Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

doğru söylüyosun bi şaşırtma lazım... Cuma cumartesi iki gün yapıyim diyorum ben de bakalım, inşallah dedikleri gibi 1,5-2 kilo yu falan görürüz ayyy ne güzel olur yaa 2 günde 2 kilo pııırrrr diye uçup gidiverse

mideniz kazınınca 1-2 yudum soğuk süt için anında geçer

düğün hazırlıkları nasıl gidiyor nişanlının geleceği tarih kesinleşti mi
.........................
.................
az önce burdaydın nereye gittin

Son düzenleme:
düğün hazırlıkları nasıl gidiyor nişanlının geleceği tarih kesinleşti mi

Yok canım yaa daha kesinleşmedi maalesef (
Ben de tek başıma bişeye karar vermek istemiyorum bıraktım o geldiğinde 1 hafta kalıcak beraber bakalım herşeye karar verelim ne yapacaksak...
Zaten uzaktan uzağa İstanbulda yapılacak işler için araştırma yapmak zor, elin kolun internete bağlı.
O biletini falan bi alsın da ben kendimi ayarlıyım biriki gün önceden gidiyim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Sen nasılsın neler yapıyorsun sık görüşemez olduk, var mı bi yenilik güzellik

ne olsun
çizelgemdeki kaplumbağa gibi yavaş yavaş ilerliyorum sanırım tartım bozuk saçma sapan sonuçlar veriyor neyse ben artık kafaya takmıyorum doğru yolda olduğuma inanıyorum o nedenle dert etmiyorum nasılsa sonuç alacağım

neyse boşverelim diyet muhabbetini
dediğin doğru uzaktan hiçbir iş hallolmuyor zaten bi tek düğün organizasyonu işiniz var evdi eşyaydı falan sanırım o tür işleriniz olmayacak

evet canım evlilik öncesi sadece düğün organizasyonu (nikah şekeri, davetiyesi, gelinlik ve damatlık, gelin arabası, nikah, sonrasında kokteyl ya da yemek ) işlerimiz var.

Aslında nikahla bitmiyor , asıl ondan sonra başlıyor benim işim... Evlilik vizesi başvurusu için sağlam bir avukat bulup, başvuru dosyası hazırlayıp sunucam, sonucunu beklerken İstanbul'daki evimi bozucam, eşyalarımı ne yapacağıma karar vericem ( hangilerini satıyım, hangilerini ev arkadaşıma hibe edeyim, hangilerini Londra'ya götürmenin yollarını araştırıyım ), arabayı satıcam vsvs. Bunların hepsini tek başıma kurmuştum vakti zamanında , yine tek başıma yıkıcam herşeyi.
O yüzden nikah işini de tek başıma yapmak istemiyorum, artık yalnız olmayacağımı hissetmek istiyorum birşeyleri beraber yapıp...

soğuk süt açlığı bastırır diyosun he mi :44: ama benim mideme süt dokunuyor , hele soğuk olursa daha çok rahatsız etmez mi ki acep
benim midem de sık sık ağrır 2 yudumu bile çok iyi gelir ama soğuk olacak
tv de bi doktorda aynı şeyi söylemişti:94:

evlilik vizesi ne kadar sürede çıkarmış

benim midem de sık sık ağrır 2 yudumu bile çok iyi gelir ama soğuk olacak
tv de bi doktorda aynı şeyi söylemişti:94:

Ben bu diyetteki süt ve yoğurt kısımlarını sırf bu mide yüzünden çıkarttım, bir süredir hiç süt içmiyorum, çok az yoğurt yiyorum çünkü sonrasında inanılmaz rahatsız ediyor.
Ama gece acıkınca içmeyi hiç denememiştim , bi deniyim bakalım belki faydası olur...
Sağol canımm

yeni bir baskül almayı düşünüyorum fakir Terro Vücut Analiz Baskülü bunda karar vermıs gıbıyım kullanan ya da onerısı olan var mı bu arada guvenmedıgım tartıya gore 55,100 bugun kılom

yeni bir baskül almayı düşünüyorum fakir Terro Vücut Analiz Baskülü bunda karar vermıs gıbıyım kullanan ya da onerısı olan var mı bu arada guvenmedıgım tartıya gore 55,100 bugun kılom
ben de tartıma güvenmiyorum
dijitaller 2 kg fazla gösteriyor diye normal baskül almıştım ama onun da çık-in yapmaktan şakülü kaymış
gidip eczanede normal baskülde tartılıyorum
dijitaller neden fazla tartıyor ya da normal tartan dijital baskül var mı

canım kolay gelsin ya.cidden zor .yorucu ama bi okadarda heyecanlı.seni farklı bir hayat bekliyor.evlilik zaten ilk zamanlar özellikle zorluyor.ne kadar anlaşarak da evlensen aynı evde anlaşamıyorsun bazen:))

her şey gönlünce olur inşalllah.

bak benim davetiyemi sormuştun ya .http://www.davetiyeler.net/Kivilcim_Davetiye/Davetiye_5323.asp buydu.eşimin evlilik teklif ederken söylediği:rafet elromandan ''ömrümün sahibisin sen benimle evlenirmisin'' şarkı sözünüde koyduk.bence en güzel davetiye oldu.çünkü bizim davetiyemizdi:))

ama çok komik şeylerde yaşamadık değil.tamamını açmaya çalışanlar.davetiyeyi açarken yırtanları duyduk.hatta daha komigi sünnet davetiyesi sananlar oldu:))çok güldük. davetiye farklıydı insanlarda şaşırdı.:)))

canim dun ilk gunuydu 2 gjnluk ya detoks bugunde yapiyim garin sabahta yazicam

bugün tartıldın mı peki?

750 gr gitmiş olması lazım?çatlayacaz valla.bu arada bende sonuca göre bu diyeti yapabilirim.çünkü 23 martta 1 haftalık aile ziyaretine gidecez.hem bizimkiler hem onların ailesi.güzel görünmem lazım.ne zamandır görmüyorlar:18:

arkadaslar bide cizelgemi dikkate almayin gectigimiz pazartesi kilo bildirimime bakin kilom 77.6ydi cizelgedeki bir ay onceki kilom yeni arkadaslar bilmez evimizi tasidik ve uzerine misafirlerim anca dun baslayabildim dun sabahta 77.4 ile basladim detoksa bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…