Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Canım ben kerevizi soyup , kuşbaşı büyüklüğünde doğrayıp ( varsa yapraklarını ve saplarını da ) , az suda haşlıyorum. Yerken de üzerine limon tuz pul biber çok güzel oluyor.
Suyu çok gelirse bir kavanoza süzüp buzdolabına koyabilir, biriki gün içerisinde pişireceğin bir çorbaya ilave ederek değerlendirebilirsin.
Özellikle brokoli ve kerevizin suyu için çok faydalı deniyor.
Ama haşlamadan kabuklarını soyup rendeleyip çiğ salatasını da yapabilirsin ( denemedim- tarifini gördüm sadece ),ya da rendeleyip yoğurtla karıştırıp üzerine nane, kekik ve pul biber ekip de yiyebilirsin ( denedim fena olmuyor )

kerevizleri çiğden rendeleyip süzme yoğurt sarımsak ce iri doğranmış cevizle karıştırıyorsun servis tabağına aldıktan sonra üzerine sızma zeytinyağı gezdirip afiyetle yiyorsunuz

kerevizleri çiğden rendeleyip süzme yoğurt sarımsak ce iri doğranmış cevizle karıştırıyorsun servis tabağına aldıktan sonra üzerine sızma zeytinyağı gezdirip afiyetle yiyorsunuz

Bu tarif te güzelmiş vallaa sarımsaklı cevizli mmmm
sağol canımm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.htmlinize sunulur

arkadaşlar burada 2 günlük detoks diyeti var 1,5-2 kilo verdiriyormuş
bilgilerinize sunulur

Bişey sorabilir miyim acep

Bulgur , nohut ve yeşil mercimek haşlandıktan sonraki halleriyle 4 er kaşık konulacak , peki ben bunları hangi miktarda ölçüp haşlamalıyım ki ( evde nohut hariç haşlanmışları yok çünkü ) iki gün için yetecek 8 er kaşık malzemem olsun :44::44::44:

evettt ayran detoksu bende bu hafta yapım dıyorum 54ü goremıycem yoksa :18::18::18::18: bana diyet onerın lutfennnnnnn

merhaba kilo bildirimi günü faka, bu hafta spor yapamadığım için kilo veremedim 76 kilodayım geçen hafta ile aynı. herkese başarılar. İyi akşamlar.

tahminim her ikisinden de bir su bardağı haşlanınca 8 er kaşık eder fazla olursa at dipfrize bi dahaki sefere kullanırsın zira ayda 2 kere yapabilirmişiz bu detoksu
bunu içimizden ilk sen deneyeceksin tahminim hadi hayırlısı

kereviz salatasından bıkarsanız aynı şekilde havuçla veya kabakla da yapabilirsiniz

Son düzenleme:

ben olsam içine bol maydanoz nane dereotu taze soğan koyardım
hem yemesi zevkli hem daha doyurucu olurdu yanındada koca bi bardak ayran mmmmmmmm

Son düzenleme:

canım marketten alıyoruz zeytinyagı.eğer el yapımı olursa hem çok katı hemde agır oluyor.

canım teşekkür ederim.ben pişirecektim sen yoktun bende yemegini yaptım.salatasınıda severim.havuçlu cevizli yogurtlu filan ama ben onda pek doymuyorum.yemek daha doyurucu oluyor.1 tabak eşime verdim ama geri kalanı ben yedim:))

senin tarif için 2 kereviz daha ayırdım.yapacam bu hafta:))

Sağolasın canım link ve fikir için. En iyisi öyle yapayım , Allahtan anamın evindeyim, kendi evimdeki buzdolabının dipfrizi yok çünkü (
Bi deniyim diyorum belki faydası olur...

canım marketten alıyoruz zeytinyagı.eğer el yapımı olursa hem çok katı hemde agır oluyor.
Haklısın canım el yapımı zeytinyağı sevmeyen ( hele ben hele ben ıyyyyh ) için çok ağır oluyor. Ama sağlıklısının da o olduğu söyleniyor hep. Yani ne kadar az işlem görür ve doğal kalırsa o kadar sağlıklı ve faydalıymış
Yiyebilenlere gıpta ediyorum vallaa ne diyim (

Yaa evet Fitnazla randevum vardı benim o sırada

Ama diyet süresince patatesi ve havucu mümkün olduğunca az tüketmeye çalışsan daha iyi olur sanki. Patates çok nişastalı , havuç ta şekerli (
Sen iyisimi salatasını yapıcağın zaman xc9 un önerilerine kulak ver. Haşlamasını yapacağın zaman da benimkine...

Afiyet olsun, kilo verdirsin

Evet kızlaarrr,

Bu sabah ; yağsız tavada 30 gr mantarla pişirilmiş 1 adet yumurta, 1 dilim uno denge light ekmek, 30 gr maydanoz limonlu, 1/2 domates, 2 şekersiz çay,
ara: 3 kupa yeşil çay,
öğlen : 110 gr hindi göğüs yağsız tavada, 1 tabak salata,
akşam : 110 gr ısırgan otu yemeği yedim.
405,11 kalori aldım.
Öğlen 77 dk , akşam 77 dk 5,5 km hızda yürüdüm. 730 kalori yaktım.
324,89 kalori alacaklıyım.
Bu akşam ben ısırgan otu yemeğimi yerken bizimkiler kıymalı patatesli börek pişirip yediler !!! Günah çıkarmak için de babam birer kadeh şarap içmeye davet etti beni. Şimdi gidiyorum alacaklı kalorilerimden indirim yapmaya
görüşmek üzre

afiyet olsun cnm

Merhaba kizlar, sizi buradan takip ettim ben de aranıza katilmaya karar verdim. Dün başladım diyete bugün ikinci günüm, şu an size yazarken tarçınlı yeşil çayımı yudumluyorum aynı zamanda :)) dün sabah tartildim 63 kiloyla başlamiş oldum.. Sizin de desteğinizle bakalim ne kadar kilo gidecek:)))

Merhaba aramıza hoşgeldiniz
İnşallah hedeflediğiniz kiloya en yakın zamanda ulaşırsınız.
Bizden ayrılmayın , yediğinizin içtiğinizin hesabını verin ki kaçamak yaptığınızda sizi kınayabilelim
Şaka şaka !!! Kınamak yok tabii ki her zaman tam destek var :13:

kızlar meraba bende başladım dün bu diyete akşama kadar uydum ama akşam gözüm döndü ve yarım ekmek yedim :) bugün tekrar başladım şimdi öğlen yemeğimi yiycem ama akşam için korkuyorum gene boy 168 kilo 77.200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…