Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

sukur misafirlerimde gitti bugun ayran detoksuyla baslamis bulunuyorum cokta guzel sabahtan pisirdim ve 2 saat arayla iciyorum detoksla bir baslangic herzaman iyidir

sukur misafirlerimde gitti bugun ayran detoksuyla baslamis bulunuyorum cokta guzel sabahtan pisirdim ve 2 saat arayla iciyorum detoksla bir baslangic herzaman iyidir
ben açılışı ylnzeskici yapar diye düşünmüştüm ama sen hızlı çıktın
nasıl gidiyor açlık hissediyor musun

ben açılışı ylnzeskici yapar diye düşünmüştüm ama sen hızlı çıktın
nasıl gidiyor açlık hissediyor musun

ohooo benim annem haşlanmış nohutla bişey yapmaya karar verip te dipfrizden çıkarana kadar tekinberrin başlamış demek
neyse inşallah ben de yarın başlıycam. Ya da öbür gün mü başlasam onun sonucunu görüp :44:
Ama ben korkuyorum kızlar yaa nohut,mercimek,bulgur bunlar şişirmesin beni iyice :18:
yani 2 aydır neredeyse hiç tüketmedim bunları , şimdi iki gün yüklenince mide neye uğradığını şaşırıcak

hadi inşallah güzel bir başlangıç olur canım
bu sabah tartıldın ama di mi, iki gün sonraki sonucunu dört gözle bekliyorum bak , ben de yarın başlıcaktım seni duyunca ertesi güne erteledim

canım bencede bırak sen o salata yogurtlu diyeti.detoksu uygulamak daha kolay hemde 2 gün sabredeceksin 2 haftaya gerek yok.sanırım you tube dolaşırken görmüştüm o diyeti.tekrar bulursam yayınlarım ama .

bende haftaya persembe cuma detoks yapcam sonra 2.hafta dıyetı sonra kısmetse yedıklerıme aksam yemeklerıme dıkkat spor hayatımın bı parcası ama dıyetı bırakım dıyorum bakalım ıns. 50 ye duserım

yok canim bana normalde kurubaklagiller cok dokanir fakat yogurdun ve salataligin gucu sanirim siskinligi sifirliyor tuz olmamasi kotu bide ben uzerine nane dokuyorum guzel oluyor hem uzun zamandir yemedigin icinde iyi olur cunku metabolizmayi arada sasirtmak lazim bi silkelensin

teşekkür ederim.aç aç uyuyorum ama

Evet haklısın geç saatlere kadar oturunca insan acıkıyor ama 11-12 gibi yatabilirsen pek sorun olmaz sanırım.
Ben de gece 3 ü 4 ü görmeden yatamadığımdan saat 12 1 gibi başlıyor midem kazınmaya, bişey atıştırmamak için kendimi çok frenliyorum
ama bazen çok dayanamazsam 3-4 antep fıstığı yiyip kendimi avutuyorum ( 1 tanesi 4 kalori )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…