görüyor musunuz kızlar 1 atda ancak 2 kilo gitmiş sabah akşam spor yap sonuç 2.çizelgemi bu kilodan başlattım yavaş kilo verdiğim için de kaplumbağa koydum. koşan kadını koyacaktım ama utandım umarım gelecek ay daha çok gider:)
Canımcım çocukluğumuzda defalarca boşuna anlatmadılar tavşanla kaplumbağanın hikayesini
İki günde 1 kilo verebiliyorum diyen arkadaşlar şimdi neredeler bilmiyorum ama , belki de onlar mola verip, kaybettiklerini misliyle geri alırken, sen hedefine doğru azimli , güvenli ve sağlam adımlarla ilerliyor olucaksın...
Geçtiğimiz bir ayı kendine ve vücuduna deneme süresi olarak vermiş olsan ve iki kiloyu da kar saysan ve çizelgende olduğu gibi bu ay diyete başladığını kabul etsen,
sana 2,5 ay gibi bir süre kalıyor, ki bu da haftada 1,4 kilo demektir. Ulaşılmayacak bir hedef değil, hele ki senin gibi sabah bisikletini , öğleden sonra platesini , akşam yürüyüşünü aksatmayan düzenli bir hatun için
Yaa bismillah kolay gelsin :13:
çok iyisin ylnzeskici dostum
sen de olmasan......
ben 3 kilo da olsa mutlu olacaktım ama 2 beni çok üzdü
moralim çok bozuk ama karnım tok neyse kianlarsın ya şşşşııışşşttt
of of of bugun kayinvalidem icli kofte yapti iki gidim bile yesem anca kilomu koruycam benim diyet haftaya pazartesiye kaldi siksamda neler getirmis neler o gidince kalanlarida dagitcam hem haftaya esimde istanbula isine basliyo kimse kalmaz kaynvalidemlerde doner
Merhaba kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum yaza düğünüm var şu 5 kg fazlalığımdan kurtulmam lazım
göbekli gelin olmak istemiyorum
Aramıza hoşgeldiniz.
göbekli gelin olmamanız konusunda söz veremeyiz ama yaza kadar bu diyetle 5 kilo verebileceğiniz kesin :)
( Vücut kilo kaybederken bizim gözümüze en çok batan yerimizden değil , bir bütün olarak tamamından vermeyi tercih ediyor, o nedenle göbek yağlarınızı eritmek için egzersiz yapmanızı öneririm )
İnşallah hedefinize ulaşır güzel bir gelin olursunuz[/QUOTE
Ay çok teşekkür ederim regl olduktan sonra her hafta yazarım kilomu
Boyum 1.62
Kilom bir hafta önce 62'idi
Benim bir avantajım var kızlar kilo verirken ilk göbeğimden gidiyor haydi hayırlısı :))
Selamlar ayça hanımın ayda 8 kilo diyetini yapıyorum
ancak 5 kilo verebildim hiç yoktan iyidir gözüyle bakıcam artık
acaba haftada 3.5 kilo olan diyeti yapan varmı yazabilirmi lütfen bu arada adım seda :))
Aramıza hoşgeldiniz iyi geceler :))
Ben 39 yaş, 1,70 boy, 80 kilo ile 14 ocakta başlayıp 1 ay boyunca haftada 3,5 kilo diyetini yaptım ve toplam da sadece 4,2 kilo verebildim ( halbuki diyet listesine göre en az 14 kilo vermem gerekirdi :26:) son 13 gününde spor da yaptım, günde 1 kez 40-45 dk arası 5 / 5.5 km hızda koşu bandında yürüyüş...
11 şubattan buyana ayda 8 kilo listesine başladım ve devam ediyorum, bugün itibariyle 4 kilodan fazla verdim. Hergün aksatmadan spor yaptım ve sporumun adedini ve süresini ciddii artırdım, günde 2 kez 90 dk 5 / 5.5 km hızda koşu bandında yürüyüş !!!
