Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

biliyorum canım.eleştirilere açığım.samimiyetinize güveniyorum çünkü.

canım her ne kadar sevdiğim şeyleri yiyecek olsamda abartmayacağım.çünkü nasıl kilo verdiğimi ben biliyorum 100 gr gidiyor 400 gr geri geliyor.benim tartım tam saçmaladı zaten.sabah 63.1 gösteriyor.5 dk sonra 64.7 filan(bir şey yemeden içmeden)pili zayıfladı diye düşünmeye başladık.saçmaladı çünkü.ben aldırış etmiyorum atık:)dikkat ediyorum yediklerime.1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.geçersemde 1500 e kadar hakkım var kalori cetveline göre.

bu arada çok çok teşekkürler ya şu hurma müthiş bir şey.en fazla 2 tane yiyorum.şekerli canım istemiyor.hatta bayıyor:)

GONCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEREDESİNN NNNN:)))

akşamları beni yalnız bırakmayın dedin ama sen yoksun:))

hadi iyigeceler tatlı rüyalar arkadaşlar.yarın görüşmek gülüşmek üzere

kız burdayım kızzz yazıyorum yaaa bak benden başka kimse yok sana yazan
ben de naapiim efkar dağıtıyom ( detoks efkarı )
hadi sana da iyi geceler mademmm
görüşürük

iyi geceler kizlar kocisimde gitti offffff offfffff

sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç, yapmazdın,
ayları geçti ayrılık, sen delisin
yapma, yapma
yine bana hüsran, bana yine hasret var,
yine bana esmer günler düştü eyvahhh......
---------

şarkılardan fal tuttum, ikimize kaç kere,
sana bahar gül bülbül, bana hep hasret düştüü.......

ahh ahhh tekinberrinim ne zaman aydınlığa kavuşacak bu yalnız ve kederli gecelerimiz
hep mi kalan biz, gidenler onlar olacak, hep mi sel olacak gözyaşlarımız
ve sallanacak beyaz mendillerimiz

Yavv arkadaşlar,

Hani şu kilo alamıyorum diye topikler açıp, debelenen gariban kızlarımız var ya :26:
Ben onları kınamak istiyorum yaa müsaadenizle, lütfen büyük konuşmak istiyorum
" aslaa ve aslaaa kilo alamıyorum diye dertlenmemmmm" demek istiyorum
" hayatta kilo almak için iştah artırıcı bişeyler içmem, aslaaa kilo alamıyorum diye bir diyetisyene gitmemmmm katiyennn " demek istiyorum...

Ben bu tür komşularıma ya da kulüpdaşlarıma gülmek istiyorum yaaaa !!!!!
Ya tutarsa

Son düzenleme:

saol canımaslında eskisinde xp kullanıyordum şimdi yenisinde windows 7 hala alışmış deyilim amma olsun zaten xp artık tarihe karışmak üzredir senin bilgisayarının formata ehtiyacı var bence yani belki virus felan bulaşmışdır.format yapınca düzelir belki

kızlar yaklaşık 10 gün felan belkide daha çok bilmiyorum hatırlamıyorum kaç gün oldu giremedim nete kilo bildirimlerinizi hem bu gün hem de keçen pazarertesinkini yazarsınız iyi olurlistede son 2 haftanın kilo bildirimleri eskik

tekinberrin
iyi geceler kizlar kocisimde gitti offffff offfffff

canım Allah kavuştursun.

ylnzeskici

LEYSAL kullanıcısından alıntı

kız burdayım kızzz yazıyorum yaaa bak benden başka kimse yok sana yazan
ben de naapiim efkar dağıtıyom ( detoks efkarı )
hadi sana da iyi geceler mademmm
görüşürük

canım en altta şu an sayfayı okuyanlar yazıyor ya seni orada göremeyince gittiğini düşündüm.yoksa saat 02:00 de uyudum

seva_10
saol canımaslında eskisinde xp kullanıyordum şimdi yenisinde windows 7 hala alışmış deyilim amma olsun zaten xp artık tarihe karışmak üzredir senin bilgisayarının formata ehtiyacı var bence yani belki virus felan bulaşmışdır.format yapınca düzelir belki

hayırlı olsun canım
artık daha sık görürüz seni o zaman

seva_10
kızlar yaklaşık 10 gün felan belkide daha çok bilmiyorum hatırlamıyorum kaç gün oldu giremedim nete kilo bildirimlerinizi hem bu gün hem de keçen pazarertesinkini yazarsınız iyi olurlistede son 2 haftanın kilo bildirimleri eskik

canım benim tartı kafayı yedi.ben onun için tartıyı değiştirirsem ya da pilinden kaynaklıysa pil aldıktan sonra yazacam .şu anki tartının göstergesine bakınca sadece 1 kilo 300 gr gitmiş gibi görünüyor.

Son düzenleme:
günaydın Gonca buğün nasılsın?

Günaydın Başak cım sağolasın. explorer a giremediğim için google crome dan sık kullandığım sitelere erişmeye çalışıyorum uyuz olmuş durumdayım. kilo çizelgemi sil baştan yapmak zorunda kaldım :104:

sen nasılsın, güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için

aklın yolu bir:13:

14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
04.03.2013 7. hafta 71,1
11.03.2013 8. hafta 69,9
18.03.2013 9. hafta 68,9

Herkese güzel bir hafta diliyorum...

format zamanı gelmiş canım

teşekkürler benimde evi temizlemem lazım.valizi filan hazırlayayım diyorum ufak ufak.çünkü ben aa şunu unutmuşum dememek için aklıma geldikçe bir şeyler atayım.ama kalkamadım hala

ama cok dar oluyor elbıselerıme gırmeye calısıyorum canım vallahı sızın kadar streslıyım kılo vermeye calısıyorum

tamam tamam anlaşıldı
şu elbiselerin içine gir de sen rahatla biz de
tam 36 olunca da kilom var deme yoksa gelirim oraya ona göre

anladım canım kolay gelsin, yap kendine bir kahve ondan sonra geçersin işlerin başına
yolculuk ne zaman demiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…