Valla kızlar bende çok korkuyorum ya. Bazen gece uykumdan uyanıp nasıl doğum yapacam ben yaaa diye uykumun arasında korkuyla uyanıp tekrar uykuya dalıyorum. Bazen korkudan nefesim daralıyor. Neden böyle ya. Hemde daha doğuma bi sürü zaman var. Ama bu korku bende hep vardı. Uff yaa kadın olmak ne kadar zor.
Hiç bilmiyorum sadece kolay olması adına dua ediyorum ama doğum olurda kolayı olur mu bide o var. Normalde de çok çıtkırıldım bi insanım. Kan verirken serum taktırırken bile bayılacak gi oluyorum bi kere hemşire bile dedi çok nazlıyız galiba ama sen çocuk doğuracaksın böyle olmaz diye. Napim korkuyorum.
Hiç bilmiyorum sadece kolay olması adına dua ediyorum ama doğum olurda kolayı olur mu bide o var. Normalde de çok çıtkırıldım bi insanım. Kan verirken serum taktırırken bile bayılacak gi oluyorum bi kere hemşire bile dedi çok nazlıyız galiba ama sen çocuk doğuracaksın böyle olmaz diye. Napim korkuyorum.
Ilk yapman gereken sey korkmamak! Sen kendini olumlu motive et ki hersey olumlu olsun. Yani Allah askina bin asirdir herkes dogurmus da sen mi doguramayacaksin. Ben kendime hep bunu dedim eskiler ne sartlarda catir catir 8 9 taneyi dogurp buyutmusler de simdi prensesler gibi yataklar odalar varken ben mi doguramayacagim. Cok guzel de bir dogumum oldu her anini zevkle yasadim hicbir anestezi yaptirmadim agrimi da sancimi da zevkle cektim ki milletin berbat dedigi suni sanci ile dogumumi yaptim.
Allah bağışlasın uzun ömürlü olsun benim korkum o sancı acı olayı değil ya bi sorun olursa sağlık sıkıntısı vs diye çünkü mesleki olarak biraz işin içindeyim. Bişey bilmiyordum araştırmadım demişsin ya ben mecburen çok olumsuz şeye tanık oldum
Allah bugünlere gelmeyi nasip etti ki doğumu nasip eder inşallah.zaten ilk olacak benim o yüzden çok sabırsızlanıyorum Allah her hamileye kolay doğum nasip etsin inşallah
Allah bugünlere gelmeyi nasip etti ki doğumu nasip eder inşallah.zaten ilk olacak benim o yüzden çok sabırsızlanıyorum Allah her hamileye kolay doğum nasip etsin inşallah
Kizlar bana dr doguma yakin vajinal muayene yapicaz dedi korktugumu soyledim bsy olmaz normal dogurcaksin dedi. 27 haftalikken gittim 1 ay snra bdha gel dedi. 31 haftalikken gidicem bdha yani o zaman mi alttan bakcak bana ? Kacinci haftada bakar ? Bide nasil bakcak alt ciplak dumduz mu yatcam bacaklari mi ayircam napcam ben ? Ilskide zorlandigimida soyledim kesin acicak