Tabii listedeki bazı kalemleri uygulamıyorum , örneğin her öğlen et , ara öğünde tost gibi... Bununla beraber tam 1 haftadır günde en az 1 öğün lahana çorbası yemeye özen gösteriyorum, tarifi geçtiğimiz günlerde xc9 arkadaşımız tarafından paylaşılmıştı bakabilirsiniz...
Tüm bunlar bir yana ; ben size sadece şunu söylemek istiyorum ; bu diyet listeleri herkesin yaşı/boyu/kilosu/fiziksel aktivite yoğunluğu/yeme alışkanlığı/bazal metabolizma hızı vs gibi faktörler gözardı edilerek hazırlanıyor. O nedenle verilen baz sürede verilen hedef kilo kaybı herkes için geçerli değil olamaz da, bu sadece bizi hevese getiren bir hesap ( aa 1 ayda 8 kilo verirsem yaza kadar 24 kilo ohh 38 beden bikininin içine rahatlıkla girerim oleyyyydurumu )
Neden ?
Çünkü ; benim yaşımda , benim boyumda 110 kilo birini düşünün.
Bu insan normal beslenmesinde günde en az 8-10 dilim ekmek yiyordur değil mi ( doyabilmek için ) Ee listede o kadar ekmek yook ?
Öğlen ve akşam öğünlerinde mutlaka pilav makarna türü gıdalar tüketiyordur , eee listede bunlar hiç yook ?
Şimdi ben 80 kilo ile başlarken günde sadece sabah kahvaltılarında 2 dilim ekmek yiyen, diğer öğünlerde hiç ekmek yemeyen bir insandım,
Ayrıca pilav ya da makarna yediğim öğünde başka hiçbişey yemeyen bir insandım
Aynı diyet listesini uyguladığımızı varsayarsak , benimle onun kilo kaybı aynı olabilir mi sizce bu mümkün mü ???
Diyeceğim o ki; yediklerinizi bir listeyle çerçeveleyip o listeyi yapan kişinin söylediği rakamların herkes için geçerli olduğu fikrine kapılmak yerine, kendi vücudunuza uygun kalori hesabı yaparak zayıflamanızdır.
Dilerim hedefinize ulaşırsınız, Kolay gelsin...
merhaba seva bu topiği açan sen olduğun için sana soracağım ayda sahiden 8 kilo verdirdi mi bu diyet?toplamda kaç kilo verdin?ya da bu diyete uyupta 8 kilo veren var mı?
Sevgili Vücudum, 03.03.2013
Acı tatlı bir çok hatırayla 39 yılı geride bıraktık seninle…
Beraberliğimiz daha ne kadar sürer bilemiyorum ama , ben ölene dek seni de yaşatacağıma söz veriyorum.
Biliyorsun; şimdiye kadar ne istediysen yaptım, bir dediğini iki etmedim.
Canım uyumak dinlenmek istiyor dedin, seni 26 saat yataktan çıkarmadım uyuttum.
Canım yatmak istemiyor yatak bana batıyor dedin, 35 saat senin için uyanık kaldım.
Çok yoruluyorum evişi yapmak istemiyorum dedin, sana temizlikçi tuttum, elini sıcak sudan soğuk suya sokmamaya çalıştım
( her ne kadar sana bir bulaşık makinası alamamış olsam da bulaşık derdin olmasın diye elimden geleni yaptım )
Yürümek istemiyorum dedin, seni eve taksiyle götürdüm.
Gecenin bir vakti karnım acıktı dedin, sana kocaman pizzalar sipariş ettim, afiyetle yedin.
Bir lokma yiyesim yok dedin, 24 saat senin için defalarca aç kaldım.
