Çok haklısın seninde az günün kalmış sağsalim kucağına alırsın inşallah
Canım malesef o noktada tedbiri alıp kadere teslim oluyorsun.iyi düşün iyi olsun.insallah sağ salim kurtulursunuz.aAllah bağışlasın uzun ömürlü olsun benim korkum o sancı acı olayı değil ya bi sorun olursa sağlık sıkıntısı vs diye çünkü mesleki olarak biraz işin içindeyim. Bişey bilmiyordum araştırmadım demişsin ya ben mecburen çok olumsuz şeye tanık oldum
Canım malesef o noktada tedbiri alıp kadere teslim oluyorsun.iyi düşün iyi olsun.insallah sağ salim kurtulursunuz.a
Annelik başlı başına endişe haliki zaten daha hamile kalır kalmaz hemde.dogum sadece bir kısımdaki endişe hali sadece öncesi sonrası da var.cokkk dua et sadece allak korur dua ile.bir de bol bol sadaka verin. hem bebis adına hem kendiniz adina .5 lirada olsa. Sadaka kazayı belayı da var.
allah kolay doğum hayırlı sağlıklı uslu çok aglamayan (tecrube)bebek nasip etsin.
Sizi çok iyi anlıyorum, tam da geçen yıl bu zamanlarda her günüm korkuyla geçmişti.
Normal doğum yaptım, epiduralli ama tutmadı diyebilirim.
Yani doğumun yüzde 80ini yaşadım.
İnanın doğum sonunda 10 tane daha doğurulur valla bu muymuş dedim.
Elbette zor en çok da doğum anı ama hayatınızda 1-2 dakikayı geçmeyecek bir acı ve bebeğiniz doğduğunda her şeyin bitmiş olduğuna inanamayacaksınız.
O saatlerce sancıyla yürüyen, az önce avaz avaz bağıran siz, bebeğinizle bir yeniden doğmuş olacak, o an tüm dünyayı sırtlayabilecek güçte olduğunuzu anlayacaksınız.
Sezeryanda ise ben doktor eline çok inanıyorum.
Kimi 5 günde sokağa çıkıyor kimi 3 hafta yatıyor.
Ameliyat sonuçta, her bünyede farklı etkisi var.
İnşallah sizin ve bebeğinizin sağlığı için hangi doğum şekli iyi olacaksa, öyle olsun.
Valla benim doktorum normal doğum diye öyle diretiyor ki bi ara doktoru değiştirmeyi düşündüm kursa fln aldı ama yok kar etmedi sonra zaten itiraf etti senin meslek grubunu asla normal doğuma ikna edemiyorum diye. Sezeryan sonrası kaç gün acı çekiliyor ?Yorumların hepsini okumadım ama özeldeki dr lar son dk ya kadar normal dogum olcak deyip sonra bi bahaneyle sezeryana ceviriyolar e kolay iş kes çıkar. En güzeli normal dogumdan bikaç saat sonra kalkıp yürüyosun. Ama siz bu kadar korkarken normal yapamazsınız zaten. Olsun sezeryanda bişey hissetmiyon ama sonrasındaki acılar facia
Ah keşke korkum sancı olsa en fazla 2 gün çekilir kimse ölmemiş yani doğum sancısı bitecek sonuçta korkum normal doğum komplikasyonları içinde yıllarımı geçirmiş olmamdan dolayıYa canım kişiye göre acı eşiğine göre değişiyo herkezın ama karında dikişler oldıgu için hareket edemiyosun ağrın sızın oluyor 1 hafta diye biliyorum. Benim en yakın arkım sezeryan yaptı cocuk dogdugunda acısından kıvranmaktan bebeği gözü görmüyodu ilk 3 gün baya zor geçti sonrasında iltahao kaptı yarası bide onun kilo yağ vardı karnında dikişler zor iyileşti. Normal doğumda bir kere ölüyosun sezeryande bin kere. Bide malum sezeryanda korse takamıyosun dikişler sebebıyle o göbek hep kalıyo öyle. Normal yaparsın insallah ya artık tüm ünlüler zenginlet normal sıradan ınsanlar sezeryan yapıyo. Eskidende tam tersiymiş :) kıyamam sana ins hayırlısıyla doğar korkma az sıkıcan dişini.
Bakalım belki kalan 10 haftada bi cesaret gelir2 gün bile değil normal yspsan ertesi günü kalkar evinin işini bile yaparmış eskilerimiz. Sen gözünü karart herkeze inat çatır çatır doğur normal. Hem normal doğurdum demenin havası bile bi başka :)) bu arada çokta bilmiyoruz tabi bahsettiğin normal doğum komplikasyonları nasıl oluyor ?
Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallahKizlar ben salı günü dogum yaptım hic korkmayın derim ben okadar korktum son anda keske sezaryenmi olsaydim diye dusunuyordum ama iyiki normal olmus size tavsiyem bol bol dua edin
Teşekkür ederim inşallah. Konuda açtım ama cevap veren olmadı bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamam gerekiyor siz tecrübelisinizHiç korkma..
herkesin doğumu kendine göre zor kolay..
seninkide farklı olur kolay olur inşallah
30-40 derecede yıkıyordum daha yüksekde yıkarsan çeker zaten..Teşekkür ederim inşallah. Konuda açtım ama cevap veren olmadı bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkamam gerekiyor siz tecrübelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?