- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Valla düğünü erkek tarafi yapar diye bi adet vardir genelde her yerde boyledir.Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Erkek tarafi yapar tabikide nerde gorulmus dugunu kiz tarafinin ortaklasa yapdigi kiz tarafina ait nisan vardir kina vardir ama dugun oglana aittir adanzye herseyiyleDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Cok mutlu olursun ınsallahHerkese çok teşekkür ederim
Nişanı kim yaptı? Bizde nişanı kız, düğünü erkek tarafı yapar. Damat nereli,onlarda durum nasılmış? Nişanlının ekonomik durumu elveriyorsa ikiniz yapın
Nişanı evde mi yapmıştınız... masrafsız bir nişan mıydı ki düğün ortak ödenir diyorlar?Nişanı biz yaptık
Denizlili
Onlar esnaf durumu iyi☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?