Doğum Sonrası Karatay Diyeti

canim bu leslie ise yariyormu yaptiginin linki falan varsa atarmisin bi bakayim

K
canim bu leslie ise yariyormu yaptiginin linki falan varsa atarmisin bi bakayim
Kesinlikle yarıyor ter içinde kalıyorsun ama zorlanmıyosun. Link göndermeyi becerebilirsem atayım. Ama google direk leslie 3 mil ya da 5 mil yazarsan çıkar. Ben arkasından da kas antremanı yapmaya çalışıyorum artık.

ben bi arastirayim linkini ben atayim sen bi bak dogrusumu diye.
dans hareketleri gibi degil mi aynisini yapiyorsun
kas antremani kesin calis. cok faydali.

ben bi arastirayim linkini ben atayim sen bi bak dogrusumu diye.
dans hareketleri gibi degil mi aynisini yapiyorsun
kas antremani kesin calis. cok faydali.

Canım hani uygun adım marş varya ona step hareketleri ilave ediyor. Sende tabi aynısını yapıyorsun. Kas antremanı faydalı canım biliyorum da işte belimi zorlamadan olabildiğince artırıyorum sporu. Ama çok düzelme var belimde. Eskisi kadar kitlenmiyorum. Kilo verdikce düzeliyor çok şükür

anladim canim. benimde dogumdan sonra bel agrisi kaldi. egildigimde kalkana kadar canim cikiyor.insallah omur boyu kalmaz.
agirlik kendini cok kasmadan hafif calisirsan zarari olmaz

anladim canim. benimde dogumdan sonra bel agrisi kaldi. egildigimde kalkana kadar canim cikiyor.insallah omur boyu kalmaz.
agirlik kendini cok kasmadan hafif calisirsan zarari olmaz

Canım ben daha öncede söylemiştim ama unuttun sanırım benim spor geçmişim baya iyidir. Hatta eğitmen de olacaktım ama o dönem param olmadıgı için sertifikamı alamadım. Her türlü sporu yaptım zamanında. Ancak doğumda belimdeki fıtıklar oynadı ve sinir sıkışması oldu. Bacağımda his kaybı kaldı. Ağır bir rahatsızlık yani. Normalde 6 ay tedavi görmem gerekiyo benim. Ancak kızımı bırakıp da gidemiyorum. Bu kadar yapabilmem bile mucize şu an. Ben düzeldikçe doğru olan şekilde sporu ilave ediyorum. Acele edip daha beter sakatlayamam kendimi. Ağırlık antremanı fiziki şartları uygun olmayan kişilere verilmez. Benim normalde sadece kültür fizik yapmam gerekir ama ben kendimi iyi hissettikçe yoğunlaştırıyorum. Eskisi gibi 10 km yürüyüş koşu yapıp arkasına iki saat kas ağırlık antremanı yaptığım günler de gelecek ama sabır

anladim canim cok gecmis olsun. duzelir merak etme hep boyl kalcak degil ya. bebegin buyur tedavini olursun
aceleye gerek yok zaten benim amacim bir iki ay degil. yaza kadar maximum 6 aya kadar daha fit gorunmek. sende yaza kadar uzat zamanini
ben evime calisma istasyonu aldim bi makinede herseyi calisiyorum gogus, sirt,kol,bacak ,omuz. dambillarimda vardi zaten.
spor salonunda yapacagim her seyi evimde yapiyorum.
tek eksigim kosu bandi. malesef yuruyuse vakit ayiramiyorum
onu nasil halledcem bilmiyorum.
gecen sene kar yagdig zamanlarda ava giderdik esimle bi gunde 20 kmden fazla yururduk bu sene bebekle napcam bilmiyorum

Masallah ne guzel spor yapiyorsunuz dun leslie yapayim dedim bebek birakmadi .uyurken ancak islerimi yapiyorum bende koydum arabaya gezdirdim oyle yurudum biraz .bugun onuda yapamadim .

Canım işte yürüyüş işini leslie ile hallet. 5 mil 8 km ediyor. Ama normalde 8 km yürüsen o kadar enerji yakmazsın. Bunda baya güzel hareket ederek yürümüş oluyorsun.

Masallah ne guzel spor yapiyorsunuz dun leslie yapayim dedim bebek birakmadi .uyurken ancak islerimi yapiyorum bende koydum arabaya gezdirdim oyle yurudum biraz .bugun onuda yapamadim .

Ya benim kızım da yapışık. İnanılmaz kucakçı. Artık gündüzleri de çok kısa uyuyor. Ev işi bile çok zor yapıyorum. Ama ben şunu keşfettim. Onu kanepeye yatırıyorum. Ben karşısına geçip leslie yapıyorum. Beni izlerken ağlamıyo duruyo yani. Artık o müzik mi durduruyo yoksa bu annem ne yapıyo diye şaşkınlıktan mı duruyo bilmiyorum

Aksam patlican kebabi 1 kasik bulgur
Brokoli salatasi
Ayran fistik
Suda rekor kirdim 8 br ictim

Canım ben suyu zor içtiğim zamanlarda saat başına alarm kurmuştum. Her saat başı 1 barak içiyodum. Böylece en az 10 bardak içmiş oluyodum. Bi dene istersen. Su sütün için çk önemli. Ben emzirirken 5 lt içiyodum. Benim sıpa kızım emmedi o ayrı mesele tabii

Bugun kantarin topuzu kacti biraz beklenmedik misafirlerin vardi onlara yaptim Ben de yedim malesef'( NE diyelim bugun kacamak gunum olsun yarin kaldigi yerden devam

Arada olur canım şahsen ben ayda bir kaçamak yapmasam bıkarım ve bırakırım. İnsanın kendine izin de vermesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…