canim dun ilk gunuydu 2 gjnluk ya detoks bugunde yapiyim garin sabahta yazicam
bugün tartıldın mı peki?
750 gr gitmiş olması lazım?çatlayacaz valla.bu arada bende sonuca göre bu diyeti yapabilirim.çünkü 23 martta 1 haftalık aile ziyaretine gidecez.hem bizimkiler hem onların ailesi.güzel görünmem lazım.ne zamandır görmüyorlar:18:
yarin soyliycektim size ama gercekten siddetle oneriyorum cok ise yariyor hazirladim bile 9 da kahvaltisini yaptim 11 itibariyle yine basliyorum icmeye
yarin soyliycektim size ama gercekten siddetle oneriyorum cok ise yariyor hazirladim bile 9 da kahvaltisini yaptim 11 itibariyle yine basliyorum icmeye
tam 1 kilo 300 gr gitti bide nasil ilk diyete basladiginda ilk bi kacgun tikir tikir gider eee bide bu tam detoks bayildim
ayyyy cok iyi kilon boyun mu kisa oyuzdenmi diyet yapiyosun ben bu kiloda olcam zil takip oynarim
canım kolay gelsin ya.cidden zor .yorucu ama bi okadarda heyecanlı.seni farklı bir hayat bekliyor.evlilik zaten ilk zamanlar özellikle zorluyor.ne kadar anlaşarak da evlensen aynı evde anlaşamıyorsun bazen:))
her şey gönlünce olur inşalllah.
bak benim davetiyemi sormuştun ya .Kvlcm Davetiye 5323 | Davetiyeler.Net | Dnyann Her Yerine Davetiye buydu.eşimin evlilik teklif ederken söylediği:rafet elromandan ''ömrümün sahibisin sen benimle evlenirmisin'' şarkı sözünüde koyduk.bence en güzel davetiye oldu.çünkü bizim davetiyemizdi:))
ama çok komik şeylerde yaşamadık değil.tamamını açmaya çalışanlar.davetiyeyi açarken yırtanları duyduk.hatta daha komigi sünnet davetiyesi sananlar oldu:))çok güldük. davetiye farklıydı insanlarda şaşırdı.:)))
ben de tartıma güvenmiyorum
dijitaller 2 kg fazla gösteriyor diye normal baskül almıştım ama onun da çık-in yapmaktan şakülü kaymış
gidip eczanede normal baskülde tartılıyorum
dijitaller neden fazla tartıyor ya da normal tartan dijital baskül var mı
çok sağol canım inşallah gönlümüzce olur :))
çok cici bir davetiyeymiş gerçekten güzel , paylaştığın için teşekkür ederim
ömrünüz de hep öyle mutlu geçer dilerim
amin cümlemizin canım:))
mutlu ,huzurlu,normal kiloda geçer inşallah bir ömür
zaman çok çabuk geçiyor yaa...
20 yaşıma bir gelsem diyordum.20 bitti.30 yaş sanki artık yolu yarılamış gibi geliyordu.30 u da geçtim.hayırlısı bakalım ya.sabah oluyor ve anlamadan akşam oluyor
bebişten dolayı sanırım hiç bir şey anlamıyorum günden.şu ara çok çabuk geçiyor zaman.sabahın 6 -7 :00 da uyanan bir insan olarak:44:
kizlar mutfagami kostunuz hazirlamak icin nerd​esiniz
birde kilo verdiğini görünce insan daha bir iştahla yapıyor diyeti.süpermiş ya.birde senin vücut hemen etkilenmiş.her bünyede kilo vermesi farklıdır ama 1,5 kiloyada razıyım.
bugün başlayamam.haftaya yapacam artık.dün 63.8 olan kilom bugün tartıldıgımda 64.4 dü.sinir oluyorum böyle oynayınca kilom.ilaç almam gerekti diye 1 bardak su ve ilaç aldım aç karna 100 200 gr ordan geldi desem diğer kalan nerden geldi yawwhedefim 60 kilo ama 63 kiloyu aile ziyaretine gitmeden görsem mutlu olacam.haliyle orada çok dikkat edemeyecem 1-1,5 kg alsamda (ki yinede dikkat etmeye çalışacam)iççim yanmayacak.
evlilik vizesi ne kadar sürede çıkarmış
valla deneye biri olarak diyorum mutlaka en az 1,5 verirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?