Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Al sana moral canım Aşağıda benim bir haftalık sonuçlarım var... bak ve nasıl moral bozulur, sonra nasıl düzeltilip yola devam edilir gör :44:

25.02-72,3 / 26.02-73,0 / 27.02-72,3 / 28.02-72,7 / 01.03-72,3 / 02.03-71,8 regl oldum / 03.03-71,1 / 04.03-71,1
Benim reglim çok ağır geçiyor, birkaç gün öncesinden başlıyorum kıvranmaya, o yüzden perşembeden beri sporu da günde bir kereye indirdim zaten veremiyorum bu hafta ne olacaksa olsun diye moralimde bozulduydu. Bu bir hafta içinde ( pazartesi akşamı hariç-o akşam misafirlikte biraz kaçırdım ölçüyü ) yediklerimde de neredeyse hiçbir farklılık yok ama zıplamaları görüyorsun. O yüzden regl haftasını çok kafana takma, hatta o hafta hiç vermemeyi peşin peşin göze al, verirsen sürpriz olsun sevin ( benim gibi)
Ama yediklerine dikkat etmeye devam tabii. Bu arada 2000 kalorilik diyet bana çok fazla gibi geldi.
Bence onu bir daha hesapla ...
Kolay gelsin...

hayır haftada vıdeosunuda ızle ıstersen o muslılerle zayıflayanlarda var ama ben sabah aksam yeme taraftarı degılım pılates 1 dvden baslarsan zorlanmazsın ayrıca her spor yorucu neysem ben leslie ıle 3mıl yaptım bırazdan en tatlı sporum oglum uyanır aksamda pılatesımı yaparım ben gunde 100-200 grm cıvarı verıyorum carsamba basladım toplamda 800 grm oldu okadar hızlı vermıyım zaten yavas ve kalıcı gıtsın ıns. 55,400um

herkese kucak dolusu günaydın iyi haftalar sağlıklı günler iki günlük aradan sonra döndüm

ama ne dönüş oooff demek istemiyorum bol kalorili ama çok güzel bi hafta sonu geçirdim yeni kararlar aldım kilo vermedim sanırım verdiklerimi hafta sonu yeterince geri aldım ama kalbimdekocam bi mutluluk huzur var dietime en baştan bi solukta daha kapsamlı başlıycam herşeyi sil baştan yapıcam ama hiç üzgün değilim size daha önce bahsettiğim dünkü kahvaltı mükemmal geçti herkez yaptıklarım karşısında beni tebrik etti :) sonrasında kahvaltı uzadıı uzadı 5 çayı derken akşam yemeği maç keyfi valla misafirdede kolaridede tavan yaptım

Herkese günaydın,

14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
04.03.2013 7. hafta 71,1

Yine şans kilolardan yanaydı Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz !!
gelecek hafta sonuna kadar hedefimi yarılamış olmayı umut ediyorum yılmak yorulmak pesetmek yokkkkk !!!!!!

sen bu azımle emınım basarırsın bende artık 54 u gormek ıstıyorum veee mayısa kadar 48 olmak ıstıyorum

teşekkürler cnm,

bu hafta o zaman 65 i korumaya çalışsam yeter sanırım:)ama diyete cumaya kadar harfiyen uyacam inşallah.1 kilo bile çok fark ediyor yaaa..bu arada ben normalde 1200 ve 1500 kaloriyi geçmedim cumaya kadar.

ama cumt pazarda normalde(yani normal kilomda iken korumak için yemem gereken 2000 kalori ile beslendim)

bugün kahvaltımı 206 kalorilik yaptım.inşallah devamıda gelcek.

Sana da günaydın canım iyi haftalar,
Maşallah bakıyorum burda hepimizin verdiği o kadar tavsiyeye rağmen afiyetle yedin içtin yani yaptıklarını
İyi bakalım afiyet şeker olsun ellerine sağlık Bir ara neler yaptığını da yazarsın artık tarifleriyle
Oldu olcak senin misafirler yatıya da kalaydı, sen onlara bir de yatgeber sofrası kuraydın tam olacakmış yani
Da benim kafama takılan , kalbindeki mutluluk huzur, yeni kararlar falan hayırdır bu kahvaltıya gelenlerle mi alakalı , özel bir durum mu var anlamadık yani

sen bu azımle emınım basarırsın bende artık 54 u gormek ıstıyorum veee mayısa kadar 48 olmak ıstıyorum

