Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

hadi nikaha kadar fit olman lazım ha gayret

hadi nikaha kadar fit olman lazım ha gayret

Eveeet Allahım yaa gelip te beni gördüğünde şoka girsin istiyorum. "Annenin evinde diyet falan yapıp zayıflayamazsın sen" demişti bana bir seferinde. Başka bir sefer de "sen zayıflamadan nikah günü almıycam" demişti

Şimdi bu sözlerinden ve beni kırdığından dolayı utansın istiyorum

Gitmiyor, simit ve basenim kaldi mememlerim dustu buna benzer sikinti yasayan varmi. Ama kilo verdim yaklasik 7 kilo.

yarin kayinvalidemler geliyo ve mardinli benim esim cig kofte bumbar icli kofte hergun birisi yapilir yaaaaaaa offfff onlarin yanindada nasil yok diyetteyim diycem ya ayip olur tavir takinmis gibi 10 gun rahat kalirlar of ki ne offffffffffffff

seni çok iyi anlıyorum tam 10 gün kalıcaklar demekheç olmasa su ve yeşil çayını azaltma canım biliyorsun günde 3 yeşil çay kilo almanı yavaşlatıyor

haklısın canımne ise ki kendimi toparladım bu gün çok kararlı uyandım canım yanımda olduğun için sana çok teş ederim

Son düzenleme:
kızlar keşke yeniden en az bu resimdeki kadar zayıflıya bilseydim resimde 1 cocuk annesiydim ve 63 kilo felandım şimdi 2 cocuk annesiyim ve 65.9oo kilo

ylnzeskici canım sende resmini tekrar koy her kese moral olsun

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Sevacığımın dediği gibi resimlere bakarak motive olmamız lazım, ben bir de çok egzantrik bişey geçiriyorum kafamdan kendimi motive etmek gaza getirmek için, hazır olduğum zaman sizinle de paylaşırım

Bu arada ben bu resmimde 60 dan fazlaydım geçen gün yanlış hatırlamışım , çünkü o gittikten 1 yıl 3 ay sonrasıydı ve kilo almaya başlamıştım, bu halime "kilo almışsın daha fazla alma" diye eleştiride bulunmuştu, 65 falanım herhalde... İstediğim kiloya düşersem bundan daha zayıf olucam yani
Az kaldı azz... 11,8 kg

inş verirsin 11.8 sen çok kendine inanan ve kararlı bayansın bu yüzden kilolarla savaşta kazanacağına inanıyorum

bende başlıyorum inşaallah.kilolar mahvetti hayatımı.resmen memlekette hamile mi,nasıl kilo almış öyle diye sormuşlar kaynanama.yıkıldım resmen. benm problemim belli zaten.açlığa gelemem sık yemeliyim.az yemek yapmaya da kendimi alıştıramadım bi türlü.çok olunca bitireyim diye ugrasıyorum.ama kararlıyım.bu diyetlerden kendime bi liste yaptım.öyle ağır değil,önce ona uyup az yemeye alışıcam inşaallah,sonra da onu o zaman düşünürüz :) :) ayca kaya nın dediği gibi bu bir beslenme alışkanlığı ,önce onu düzeltmek lazım

varsa benim gibi olan beraber baslayalım.destek olalım bribirimize.kilom u tam bilmiyorum acıkcası bizimki 70 gösteriyor anneminki 73 çok kötü dimi boy 158 .pilatesi eskiden yapardım ona da baslıcam.o da aynı sekilde birden yüklenmicem.zaten oğlum fırsat vermiyr :) inşaalalh azmederim inşaallah basarırım....bismillah...

anne evinde diyet yapılamayacağı doğru ama sen bunun tabu olmadığını gösterdin herkese yaşaaaaaa

ben de pilatese başladım gerçekten kısa sürede toparlıyo

eskisinden de güzel olacaksın emin ol:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…