Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

canim dun ilk gunuydu 2 gjnluk ya detoks bugunde yapiyim garin sabahta yazicam

ben karıştırmışım
insan diyetteyken günler uzadıkça uzuyor 1 gün bana 2gün gibi gelmiş
hadi bakalım bugünün de kurtardın mı yarın mutlu son
dörtgözle bekliyorum:82::82::82:

tam 1 kilo 300 gr gitti bide nasil ilk diyete basladiginda ilk bi kacgun tikir tikir gider eee bide bu tam detoks bayildim

yarin soyliycektim size ama gercekten siddetle oneriyorum cok ise yariyor hazirladim bile 9 da kahvaltisini yaptim 11 itibariyle yine basliyorum icmeye

yarin soyliycektim size ama gercekten siddetle oneriyorum cok ise yariyor hazirladim bile 9 da kahvaltisini yaptim 11 itibariyle yine basliyorum icmeye

birde kilo verdiğini görünce insan daha bir iştahla yapıyor diyeti.süpermiş ya.birde senin vücut hemen etkilenmiş.her bünyede kilo vermesi farklıdır ama 1,5 kiloyada razıyım.

bugün başlayamam.haftaya yapacam artık.dün 63.8 olan kilom bugün tartıldıgımda 64.4 dü.sinir oluyorum böyle oynayınca kilom.ilaç almam gerekti diye 1 bardak su ve ilaç aldım aç karna 100 200 gr ordan geldi desem diğer kalan nerden geldi yawwhedefim 60 kilo ama 63 kiloyu aile ziyaretine gitmeden görsem mutlu olacam.haliyle orada çok dikkat edemeyecem 1-1,5 kg alsamda (ki yinede dikkat etmeye çalışacam)iççim yanmayacak.

Hadi inşallah senin yüzünü güldürür de biz de gaza gelir yaparız şu ayran aşını

Malzemeleri birleştirdikten sonra blenderdan geçirsek nasıl olur acebaa
yavv tuzsuz nasıl yenecek o iki gün boyunca

çok sağol canım inşallah gönlümüzce olur :))

çok cici bir davetiyeymiş gerçekten güzel , paylaştığın için teşekkür ederim
ömrünüz de hep öyle mutlu geçer dilerim

Dijitaller 2 kilo fazla mı tartıyorrr

Yani şimdi ben sandığımdan 2 kilo daha mı zayıfıııımmmm :124::124::122::122:
O zaman ben hemen dolaptaki börekleri indiriiim çözüledursunlarrr

çok sağol canım inşallah gönlümüzce olur :))

çok cici bir davetiyeymiş gerçekten güzel , paylaştığın için teşekkür ederim
ömrünüz de hep öyle mutlu geçer dilerim

amin cümlemizin canım:))

mutlu ,huzurlu,normal kiloda geçer inşallah bir ömür

zaman çok çabuk geçiyor yaa...

20 yaşıma bir gelsem diyordum.20 bitti.30 yaş sanki artık yolu yarılamış gibi geliyordu.30 u da geçtim.hayırlısı bakalım ya.sabah oluyor ve anlamadan akşam oluyor

bebişten dolayı sanırım hiç bir şey anlamıyorum günden.şu ara çok çabuk geçiyor zaman.sabahın 6 -7 :00 da uyanan bir insan olarak:44:

varsın geçsin be canımm ssz
allah evladını sana seni de evladına bağışlasın da yeter ki

valla deneye biri olarak diyorum mutlaka en az 1,5 verirsin canim

evlilik vizesi ne kadar sürede çıkarmış

Nişanlımın oradaki avukatı iki üç ayı buluyor demiş
ona bakarsan geçen yıl vize yenilemesinin de 1-1,5 ayda hallolmasını bekliyorduk aralık 2011 de yenileme için başvurmuştu, 2012 şubatta gelir nişan yaparız, haziranda da evleniriz diye plan yapıyorduk güya, tam 9 ay sürdü onaylamaları, bir senemize maloldu
o yüzden çok endişeleniyorum benimki de uzayacak diye :18:

bu arada okadar konuşuyoruz.ama birbirimizi çok tanımıyoruz.soy isime gerek olmasada ismimizi bile bilmiyoruz.çok özele girmeyerek bence tanışabiliriz.ya da ben en azından kendimi tanıtabilirim:))

benim adım başak.

1982 doğumluyum.

ankaraya gelin geldim.annemde ankaradan adanaya gelin gitmiş:) ve orada beni dünyaya getirmiş.

adanada okudum.çukurova üniversitesi biyoloji bölümü ve formasyon aldım öğretmen olmak için.(ancak kpss zorunlulugu oldugu ve çok yüksek puan almak gerektigi için 90 üstü puan )atanamadım.

eşimle 2010 da evlendik.2.5 senedir evliyiz.bu arada tam 2, 5 sene olmuş9 aylıkta bi kızımız var.10.aydan gün alıyor.

ilk sene zorlandım çünkü ankarada çevrem yok diye.ama şu an gerek kızımızdan dolayı gerekte biraz çevre edinmiş olmamdan dolayı yadırgamıyorum burayı..

yalnız psikolojimi bozacak kadar canımı sıktıgım olay.okumuş olupta görevimi yapamıyor olmaktı.bebek beni eve baglayacak körelecem tarzı bi bunalımımda oldu.ama bebek dünyanın en güzel şeyi.ama boş durmak istemiyordum.bende açıköğretim okuyorum şimdi.2. sınıftayım.çogu kişi hamilesin nasıl çalışacaksın derslerine dedi.çalıştında nasıl sınava gireceksin dediler.girdim sınavlarımada.eşim bile kızdı doğuma 10 -15 gün kalmıştı.girme sınava boşver seneye gir vs ama girdim.tüm derslerimide geçtim.çok şükür.bir şeyler öğreniyor olmak beni rahatlatıyor.ama bu illa ders değil.bir arada el işi yün ,resim kurs vs ,yemek tarifleri öğrenme vs vs şimdi de ara ara ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.birde kilomu dengelemeye çalışıyorum.burada sizlerle tanıştım.bana hem yeni bir çevre kazandırdı.hem kilo verdiriyor hemde kafam dağılıyor.İYİ Kİ VARSINIZ

ben biraz ayrıntılı anlatmış olabilirim.ama gizleyeceğim bir şeyde yok zaten

merhaba bende 83 dogumlu adımda gayet acık zaten gunay
kendı capımda unv. okumuslugum var 2011 martta evlendım 7aylıkbı oglum var ıstanbuldayım dogma buyume ıst. yasıyorum zaten cok sukur mınık huzurlu bı cekırdek aılem darısı herkese
burdan sızden guc alarak zayıflamaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…