Azim şarttt !!!
Yoksa kaçamak yapmak, sonra da ipin ucunu kaçırmak o kadar kolay ki !
O kadar emeklere sıkıntılara moral bozukluklarına katlanıyoruz, yazık değil mi , vazgeçmemek lazım bir şeye başladın mı verdiğin kararı uygulamak lazım
sana da kolay gelsin , bence mayıs a kadar 7,5 kiloyu verirsin ( şu anda 55,5 sin diye hatırlıyorum yanlışsam affet )

güzelim sen diyete başlayalı 2 ay bile olmamış tam 2ay dolduğunda 10 kiloyu devirmiş olursun merak etme. zaten bizim yaşlarda ayda 5 kilo çok iyi genelde 3-4 veriliyor. fazla kasma kendini üzme bak ben de ağlarım sonra

burdan anlatıp insanların canını çektirmiyim sana bi ara özel msj atarım huzura gelince bunun yeni ayla ilgisi olabilir ben güneşi görünce şımarıyorum :) bide eşimle ctesi günü romantik komediye gittik Allahım kadnlar nasıl incecik ben ağzım açık onları izlerken eşim biz ilk tanıştıgımızda sende bukadardın aşkım ben seni her halinle seviyorum ama sen bunlar gibi olabilirsin die gaz verdi aldım gazı aldım gazı sonra neyse bindik arabaya dönüyoruz saatte 23.30 caddeler boş tabi bastık gidiyoruz derken önümüze tamda benim oldugum taraftan biri çıktı eşim frene basmasaydı yada arkamızda başka bi araba olsaydı şuan burda olmayabilirdim çünkü biz 100 de gidiyoduk önümüze atlayan hayvan 200de gidiyodu oan ne diyecegimi bilemedim eşimin koluna yapıştım ağzım açık bi vaziyette ama çok iyi topladı sonra ben bi ağla bi ağla kendime gelemiyorum eve gittik hala ya ölseydik diyorum ertesi gün oldu bende bi aydınlanma sanki yüzüme nur indi şimdi hala öyleyim uykusuzum acayip yorgunum 2 gün temizlik yaptıgım ev darmadağın oldu dağ gibi ütüm birikti mutluyum ama neden bilmiyorum çok mutluyum çok

Evet haklısın
Da yaa nişanlım evlilik başvurusu için geldiğinde en azından bi 65 falan olabilsem çok iyi olacak, bu ay sonu ya da nisan başı gibi bir haftalığına gelip gitmeyi düşünüyor...
Yani benim 4 hafta gibi bir sürede 6,1 kilo vermem lazım çok sıkıştım keşke daha önce başlasaydım diyete ama ortada hiçbir tarih bişey yoktu, bu adamın durup durup böyle bişeylere kalkışıvermesine alışmam lazım artık benim

Canım çokk çokk geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız şükür. Bayaa aksiyonlu bir haftasonu olmuş ama senin böyle mutlu huzurlu olduğuna sevindim ne güzell Allah bozmasın :)))

Canım çokk çokk geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız şükür. Bayaa aksiyonlu bir haftasonu olmuş ama senin böyle mutlu huzurlu olduğuna sevindim ne güzell Allah bozmasın :)))

amin cnm benim umarım nişanlın gelene kadar istediğine kavuşursun ama sen Maşallah çok azimlisin daha fazlasını bile yaparsın :)

çok geçmiş olsun canım.gerçekten araba sürmek şakaya gelmiyor.şu hız meraklısı olanları allah bildiği gibi etsin.nice aileler yok oluyor.okadar haberlerde gösteriyorlar ama yine de uslanmıyorlar.kendine yapıyo anlıyorum ama başka bi ailenin yok olmasına da neden oluyorlar.en kızdıgımda kendi suçlu layıgını buluyorda suçsuz olan taraf hiç yere yok oluyor...eğitim şart ama artık eğitiminde suyunu çıkardılar..aman aman

kilolu olsakta olmasakta,güzel bir güne tekrardan gözlerimizi açtığımız için şanslıyız.

ama kilolar gidecek Allahın izniyle.sütlü kahvemi içiyorum:)

evet canım 55,400 um elımden gelenı yapıyorum pilatesimi lessie ile yuruyusumu fazla fazla yapmaya calısıyorum yedıklerıme cok dıkkat edıyorum umarım verırım

Kızlar ben dün bu diyete başladım ama
hiç spor yapmadım bugün 30 dakika egzersiz yapsam olurmu.

e biraz ye bari canım yaa, alt tarafı bir hafta. kaç kilo alabilirsin ki ?
Onlar gidip eşin de işine başlayınca senin hayatın daha bir düzene girer , telafi edersin
sıkma canını ...

canim valla aynen pazardan esim gidecek ne yazikki ta cuma gelcek kayinvalidemlerde doner diyorum donmeselerde tamamdir yani ben pazartesi artik luteden bi gidim cikmam kimse tutamaz artik beni yeter yaaauuuvvv

cok guzel canim harika gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…