yok canim bana normalde kurubaklagiller cok dokanir fakat yogurdun ve salataligin gucu sanirim siskinligi sifirliyor tuz olmamasi kotu bide ben uzerine nane dokuyorum guzel oluyor hem uzun zamandir yemedigin icinde iyi olur cunku metabolizmayi arada sasirtmak lazim bi silkelensin
mideniz kazınınca 1-2 yudum soğuk süt için anında geçerEvet haklısın geç saatlere kadar oturunca insan acıkıyor ama 11-12 gibi yatabilirsen pek sorun olmaz sanırım.
Ben de gece 3 ü 4 ü görmeden yatamadığımdan saat 12 1 gibi başlıyor midem kazınmaya, bişey atıştırmamak için kendimi çok frenliyorum
ama bazen çok dayanamazsam 3-4 antep fıstığı yiyip kendimi avutuyorum ( 1 tanesi 4 kalori )
mideniz kazınınca 1-2 yudum soğuk süt için anında geçer
düğün hazırlıkları nasıl gidiyor nişanlının geleceği tarih kesinleşti mi
ne olsunYok canım yaa daha kesinleşmedi maalesef(
Ben de tek başıma bişeye karar vermek istemiyorum bıraktım o geldiğinde 1 hafta kalıcak beraber bakalım herşeye karar verelim ne yapacaksak...
Zaten uzaktan uzağa İstanbulda yapılacak işler için araştırma yapmak zor, elin kolun internete bağlı.
O biletini falan bi alsın da ben kendimi ayarlıyım biriki gün önceden gidiyim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Sen nasılsın neler yapıyorsun sık görüşemez olduk, var mı bi yenilik güzellik
ne olsun
çizelgemdeki kaplumbağa gibi yavaş yavaş ilerliyorum sanırım tartım bozuk saçma sapan sonuçlar veriyor neyse ben artık kafaya takmıyorum doğru yolda olduğuma inanıyorum o nedenle dert etmiyorum nasılsa sonuç alacağım
neyse boşverelim diyet muhabbetini
dediğin doğru uzaktan hiçbir iş hallolmuyor zaten bi tek düğün organizasyonu işiniz var evdi eşyaydı falan sanırım o tür işleriniz olmayacak
benim midem de sık sık ağrır 2 yudumu bile çok iyi gelir ama soğuk olacaksoğuk süt açlığı bastırır diyosun he mi :44: ama benim mideme süt dokunuyor , hele soğuk olursa daha çok rahatsız etmez mi ki acep
evet canım evlilik öncesi sadece düğün organizasyonu (nikah şekeri, davetiyesi, gelinlik ve damatlık, gelin arabası, nikah, sonrasında kokteyl ya da yemek ) işlerimiz var.
Aslında nikahla bitmiyor , asıl ondan sonra başlıyor benim işim... Evlilik vizesi başvurusu için sağlam bir avukat bulup, başvuru dosyası hazırlayıp sunucam, sonucunu beklerken İstanbul'daki evimi bozucam, eşyalarımı ne yapacağıma karar vericem ( hangilerini satıyım, hangilerini ev arkadaşıma hibe edeyim, hangilerini Londra'ya götürmenin yollarını araştırıyım ), arabayı satıcam vsvs. Bunların hepsini tek başıma kurmuştum vakti zamanında , yine tek başıma yıkıcam herşeyi.
O yüzden nikah işini de tek başıma yapmak istemiyorum, artık yalnız olmayacağımı hissetmek istiyorum birşeyleri beraber yapıp...
benim midem de sık sık ağrır 2 yudumu bile çok iyi gelir ama soğuk olacak
tv de bi doktorda aynı şeyi söylemişti:94:
ben de tartıma güvenmiyorumyeni bir baskül almayı düşünüyorum fakir Terro Vücut Analiz Baskülü bunda karar vermıs gıbıyım kullanan ya da onerısı olan var mı bu arada guvenmedıgım tartıya gore 55,100 bugun kılom
yeni bir baskül almayı düşünüyorum fakir Terro Vücut Analiz Baskülü bunda karar vermıs gıbıyım kullanan ya da onerısı olan var mı bu arada guvenmedıgım tartıya gore 55,100 bugun kılom
evet canım evlilik öncesi sadece düğün organizasyonu (nikah şekeri, davetiyesi, gelinlik ve damatlık, gelin arabası, nikah, sonrasında kokteyl ya da yemek ) işlerimiz var.
Aslında nikahla bitmiyor , asıl ondan sonra başlıyor benim işim... Evlilik vizesi başvurusu için sağlam bir avukat bulup, başvuru dosyası hazırlayıp sunucam, sonucunu beklerken İstanbul'daki evimi bozucam, eşyalarımı ne yapacağıma karar vericem ( hangilerini satıyım, hangilerini ev arkadaşıma hibe edeyim, hangilerini Londra'ya götürmenin yollarını araştırıyım ), arabayı satıcam vsvs. Bunların hepsini tek başıma kurmuştum vakti zamanında , yine tek başıma yıkıcam herşeyi.
O yüzden nikah işini de tek başıma yapmak istemiyorum, artık yalnız olmayacağımı hissetmek istiyorum birşeyleri beraber yapıp...
ayyyy cok iyi kilon boyun mu kisa oyuzdenmi diyet yapiyosun ben bu kiloda olcam zil takip oynarim
detoksun bugün bitti sanırım sonucu paylaş hadi çok merak ediyorum:18:
canim dun ilk gunuydu 2 gjnluk ya detoks bugunde yapiyim garin sabahta yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?