Düğüne 19 gün kaldı napsam bilmiyorum :(

Kesinlikle evlenme !!! Hayatinin hatasi olur.

Bu olaylari ne sen ne karsi taraf unutacak.Sen hakli olsanda nisanlin ailesine toz kondurmayacak, mecbur görüsecek her seferinde sinir krizleri gecireceksin.

Dügün sirasinda uzak duran erkek tarafindan korkacak ve kacacaksin.Cünkü evlendikten sonra oglunun evi ,oglunun bilmemnesi olacak hersey.Su an nasil uzak duruyorlarsa sizden, evlenince siz ,ayni oranda yakinlasiyor böyle aileler.

birak gecmis 6 seneyi falan ,yazik etme gelecegine , sonra cok pisman olursun.
Bu arada ; nisanlin iyi, ailesi kötü ,yani nisanlin aslinda iyide ailesi dolduruyor diye bisey yok , o da o aileden ,ayni hepsi iste,anladin sen beni

o da ayrı bir problem canım.
onların tanıdığı mütahit. altınları bozdurup veririrz diye peşinat için senet imzaladık. ben imzaladım daha doğrusu. kredi de tapu da benim üstüme hemde bütün maaşım gidiyo. yani şimdi nişanı attım diyelim. napcam o senedi nasıl ödiycem bilmiyorum. çeyizdi mutfak masrafıydı, tapu masrafıydı beyaz eşya bilmem ne derken kalmadı zatn.
o meselede karıştırıyo kafamı.
satarım borcunu kapatırım diyorum ama..

İki tarafda kinlenmiş galiba yanlış anlaşılmalar yüzünden , nişanlının evlilik stresinde oldugunu unutma sonuçda erkeğin üstünede belirli yükler biniyor... Ailesiyle çok mu fikir ayrılığınız oldu acaba , onlara göre düğün için çokmu isteklerde bulundunuz acaba düğün borçla yapıyorlarsa istekleriniz fazla gelmiş olabilir...

Ben yapamam böyle bir insanla diyorsan düğüne az kaldı felan diye düşünme zararın neresinden dönersen kardır ama ben ortada çok sorun görmedim düğün stresinden kaynaklı olabilecegini düşünüyorum... İyi düşünmen lazım kendi fikrimi söylüyorum barışırsın gibi geliyor....

aileler zıt ise hiç yürümüyor.. görümcem şuanda boşanmak üzere.. sizin gibi sorunlar yaşadılar o zaman da demiştim eşime kızınıza sahip çıkın demiştim ama iş işten geçti..
kusursuz ilişki olmaz.. ama kusur insandan insana farklı etki eder.. bazısı eşinin ailesine düşkünlüğünü kaldıramaz bazısı önemsemez hatta hoşuna gider... kendini iyi ölç biç, duygusal davranma..

Yandın sen kızım , ailem de ailem diyen erkek , sana epey evlendikten sonra çektirecek ama olsun özür diler sende kanar evlenirsin , şimdi senin ki diş biliyordur ah bi evlensin bütün ipler onun elinde olsun , gece gündüz artık ailesimne gideceksimdir zoraki hafta içi, hafta sonu varsa yoksa anası,babası oğlanlarının peşini bırakmazlar eşinde senin peşini bırakmaz tıpış,tıpış saygıdan onlardasınız , kızım yandın kül oldun sen özel hayat yok

Erkeklerin büyük çoğunluğu evlendikten sonra ailesine daha düşkün oluyor. Iyi biridir, doğrudur ama aile fertleri evliliğin gidişatını belirliyor. Bu aile sizin iliskinizi olumsuz etkilemeye devam edecek potansiyelde ne yazık ki.

bu adamla ömür gecermi gecmezmi onu bi düşün.
ailesi para harcıyor diye sana cemkirmeside neyin nesiki
sevgili ailesiyle baş başa kalsınlar o halde. neden evlenip senide rezil ediyorki.

yani bnde dedim ben sizin düzeninizi hiç bozmayım sen git kazan ailene yedir. zatn canlarına minnet olcak kurtulcaklar para harcamaktan bitirsem diyorum.
hemen korumaya geçiyo aileme hakaret etme bilmem ne. o öyle diyince değil hakaret küfredesim geliyo:)

ömür geçer mi geçmez mi konusunda gerçekten göremiyorum hiç önümü, geçer diye düşünerek yola çıkmıştım şimdi bilmiyorum.
o kadar olaydan laftan sözden sonra.
barışsam da içimden çıkmıyo.

Senin bu yaşadığın olaya benzer bende yaşadım arkadaşım nişanlım çok aileci biriydi ve bizde senin gibi 5 yılı bitirmiştik herşey çok güzeldi ama gel gelelim yüzük takıldı çocuk başka ile gitti orda bam başka biri oldu tanıyamadım.Ailesinin lafları aynen aramamaları aileme ve bana değer vermemeleri.Nişanlımın tavır ve davranışları inatları ailece inat edip düğün tarihi konusunda geri adım atmadılar illa şu olcak dediler ve biz nişanı bozduk tam bir hafta oldu.Böyle insanlarla ömür geçmez gerçekten.Aynı şekilde benim nişanlımda bayan gibi ağladı küstü aramadı bende aramadım o aradı dediği laf gel bitirelim bende okey hadi by by dedim.Sor için acımadı mı inan zerre kadar düşünmüyorum.O kadar olaylar ve hakaretlerden sonra kimse düşünmez.Tek zoruma giden böyle karaktersiz insana yıllarımı vermek beni gerçekten sevene sırt dönmek oldu.Herşeyin hakkımızda hayırlısı.Çok çok iyi düşün derim.Bizde evi düzmüştük ama bitirdim herşey geri gelir ama huzur mutluluk gelmiyor cnm.