Çok gerginim rahatlamaya ihtiyacım var dedin, ertesi gün işe nasıl gider nasıl çalışırım demedim , sabahlara kadar litrelerce bira içmene ve rahatlamana göz yumdum…
Ama ben senin için bunları yaparken kendimi hiç düşünmedim, çalışmaya devam ettim, sen uyurken bile senin sıkıntılarını düşünüp çözüm yolları aradım durdum…
Seni hep sevdim, kolladım, sana zarar gelmesin, yeter ki sen mutlu ol diye ben kendimi hep daha çok çalışmaya zorladım…
Ama artık anla be vücudum; seni sevmeye devam edebilmem için benim de biraz motivasyona ihtiyacım var, aynada gördüğüm beni yeniden sevmeye, beğenmeye ihtiyacım var…
Bunun için 1,5 aydır sıkı diyet yapıyorum, 1 aydır azimle spor yapıyorum, ama sen hala direnmeye devam ediyorsun.
Nedir bu inadın hıı ?? , kıtlık var mı zannediyorsun, benim seni kıtlığa sokmayacağımı bilmiyor musun ?? ,acımdan ölürüm mü zannediyorsun, korkma acından ölmek o kadar da kolay değil, hem ben seni acından öldürür müyüm beni hiç mi tanımıyorsun ??
O yüzden diyorum ki artık biraz söz dinlesen, inadı bıraksan da depodan yaksan !!!
Gel 39 yıllık hukukumuzun hatırına şu anlamsız inadından vazgeç…
Ve artık lütfen ! yalvarıyorum sana canımın içi ! depodan yakk !!!
Beni deli etme kullan şu depoları !!!
Bugün ölsek; yağlarını mezara mı götürücen ??
Orda seni o yağların mı sıcak tutacak ??
Hayat kısa, hala ağzında dişlerin varken; enfes, lezzetli yiyecekler yemek istemiyor musun ??
Hala yaşına yakışacak şıkır şıkır kıyafetleri bulabilirken; giyinip süslenip ortalıkta salınmak istemiyor musun ??
Özetle sevgili vücudum diyeceğim o ki; bu sana son ihtarımdır !
Önünde 1,5 ayın var. Ya inadı bırakır ve zayıflarsın, ya da bundan sonrasını sen düşün !!!
Sana son sözüm : YAK ŞU DEPOLARI ARTIK YAKK !!!
Sevgilerimle,
Beynin
Not: Ben sevmezsem, seni kimse sevmez bunu UNUTMA !!!
haftada 3,5 kılo dıyetı yapıyorum ama ben aksam ogunlerınde kellogs yıyorum sabah ara ogunde 1caybardagı yarım yaglı sute kahve ıcıyorum ama ıkındı ara ogununde sadece 1 meyve yıyorum oda vucudumun dırencı dusmesın dıye ve pılates lessie yapıyorum jillianıda yenı bıraktım lessie ile 3mil yuruyorum oglum cok kucak ıstıyor evde cok hareketlıyım yanı pilates kurune baslıycam bugun ıns. selülüıt savar yapcam 21 gun ama 1yılı geckındır haftada 2kere pılates yapıyorum hayatımın rutinine kattım eskı kıloma donsemde pılatesı bırakmıycam
Aramıza hoşgeldiniz iyi geceler :))
Ben 39 yaş, 1,70 boy, 80 kilo ile 14 ocakta başlayıp 1 ay boyunca haftada 3,5 kilo diyetini yaptım ve toplam da sadece 4,2 kilo verebildim ( halbuki diyet listesine göre en az 14 kilo vermem gerekirdi :26:) son 13 gününde spor da yaptım, günde 1 kez 40-45 dk arası 5 / 5.5 km hızda koşu bandında yürüyüş...
11 şubattan buyana ayda 8 kilo listesine başladım ve devam ediyorum, bugün itibariyle 4 kilodan fazla verdim. Hergün aksatmadan spor yaptım ve sporumun adedini ve süresini ciddii artırdım, günde 2 kez 90 dk 5 / 5.5 km hızda koşu bandında yürüyüş !!!
