Doğuma Hazırlık Doğum Korkusu :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak. Daha önce yaşamadığım için belirsizlik korkutuyor.
Doğum yapmış arkadaşlar siz ilk doğumunuz nasıldı neler hissettiniz? Korku, heyecan, panik vs yasadıysanız nasıl üstesinden geldiniz? Henüz zaman olmasına rağmen ben şimdiden kaygılıyım

Normal doğum yaptim
Normalde herşeyi araştıran izleyen ben hiç bir şey yapmadım.duymadim dinlemedim.sadece dua ettim.bu nedenle korkum falan da sadece belirsizlikten kaynakliydi.

Sizde sakin olmaya çalışın. Kolay değil ama ben hep 'kiz selin kimler doğuruyor sen mi yapamayacaksin? kii sen neleri neleri yaptın? 'dedim.kolaymiydi tabiki hayirama geçiyor...
o çocuk doguyor
Asıl hikaye ondan sonra zaten.
Ama samimiyetle söylüyorum .boyle tatli bir kız için 10 doğuma bile deger

Allah bağışlasın uzun ömürlü olsun benim korkum o sancı acı olayı değil ya bi sorun olursa sağlık sıkıntısı vs diye çünkü mesleki olarak biraz işin içindeyim. Bişey bilmiyordum araştırmadım demişsin ya ben mecburen çok olumsuz şeye tanık oldum

Neden korkuyorsun peki tam olarakk?? Agrıdan mı, sancıdan mı, epiduralden mi.......??
Hayır adet sancımda çok şiddetli olurdu doğum elbette daha şiddetli olacaktır ama sonuçta ağrı gelip geçecek beni ya bi sorun olursa gibi düşünceler korkutuyor

Size verebileceğim en büyük tavsiye,sakın araştırıp video izleyip gözünüzü korkutmayın. Herkes çatır çatır doğuruyor,siz mi yapamayacaksınız?

Size verebileceğim en büyük tavsiye,sakın araştırıp video izleyip gözünüzü korkutmayın. Herkes çatır çatır doğuruyor,siz mi yapamayacaksınız?
Ben doğumda oluşan komplikasyonlar yüzünden zihinsel yada bedensel engelli olan çocuklarla çalışıyorum yani korkum o riskler. Ağrı sancı kan kesik vs den korkmuyorum inşallah dediğin gibi olur

Canım hayır aksine bence senin çocuğunun engelli olma riski bizimkinden az,çünkü yaptığın kesinlikle sevap. Gülme gülme ben karma'ya inanırım. Ve sanmıyorum Allah'ın izniyle genetik bir probleminiz yoksa bir sorun olacağını. Dualarım sizinle

Allah razı olsun inşallah öyle olur. Genetik sorun yok şimdiye kadar gelişimindede sorun yok şükür. Öncesinde sigara içiyordum tek eksi o var

Hayır adet sancımda çok şiddetli olurdu doğum elbette daha şiddetli olacaktır ama sonuçta ağrı gelip geçecek beni ya bi sorun olursa gibi düşünceler korkutuyor

Kotu şeyler yerine yavrunuzu duşunup hersey iyi gecicek gibi pozitif duşunuceksiniz. 9 ay beklediginiz minik bebeginiz ,canınız geliyor olucak. Psikolojik olarak iyi güclu olmk lazım, yoksa bende korkuyorum ki eminim cogu kişi korkar ama korkunun faydası olmaz bize o an.
İlla ki bir şekilde bebiş gelicek - sezeryn veya norml hiç farketmez, 9 ay boyunca bu duşunceye insan kendini az da olsa hazırlıyor ...

Çok haklısın seninde az günün kalmış sağsalim kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…