Sizin kaç haftalık? Ne kadar kaldı?Boyle demeyin, beni de korkutuyorsunuz
Amin çok teşekkürler :)Allah kurtarsın :)
Henüz doğum şekli belli değil her ikisinden de korkuyorumnormal mı sezeryan mi
Henüz doğum şekli belli değil her ikisinden de korkuyorum
Amin çok teşekkürler :)
Normal doğum yaptim
Normalde herşeyi araştıran izleyen ben hiç bir şey yapmadım.duymadim dinlemedim.sadece dua ettim.bu nedenle korkum falan da sadece belirsizlikten kaynakliydi.
Sizde sakin olmaya çalışın. Kolay değil ama ben hep 'miz selin kimler doğuruyor sen mi yapamayacaksin ki sen neleri neleri yaptın 'dedim.kolaymiydi tabiki hayirama geçiyor.o çocuk doguyor
Asıl hikaye ondan sonra zaten.
Ama samimiyetle söylüyor.boyle tatli bir kız için 10 doğuma bile deger
Hayır adet sancımda çok şiddetli olurdu doğum elbette daha şiddetli olacaktır ama sonuçta ağrı gelip geçecek beni ya bi sorun olursa gibi düşünceler korkutuyorNeden korkuyorsun peki tam olarakk?? Agrıdan mı, sancıdan mı, epiduralden mi.......??
Hamile değilim, hatta evli bile değilim.İşte korkuyorumSizin kaç haftalık? Ne kadar kaldı?
Ben doğumda oluşan komplikasyonlar yüzünden zihinsel yada bedensel engelli olan çocuklarla çalışıyorum yani korkum o riskler. Ağrı sancı kan kesik vs den korkmuyorum inşallah dediğin gibi olurSize verebileceğim en büyük tavsiye,sakın araştırıp video izleyip gözünüzü korkutmayın. Herkes çatır çatır doğuruyor,siz mi yapamayacaksınız?
Bi an yerinde olmak istedim :)Hamile değilim, hatta evli bile değilim.İşte korkuyorum
Allah razı olsun inşallah öyle olur. Genetik sorun yok şimdiye kadar gelişimindede sorun yok şükür. Öncesinde sigara içiyordum tek eksi o varCanım hayır aksine bence senin çocuğunun engelli olma riski bizimkinden az,çünkü yaptığın kesinlikle sevap. Gülme gülme ben karma'ya inanırım. Ve sanmıyorum Allah'ın izniyle genetik bir probleminiz yoksa bir sorun olacağını. Dualarım sizinle
Hayır adet sancımda çok şiddetli olurdu doğum elbette daha şiddetli olacaktır ama sonuçta ağrı gelip geçecek beni ya bi sorun olursa gibi düşünceler korkutuyor
Kotu şeyler yerine yavrunuzu duşunup hersey iyi gecicek gibi pozitif duşunuceksiniz. 9 ay beklediginiz minik bebeginiz ,canınız geliyor olucak. Psikolojik olarak iyi güclu olmk lazım, yoksa bende korkuyorum ki eminim cogu kişi korkar ama korkunun faydası olmaz bize o an.
İlla ki bir şekilde bebiş gelicek - sezeryn veya norml hiç farketmez, 9 ay boyunca bu duşunceye insan kendini az da olsa hazırlıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?