormuş gibi yaparsan belki gururlanır senin az yediğini tavırmış gibi algılamaz :44:
canim biliyolar zaten dogum kilosu oldugunu nisanliyken kayinpederim pek kizardi cok zayifsin kizim diye simdi onlara iyi geliyo kilom kayinvaldem diyo sen ilk dogumundada cok aldin ama verdin bu kilolarinida verirsin diyo esime gelince zaten bu kilolarla mutlu olmdigimi biliyo ve oda benim eski kiloma donmemi istiyo ona kalsa sen diyetine devam et rahat oldiyo ama ben huzursuzum iste kayinpederim hic sebze yemeyen bi insan mesela pirasa yemeginin kokusuna bile dayanamiyo ama her sabah kari koca en 1 saat yururler kayinpederim karda bile yurur fitiz yani bisekilde dengeliycem artik ben cok ince fikirliyimdir kendime yapiyorum iste
çok geçmiş olsun.tabi insan eşi iyi gününde de kötü gününde de yanında olsun istiyor.ben kısakncımda biraz senaryoda üretirim.kendime zarar tabi ama.erkek milleti.akılları bizim gibi çalışmıyor nede olsa.birde şimdi ki kızlar pek fena.hani birde derler ya evli erkekler daha çekici oluyo diyebenim eşiminde eğitim vvs oluyor arada .ne yazık ki gidiyor.eşime güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum allah şaşırtmasın kocişleri
aynen cnm yaa :) ama benim ondan yana sorunum yok ben güveniyorum onada kendimede onu gözü benden başkasını görmüyo :) bizim aramızdaki aşk biraz garip yani sanki cevremizde kimsede yok böyle bişey saçma tartışmalarmız olsada o benim bitanem yaa gözünün içene bakınca nedemek istediğini anlıyorum yani ne biliyim öyle işte :)
Amin inşallah, Allah geç doğum yapanlara da sağlık güç kuvvet ve sabır versin bir yaştan sonra herşey daha zor oluyor çünkü ...
Tabi ben artık o kadar uzatmak istemiyorum çünkü kısmetse nişanlım kısa süre sonra gelicek nikah günü alıcaz Londra'ya geri gidicek, nikah için bir daha gelicek , hemen sonra geri dönücek ve ben bu sefer onun yanına gitmek için vize vs işleriyle uğraşıcam, birkaç ay sürüyormuş. Oraya gidince de Allah nasip ederse bir an önce çocuk sahibi olmak istiyoruz çünkü hem yaş daha fazla ilerlemeden, hem de oradaki oturum vs durumlarına takılmadan çocuğumuz olursa, ilerde Türkiye'ye dönsek bile en azından orada doğduğu için bizlerden daha şanslı olur bir çok konuda diye düşünüyoruz...
Çok zor çokkk((
Zaten gideli iki ay sonra tam dört yıl olucak, o kadar zamandır ben burada tek başıma , o orada tek başına...
İşyerindeki arkadaşlarıma tembihlemiştim, " eğer ben sabah işe gelmezsem ve aradığınızda telefonumu açmıyorsam bilin ki başıma bir iş gelmiştir , gelin kapıyı kırın girin içeri" diye. Gece falan hastalansam beni hastaneye götürsünler diye komşumdan yardım istediğim oldu...
Bir de onu düşünüyorum, ya orada başına bişey gelse kim onunla ilgilenecek, kimden yardım isteyecek. Cebini aradık ta açmadığı zaman annesi ayrı ben ayrı burada panik oluyoruz bişey mi oldu diye, hemen birbirimizi arıyoruz haberin var mı nerede olabilir diye soruyoruz...
Çok komik ; çocuk ev-iş arasında rutin bir hayat yaşıyordu, iyice bunalmıştı, izin gününde birden sinemaya gitmeye karar vermiş ve telefonun da sesini kısmış. Bir önceki akşam da konuştuğumuzda ertesi gün için evde olucağını söylemişti... Konuşalım diye aradım cevap vermedi, banyoda falandır dedim , birazdan bir daha aradım gene açmadı, iki üç derken o arada annesi beni aradı panik bir şekilde "nerede olduğunu biliyor musun telefonuna cevap vermiyor" diye , bu sefer ben de panik oldum mu... Sinema çıkışında benimki telefonuna bir bakıyor 30-40 tane cevapsız çağrı :111:
Hayat bu işte , çok zorrrr
Merhabalarrr
Bugün yaşadığım bir olay benim de diyet arayıslarına girmeme vesile oldu kızlar :) Ben 24 yasındayım boyum 163 ve kilom 60.. 18ımde 50 kıloydum, 6 senede 10 kılo alınca gercekten cok farkettı. Aynaya baktıkca moralım bozuluyor. En fazla kiloyu da evlenınce, ev hanımı olunca aldım. 55 kılodan 60 kıloya cıktım 8 aydaEşim de şakayla karışık laf sokuyor :26: Bugün yaşadığım olaya gelınce yaklasık 1 ay once yememı azaltmıstım ve de şekeri kesmiştim vere vere 2 kilo verdim. Ben ona da şükür ederken bugun bir tartındım yıne 60 olmusum Bel bölgem cok kalınlastı biçimsizleşti, üst bacaklarım kalınlastı ve selülit oluşumu basladı, baldırlarım kalınlastı... 55 olsam yetecek bana ama neden veremıyorum bu kıloları? Halbukı az yıyorum ekmegı de az yıyorum abur cburu da cok aramam ama neden
Beni de alın aranıza, ben de vereyim bu lanet kiloları bir şekilde..
Haftasonu memlekete gıdecegız o yuzden sımdı baslarsam bozarım bellı olmaz o yuzden pazartesı ılk ısım bu dıyetı uygulamaya baslamak olacak..
Allah tez zamanda kavustursun bebişli bebişli cekırdek aılenızı kurarsınız ıns canım
cnm benim kıyamam sana Allah kavuştursun inş.
ama seninki gelince bidaha gitmiycek benimki ise emekli olana kadar aynı iş her pazartesi nveda her perşembe yada cuma kavuşma
of ya haftaya bende dahil oluyorum bu ayriliga esim istanbulda ise devam cuma gelip pazar doncek
Amin canım inşallahhhhhh
Allah tüm bekleyenleri sevdiklerine kavuştursun, kavuşmuşları da ayırmasın inşallah...
Allah sabır ve kolaylık versin kızlar...
amin canımya ben ıkı gunde 600 grm verdım sence regli bitimi diye mı kılomu verdım hafatada 3,5 kıloyu uygulyorum hedefım 3,5 degıl 1kıloda versem yeter haftada ama dıetten mı verdım acebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?