Doğuma Hazırlık Doğum Korkusu :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende öyleyim napcaz

Bende öyleyim napcaz
Hiç bilmiyorum sadece kolay olması adına dua ediyorum ama doğum olurda kolayı olur mu bide o var. Normalde de çok çıtkırıldım bi insanım. Kan verirken serum taktırırken bile bayılacak gi oluyorum bi kere hemşire bile dedi çok nazlıyız galiba ama sen çocuk doğuracaksın böyle olmaz diye. Napim korkuyorum.

Ben onlarda korkmuyorum bende doğum da bişey ters giderse bana bişey olursa korkusu var bunu asamiyorum

Ben onlarda korkmuyorum bende doğum da bişey ters giderse bana bişey olursa korkusu var bunu asamiyorum
Anladım. Ama Allah'a emanetiz o konuda endişe etmemeye çalış. Benimki acı ve ağrıdan korkma durumu.

Ilk yapman gereken sey korkmamak! Sen kendini olumlu motive et ki hersey olumlu olsun. Yani Allah askina bin asirdir herkes dogurmus da sen mi doguramayacaksin. Ben kendime hep bunu dedim eskiler ne sartlarda catir catir 8 9 taneyi dogurp buyutmusler de simdi prensesler gibi yataklar odalar varken ben mi doguramayacagim. Cok guzel de bir dogumum oldu her anini zevkle yasadim hicbir anestezi yaptirmadim agrimi da sancimi da zevkle cektim ki milletin berbat dedigi suni sanci ile dogumumi yaptim.

Kızımı bende kucağıma alacağım günü iple çekiyorum biliyorum o acıların hepsi onu görünce bitecek gel kızım gel findigim

Allah uzun ömürler nasip etsin inşallah

Benim de kızım olacak nasipse çok istiyorum bir an önce gelmesini onunla yapacak çok sey var ama korkuyorum da işte doğumdan

Benim de kızım olacak nasipse çok istiyorum bir an önce gelmesini onunla yapacak çok sey var ama korkuyorum da işte doğumdan
Allah bugünlere gelmeyi nasip etti ki doğumu nasip eder inşallah.zaten ilk olacak benim o yüzden çok sabırsızlanıyorum Allah her hamileye kolay doğum nasip etsin inşallah

Allah bugünlere gelmeyi nasip etti ki doğumu nasip eder inşallah.zaten ilk olacak benim o yüzden çok sabırsızlanıyorum Allah her hamileye kolay doğum nasip etsin inşallah
Amin inşallah onlar geldiği zaman hayat çok güzel olacak :) hayirli dogumlar diliyorum size :) pozitif dusunelim pozitif olsun hersey :)

Kizlar bana dr doguma yakin vajinal muayene yapicaz dedi korktugumu soyledim bsy olmaz normal dogurcaksin dedi. 27 haftalikken gittim 1 ay snra bdha gel dedi. 31 haftalikken gidicem bdha yani o zaman mi alttan bakcak bana ? Kacinci haftada bakar ? Bide nasil bakcak alt ciplak dumduz mu yatcam bacaklari mi ayircam napcam ben ? Ilskide zorlandigimida soyledim kesin acicak

Banu ciftcinin normal dogumu anlatan videolarina bi goz at derim 3 boyutlu animasyonlarida var.en kolay nasil dogurabilirsin hepsini anlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…