Sen onu şimdilik dikkate alma bence canım, vücudun bi normale dönsün çünkü regl etkiliyo...
Normal zamanda 1 haftada ne kadar verebildiğini bi gözlesen daha mantıklı olur diye düşünüyorum ben nacizane :))
Mesela ben bu hafta reglimi bekliyorum, daha olmadığım halde pazartesiden beri aynı kilodayım gram dahi oynamadı, şişiyorum şu anda muhtemelen ondan tartıda farketmiyorum. Diyete başladıktan sonraki ilk reglimde çok dengesizdi, bir gün 76,4 , iki gün sonra 76,9 , ertesi gün 76,6 , ertesi gün 76,2 , ertesi gün 75,9 derken, bir sonraki gün 76,5 ?? , bittikten iki gün sonra ise 75,8 i gördüm...
hadi nikaha kadar fit olman lazım ha gayret
yarin kayinvalidemler geliyo ve mardinli benim esim cig kofte bumbar icli kofte hergun birisi yapilir yaaaaaaa offfff onlarin yanindada nasil yok diyetteyim diycem ya ayip olur tavir takinmis gibi 10 gun rahat kalirlar of ki ne offffffffffffff
Hiçbişey yememekle de olmaz , ertesi sabah gene helvaya saldırırsın !! Sen madem akşam kendine ceza vericen, bence kereviz haşla kendine 500 gram ( 90 kalori ), sık üstüne de limonu otur onu ye tıka basa doyarsın zaten yarım kiloyu yedin mi başka bişeye yer kalmaz :)
Bir de o helva / tatlı mutfakta her nerde duruyorsa oraya şu incecik resmini yapıştır, ki elin gittiğinde gözün de resmi görsün vazgeç...
Gitmiyor, simit ve basenim kaldi mememlerim dustu buna benzer sikinti yasayan varmi. Ama kilo verdim yaklasik 7 kilo.
Günaydın kızlar,
Sevacığımın dediği gibi resimlere bakarak motive olmamız lazım, ben bir de çok egzantrik bişey geçiriyorum kafamdan kendimi motive etmek gaza getirmek için, hazır olduğum zaman sizinle de paylaşırım
Bu arada ben bu resmimde 60 dan fazlaydım geçen gün yanlış hatırlamışım , çünkü o gittikten 1 yıl 3 ay sonrasıydı ve kilo almaya başlamıştım, bu halime "kilo almışsın daha fazla alma" diye eleştiride bulunmuştu, 65 falanım herhalde... İstediğim kiloya düşersem bundan daha zayıf olucam yani
Az kaldı azz... 11,8 kg
Eki Görüntüle 645725
Eveeet Allahım yaa gelip te beni gördüğünde şoka girsin istiyorum. "Annenin evinde diyet falan yapıp zayıflayamazsın sen" demişti bana bir seferinde. Başka bir sefer de "sen zayıflamadan nikah günü almıycam" demişti
Şimdi bu sözlerinden ve beni kırdığından dolayı utansın istiyorum
varsa benim gibi olan beraber baslayalım.destek olalım bribirimize.kilom u tam bilmiyorum acıkcası bizimki 70 gösteriyor anneminki 73çok kötü dimi boy 158 .pilatesi eskiden yapardım ona da baslıcam.o da aynı sekilde birden yüklenmicem.zaten oğlum fırsat vermiyr :) inşaalalh azmederim inşaallah basarırım....bismillah...
Gitmiyor, simit ve basenim kaldi mememlerim dustu buna benzer sikinti yasayan varmi. Ama kilo verdim yaklasik 7 kilo.
ben de pilatese başladım gerçekten kısa sürede toparlıyo
Günaydın kızlar,
Sevacığımın dediği gibi resimlere bakarak motive olmamız lazım, ben bir de çok egzantrik bişey geçiriyorum kafamdan kendimi motive etmek gaza getirmek için, hazır olduğum zaman sizinle de paylaşırım
Bu arada ben bu resmimde 60 dan fazlaydım geçen gün yanlış hatırlamışım , çünkü o gittikten 1 yıl 3 ay sonrasıydı ve kilo almaya başlamıştım, bu halime "kilo almışsın daha fazla alma" diye eleştiride bulunmuştu, 65 falanım herhalde... İstediğim kiloya düşersem bundan daha zayıf olucam yani
Az kaldı azz... 11,8 kg
Eki Görüntüle 645725
pilatesin kötü bi yanı var ki yapıp yapıp da bırakırsan sarkma oluyo kaslarda.benm var berbat bi görntü.en azından haftalık bari yapmk lazım en sonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?