başaak şaka yapıyorum biliyorsun değil mii
sakın yanlış anlama
ohh ne güzel giyin kuşan yeni esvaplarını , bir güzel salın memlekette kucağında bebişin, kolunca kocişinle kıskananlar çatlasın
özlediğin şeylerin de tadına bak canım abartmamak kaydıyla tabii
eşini de habire görüntünle ilgili eleştiriler yapıp cevap vermek zorunda bırakma, erkekleri sıkar kadınların bu tür soruları, sen kendini beğen, beğendiğini de hissettir özgüveninle xc9 un da dediği gibi diyetine devam et ama renk vermeee :13:
GONCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEREDESİNN NNNN:)))
akşamları beni yalnız bırakmayın dedin ama sen yoksun:))
hadi iyigeceler tatlı rüyalar arkadaşlar.yarın görüşmek gülüşmek üzere
iyi geceler kizlar kocisimde gitti offffff offfffff
hosgeldin sevacim yeni bilgisayarin hayirli olsun valla gozlerimiz seni aradi
kulakların çınladı di mi tatlım
9 dakika önce seni anmışım bak gördün mü , biz de özledik seni...
Benim de üç gündür bilgisayarıma bi haller oldu , birden kilitleniyor ne explorer'a ne google crome' a giremiyorum, iki üç saat uğraştırıyor, atacam ben de bunu...
aslında atmayı iyi biliyorum da yenisini londradan almak istediğim için biraz daha idare etmesi lazım beni şimdi tam karışık zamanda yeni alamam
neyse seninki hayırlı olsun diyelim güle güle kullan
sen bizle dalga mı geçiyorsun
biz daha 40 olamadık sen 36 diyosun o da yetmiyo yeni yeni diyetlerin peşinde koşuyorsun
seviyorum bu günay ı yavvvhaşarı çocuklar gibi neye saldıracağını şaşırıyor garibim kızcağız
günaydın Gonca buğün nasılsın?
aklın yolu bir:13:ahh günay ahhh burada deme bari 36 bedeni.36 ya girdiysen daha neden kiloyu kafana takarsın ki.hem biliyor musun bilmiyorum ama 36 bedenden sonrada kendini kilolu hissetmek psikolojik bir sorunu gösteriyormuş.onun için bence abartma.ama insanın kendini zayıf hissetmesi önemli.inşallah en yakın zamanda zayıf bir bayan olduğunu kabullenirsin:)
benim bugün aldığım pantolonlar 40 bedendi.bence 38 ideal.ama zayıf görünmek istiyorsan 36 da normal ..34 ve sıfır beden olmak nedendir anlamam:)
Günaydın Başak cım sağolasın. explorer a giremediğim için google crome dan sık kullandığım sitelere erişmeye çalışıyorum uyuz olmuş durumdayım. kilo çizelgemi sil baştan yapmak zorunda kaldım :104:
sen nasılsın, güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için
ama cok dar oluyor elbıselerıme gırmeye calısıyorum canım vallahı sızın kadar streslıyım kılo vermeye calısıyorum
format zamanı gelmiş canım
teşekkürler benimde evi temizlemem lazım.valizi filan hazırlayayım diyorum ufak ufak.çünkü ben aa şunu unutmuşum dememek için aklıma geldikçe bir şeyler atayım.ama kalkamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?