Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

amin canım ya ben ıkı gunde 600 grm verdım sence regli bitimi diye mı kılomu verdım hafatada 3,5 kıloyu uygulyorum hedefım 3,5 degıl 1kıloda versem yeter haftada ama dıetten mı verdım acebe

Ne uyguluyorsunda böyle çabuk gidiyor kiloların.ben hafta sonu kilomu sabitlemeye ugraşıyorum.kilo almamak için.

haklısın canımne ise ki kendimi toparladım bu gün çok kararlı uyandım canım yanımda olduğun için sana çok teş ederim

merhaba seva bu topiği açan sen olduğun için sana soracağım ayda sahiden 8 kilo verdirdi mi bu diyet?toplamda kaç kilo verdin?ya da bu diyete uyupta 8 kilo veren var mı?

anne evinde diyet yapılamayacağı doğru ama sen bunun tabu olmadığını gösterdin herkese yaşaaaaaa

Çook teşekkür ederim canımm
Aslında evet anne evinde diyet yapmak çok zor. Annemin güzelim yemeklerine ve hergün nakarat şeklinde tekrarladığı " kızım hiçbişey yemeden olmaz" cümlelerine ( ki ben ne yersem yiyeyim ona hiçbirşey yemiyormuşum gibi geliyor ) rağmen...
Ama olmaz diye bişey yokmuş, varsa da olmazı oldurabiliyormuşuz, biraz sıkılmak gerekiyormuş sadece , bugün sabah 71,8 gördüm regle rağmen ( 7. haftayı bitirmeme 2 gün kala toplamda 8,2 kilo vermişim )
Darısı kalan 1,5 ayda kalan 11,8 kilonun başına

eskisinden de güzel olacaksın emin ol:82:

İnşallah canım inşallah hepimiz öyle olucazzz :13:
Bu arada benim nişanlıbeyle son günlerdeki birkaç küçük tartışmamızdan sonra herhalde pesetti ve son noktayı koymaya karar verdi, mart sonu nisan başı gibi falan Türkiye'ye gelmeyi düşünüyo evlilik başvurusu için :124:

Mayıs sonu gibi de evlenelim diyo :132: :123:

Onu çok össledimmm :98: , aslında tartışmalarımız da hep buyüzden çıkıyor, yanyana olamadığımızdan birbirimizi çok özlüyoruz...
Nisan başına kadar benim ne yapıp edip en kötü ihtimalle 65'i görmem gerekiyo :26::44:, o yüzden tam gaz rejime ve spora devam

Kızlaarrr

Nişanlımın gidişinden 2,5 ay sonrasına ait bir fotoğraf bulduuum ( Tabii o zamanlar nişanlı değildik daha )
Abim moral olsun diye beni iki günlüğüne antalya ya tatile götürmüştü...
Bakın şu halimeee , adam haklı yani eski halime dönmemi istemekle !! Boşuna kızıyorum ben ona ((

Sevgili Vücudum, 03.03.2013

Acı tatlı bir çok hatırayla 39 yılı geride bıraktık seninle…

Beraberliğimiz daha ne kadar sürer bilemiyorum ama , ben ölene dek seni de yaşatacağıma söz veriyorum.

Biliyorsun; şimdiye kadar ne istediysen yaptım, bir dediğini iki etmedim.

Canım uyumak dinlenmek istiyor dedin, seni 26 saat yataktan çıkarmadım uyuttum.

Canım yatmak istemiyor yatak bana batıyor dedin, 35 saat senin için uyanık kaldım.

Çok yoruluyorum evişi yapmak istemiyorum dedin, sana temizlikçi tuttum, elini sıcak sudan soğuk suya sokmamaya çalıştım
( her ne kadar sana bir bulaşık makinası alamamış olsam da bulaşık derdin olmasın diye elimden geleni yaptım )

Yürümek istemiyorum dedin, seni eve taksiyle götürdüm.

Gecenin bir vakti karnım acıktı dedin, sana kocaman pizzalar sipariş ettim, afiyetle yedin.

Bir lokma yiyesim yok dedin, 24 saat senin için defalarca aç kaldım.

Çok gerginim rahatlamaya ihtiyacım var dedin, ertesi gün işe nasıl gider nasıl çalışırım demedim , sabahlara kadar litrelerce bira içmene ve rahatlamana göz yumdum…

Ama ben senin için bunları yaparken kendimi hiç düşünmedim, çalışmaya devam ettim, sen uyurken bile senin sıkıntılarını düşünüp çözüm yolları aradım durdum…

Seni hep sevdim, kolladım, sana zarar gelmesin, yeter ki sen mutlu ol diye ben kendimi hep daha çok çalışmaya zorladım…

Ama artık anla be vücudum; seni sevmeye devam edebilmem için benim de biraz motivasyona ihtiyacım var, aynada gördüğüm beni yeniden sevmeye, beğenmeye ihtiyacım var…

Bunun için 1,5 aydır sıkı diyet yapıyorum, 1 aydır azimle spor yapıyorum, ama sen hala direnmeye devam ediyorsun.