nişanlılık döneminde çok kavgalar oluyor ve taniyamıyosun bu benim sevgilimmiydi dye düşünüyosun hatta o yüzden nişanlılığı çok uzatmayın derler sevgilinizin karakterinin değişmesi bu yüzden evlenince eskisi gibi olacaktır erkekler evlilik yaklaştkça daha fazla strese giriyor sonuçta büyük sorumluluk ee bide ailesinin etkisinde kalıyodur erkek için aile çok önemlidir. bence sabırlı olun arayacaklardır

Aynen anne ve baba sözü dinlemek gerekiyor bende test ettim onayladım.Ailem karşı çıkmıştı sevmemişti dedikleriin hepsi çıktı ne yazık ki.

Bekle cnm...arama.onlarin aramasini bekle.bakalim ne olacak.
Ama tum dugunlerde bu gibi olaylar hep oluyor.evlendikten sonrada sanki o kavga edenler onlar degilmisler gibi geziyorlarya ortada sasiriyorumm...

ev alma meselesini de anlatıyım. benim babam ev olmadan olmaz dedi. onlar paramız yok dediler tabi hemen.
babamd a o zamn çocuklar alsın ödesin siz düğünü yapın. birinin maaşıyla öderler dedi.
bunlar buna da razı olmadı aslında ama mecbur kabul ettiler.
ev alınmadan önce annesi kaç defa beni mutfakta fln tek denk getirip kirada oturuverin dedi.
ben anladım ama. biz ev alıp birimizin maaşını bağlamzsak bunlar bizden belki para umacak her ay diye. borca girmek istedim.
aylarca ev aradık. babam hatta kızım arsa satıp alıveriyim borca girme dedi. sattırmadım. kendimi kötü hissettim ya dul kadın değilim ben bi kusurum çirkinliğim yok, onun içinde ölmüyorum. ben nie kendimi parçalayım dedim. ama yine o duruma düştük :/ valla kendimi öyle hissediyorum şu an kıymetsiz değersiz ne biliyim.. sanki evde kaldım da bi bu var. bu ne saçma iş ya. el üstünde tutmaları üstüme titremeleri gerekirdi......

Ev niye aldınız ki krediyle? Tüm beyaz eşyaları geçtim de, nerede görülmüş kızın ev aldığı, her evlenenin evimi var ki? Bir müddet kirada otururup, sonra beraber alırdınız.

Siz böyle yaptıkça o kendini iyice nimetten sanmış galiba. Hayır kendi geliri yok mu? Babasına harcatmak istemiyorsa, kendi alsın üzerine düşeni.
Bence son bir konuşun, nedir derdi...evlenirseniz ailesine çok mu yakın oturacaksınız?

bir de şeytan evlencek olanla hayırlı işle uğraşırmış diye hadis söylüyo nişanlım habire. ha bi benle uğraşıyo zaten.
valla hala da aramadı. bizim varya eşyalar yerleşcek ev temizlencek daha hepsi gelecek perdesi halısı
daha alınmayan tonla şey var. gelinlik prova için bekliyo. önümüz bayram...
çeyiz gitcek ev döşendikten sonra. hiç zaman yok.
şu an benim mutluluktan uçmam fln gerekmez miydi. ben mi yanlış hayal etmişim

Boşver cnm ailen ile konuş eğer arkandalarsa seni destekliyorlarsa mutsuz olcağını bile bile gitme.Cidden bende döndüm direkten ailem sayesinde aynen herşeyimiz hazırdı.Ev alalım dedim onlarda paramız yok sana kaç milyar borc yaptık ne evi evlendikten sonra alırsınız dedi ve ailesi acayip paragöz habure nişanlımdan yiyorlar bişey olsa gönder oğlum aman çekilir dert degildi.Çok şükür kurtuldum verilmiş sadakam varmış.

Sakın evlenme arkadaşım !
Hiçbir şey için geç değil, ömür geçmez onlarla.. Adam daha şimdiden aramıyo sormuyo..
İğreniyorum diyosun ama evlenince mecbur görüşeceksin ailesiyle..
pılını pırtını topla, yolla kapılarına.. Çantada keklik saymışlar seni.. Sende ananın babanın kıymetlisisin, harcatma kendini..

anneme yakın onlara yakın alır mıyım hiç.

Sana şu kadarını söylüyorum.
Eğer ''Asla açmam o kapıyı, kesinlikle görüşmem, iğreniyorum onlardan'' kafasına sahipsen ve
bu şartla evlenirim diyorsan..

Hiç boşa evlenme..

Şimdi senin şartların söker. Evlenince elinde gözyaşların, kavga eder gidersin o kapıya.
Haaa gitmezsen de elinde gözyaşların olur. Sonunda boşanma olur..

Şimdi ailesi için seni silen adam evlendikten sonra seni ailesinin ayağına paspas yapar.

ne kadar oldu canım senin biteli. ayy aynı durum

ayy Okurken içim şişti sadece aile değil nişanlında sorunlu maalesef .. Çok iyi düşün evlendikten sonra ayrılmak daha zor yaşananlar daha ağır olacak .. Sen bence bir danışmandan yardım al ne istediğine daha doğru bir karar verirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…