- 17 Nisan 2016
- 1.033
- 2.645
- 133
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Nişanı biz yaptık
Denizlili
Onlar esnaf durumu iyi
Elde avuçta varsa ailelerde ; kına size düğün karşı tarafa oluyor..Bu şekilde ortaklik..Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
Bakın böyle olaylar hassastır. Ve bence kurallara göre olmamalı. Ayıp değil günah değil. Ortak bir yuva kuruluyor ise herkes elini taşın altına koyacak. Senin ailende gerektiğinde yardım edecek biz karışmayız denmemeli çok yanlış. Bu cinsiyet işi olamaz. İşimize gelince hepimiz eşitlik diyoruz. Evlenirken erkek ödesin diyoruz hata ediyoruz. Bence ailen senin için bu fedarkarlışı yapmalı. He ortada maddi yetersizlik varsa tabiki insanlar olmayanı nasıl versinDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Nişanı siz yaptıysanız düğünü onlar yapacak. Zaten normali de böyle olur. Bizde de erkek tarafı yapmıştı. Nişan olmasa ortak yapın derdim ama... Düğün nişana göre çok masraflıysa eğer sizde yardımda bulunabilirsiniz.Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?