Nedir bu inadın hıı ?? , kıtlık var mı zannediyorsun, benim seni kıtlığa sokmayacağımı bilmiyor musun ?? ,acımdan ölürüm mü zannediyorsun, korkma acından ölmek o kadar da kolay değil, hem ben seni acından öldürür müyüm beni hiç mi tanımıyorsun ??

O yüzden diyorum ki artık biraz söz dinlesen, inadı bıraksan da depodan yaksan !!!

Gel 39 yıllık hukukumuzun hatırına şu anlamsız inadından vazgeç…

Ve artık lütfen ! yalvarıyorum sana canımın içi ! depodan yakk !!!

Beni deli etme kullan şu depoları !!!

Bugün ölsek; yağlarını mezara mı götürücen ??

Orda seni o yağların mı sıcak tutacak ??

Hayat kısa, hala ağzında dişlerin varken; enfes, lezzetli yiyecekler yemek istemiyor musun ??

Hala yaşına yakışacak şıkır şıkır kıyafetleri bulabilirken; giyinip süslenip ortalıkta salınmak istemiyor musun ??

Özetle sevgili vücudum diyeceğim o ki; bu sana son ihtarımdır !

Önünde 1,5 ayın var. Ya inadı bırakır ve zayıflarsın, ya da bundan sonrasını sen düşün !!!

Sana son sözüm : YAK ŞU DEPOLARI ARTIK YAKK !!!

Sevgilerimle,

Beynin

Not: Ben sevmezsem, seni kimse sevmez bunu UNUTMA !!!

tebrik ederim canım.

Ne uyguluyorsunda böyle çabuk gidiyor kiloların.ben hafta sonu kilomu sabitlemeye ugraşıyorum.kilo almamak için.

haftada 3,5 kılo dıyetı yapıyorum ama ben aksam ogunlerınde kellogs yıyorum sabah ara ogunde 1caybardagı yarım yaglı sute kahve ıcıyorum ama ıkındı ara ogununde sadece 1 meyve yıyorum oda vucudumun dırencı dusmesın dıye ve pılates lessie yapıyorum jillianıda yenı bıraktım lessie ile 3mil yuruyorum oglum cok kucak ıstıyor evde cok hareketlıyım yanı pilates kurune baslıycam bugun ıns. selülüıt savar yapcam 21 gun ama 1yılı geckındır haftada 2kere pılates yapıyorum hayatımın rutinine kattım eskı kıloma donsemde pılatesı bırakmıycam

tam da gecenin 3.30 unda yazılacak kadar derinlikli bir yazı kaleme almışsın
bu yağları ne yapsak kaynar kazana mı atsak:))))

kızlarrr sıze bakınım dedım bugun esımle evliliğimize imza atalı 2. yıl hazırlanıcam ve 100 grm daha verdım ıns. 27 martta kadar 50 olurum esim evlılık yıldonumu ıcın hafta sonu tatıline goturcekmıs cekırdek aılesını fit olmam lazım en azından 50 olsam ayyy olur muyum sızceeeee 27 mart bızım dugun tarıhımız

Öncelikle seni tebrik ederim Allah bir ömür boyu eşinle mutlu yaşamayı nasip etsin

Bu arada 50 ye kaç var canım

yalnızlık bitiyor masallah sana kılolar gıtmıs nıkaha kadar tıg gıbı olcan supersın dılerım coookkkk mutlu olursun

tam da gecenin 3.30 unda yazılacak kadar derinlikli bir yazı kaleme almışsın
bu yağları ne yapsak kaynar kazana mı atsak:))))

Aslında bu fikir gündüz koşu bandında yürüyüş yaparken oluştu, birdenbire beynimde tekrar eden " DEPODAN YAK " cümleciğinin adımlarımın ritmine uyduğunu farkettim !!
Tamam dedim deliriyorum az kaldı millet şarkı falan söyler ben slogan atıyorum
İyisi mi ben kendimle bi konuşayım artık vakti geldi çattı
Gece otururken de cümlelere döküldü

55,500 üm su andan canım

İnşallah verirsin canım :109:

Ama sanki biraz daha küçük bir hedef belirlesen de ulaşması daha kolay olsa nasıl olur
24 günün var. 5,5 kilo yerine mesela 3 kilo vermeyi hedeflesen , günde 125 gram eder ...
52,5 kiloyla da gayet fıstık gibi olursun bence , hem 5,5 veremedim diye kendini strese de sokmamış olursun o güne yaklaşırken...
Nacizane bir fikir sadece

görüyor musunuz kızlar 1 atda ancak 2 kilo gitmiş sabah akşam spor yap sonuç 2.çizelgemi bu kilodan başlattım yavaş kilo verdiğim için de kaplumbağa koydum. koşan kadını koyacaktım ama utandım umarım gelecek ay daha çok gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…