Tabii listedeki bazı kalemleri uygulamıyorum , örneğin her öğlen et , ara öğünde tost gibi... Bununla beraber tam 1 haftadır günde en az 1 öğün lahana çorbası yemeye özen gösteriyorum, tarifi geçtiğimiz günlerde xc9 arkadaşımız tarafından paylaşılmıştı bakabilirsiniz...
Tüm bunlar bir yana ; ben size sadece şunu söylemek istiyorum ; bu diyet listeleri herkesin yaşı/boyu/kilosu/fiziksel aktivite yoğunluğu/yeme alışkanlığı/bazal metabolizma hızı vs gibi faktörler gözardı edilerek hazırlanıyor. O nedenle verilen baz sürede verilen hedef kilo kaybı herkes için geçerli değil olamaz da, bu sadece bizi hevese getiren bir hesap ( aa 1 ayda 8 kilo verirsem yaza kadar 24 kilo ohh 38 beden bikininin içine rahatlıkla girerim oleyyyydurumu )
Neden ?
Çünkü ; benim yaşımda , benim boyumda 110 kilo birini düşünün.
Bu insan normal beslenmesinde günde en az 8-10 dilim ekmek yiyordur değil mi ( doyabilmek için ) Ee listede o kadar ekmek yook ?
Öğlen ve akşam öğünlerinde mutlaka pilav makarna türü gıdalar tüketiyordur , eee listede bunlar hiç yook ?
Şimdi ben 80 kilo ile başlarken günde sadece sabah kahvaltılarında 2 dilim ekmek yiyen, diğer öğünlerde hiç ekmek yemeyen bir insandım,
Ayrıca pilav ya da makarna yediğim öğünde başka hiçbişey yemeyen bir insandım
Aynı diyet listesini uyguladığımızı varsayarsak , benimle onun kilo kaybı aynı olabilir mi sizce bu mümkün mü ???
Diyeceğim o ki; yediklerinizi bir listeyle çerçeveleyip o listeyi yapan kişinin söylediği rakamların herkes için geçerli olduğu fikrine kapılmak yerine, kendi vücudunuza uygun kalori hesabı yaparak zayıflamanızdır.
Dilerim hedefinize ulaşırsınız, Kolay gelsin...
merhaba günay ,sana 2 tane sorum olacak ,
1. : kellogs nedir?
2. :selüliti nasıl savacaz var mı sahiden öyle bir kür?
ebru sallı ıle selulıt savar dvd alcaksın 21 gun duzenlı pılates yapcaksın bıde super karın var tabı sonra rutıne oturtup haftada 2-3 pılatese devam 1gun selulıt bırgun super karın yapabılrısen bıde pılates2 dvd sı yap bak kılolar gıderken nasıl sıkı olcaksın emzırırken kılo kaybı olmadıgı halde haftada 1 pılatesle ınceldım oyuzden bu kurlerde her gun yapıyorken ıse yarıyacak emınım dun gec geldım oglusu uyut felan zaman ayıramadım ama bu aksam selulıt kurune baslıycam ıns. sonrada super karın sonrada eskı duzenıme doncem haftada 2-3 pılatese
ülker special k canım hanı su müsli gevrekler yarım yaglı sutle yıyorum ama sut sevmeyenler yogurtlada tuketıyormus nestle nesfitde aynı işi goruyor ben tesaduf kellogsla basladım onla devam ettım
evet canım cok haklısın ben mesela haftada 3,5 uyguluyorum gunde yarım kılo eder ben 100 gr cıvaru kaybedıyorum meselaama bu benı cok mutlu edıyor tartıya cıkınca 100 de olsa eksık cıkmak cok guzel
super bi hesablaşma şiir gibi olmuşofff ne diye bilirim ki cnım inş hepimiz sağlıklı bi şekilde gözeleşir zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?