- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
kredi çekmeden ev araba alabilen var mı yahu, varsa bi zahmet bizide günaha düşmekten kurtarsın azda bize para versinler akıl veren çokta para veren yok
Burası birbirimizden akıl almak için yazıştığımız bir form değil miydi?Siz akıl değil para istediğinize gör söyleyin ne kadar ihtiyacınız var yardımcı olmaya çalışalım.kredi çekmeden ev araba alabilen var mı yahu, varsa bi zahmet bizide günaha düşmekten kurtarsın azda bize para versinler akıl veren çokta para veren yok
Evet var. Ticaret yöntemiyle sizin istediğiniz evi arabayı alıp, bir miktar artış yaparak size taksitle veriyorlar. Bu ticarete girer. faize girmek istemeyen mal mülk sahibi olamayacak diye bir şey yok. Faiz haramsa alternatifleri var. Allah bir kapıyı kpatmışsa bir başkasını açmış. Niyetim fetva vermek falan değil. Sözünüz bana olduğu için açıklama gereği duydum.
Hem ben kimseyi kast ederek, bir şeylerle itham ederek söylemedim ki. Bu öfke neyin nesi anlamadım. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Ama müslümansak eğer, allahın haram dediğine helal diyemeyz neticede arkadaşım
Burası birbirimizden akıl almak için yazıştığımız bir form değil miydi?Siz akıl değil para istediğinize gör söyleyin ne kadar ihtiyacınız var yardımcı olmaya çalışalım.
Genel bir yorum mu?Burda kredi çekmek iyi değil diyen bir yolcu20 var birde ben varım.Bakın o da üstüne alınmış.Siz resmen bize"Boş boş konuşmayın kredisiz evde alınmaz arabada alınmaz"demeye getirdiniz lafı.Öyleyse siz bildiğinizi yapın.benim genel yaptığım bi yorumu niye üstünüze alınıyosunuz ki, ayrıca 70 bin liran varsa ibanımı vereyim yolla te Allahım yaa
Genel bir yorum mu?Burda kredi çekmek iyi değil diyen bir yolcu20 var birde ben varım.Bakın o da üstüne alınmış.Siz resmen boş boş konuşmayın kredisiz evde alınmaz arabada alınmaz diyorsunuz.Öyleyse siz bildiğinizi yapın.
hayır sözüm sana değildi alıntı yapmadım o yüzden, arkadaşımın annesi kanser oldu 50 bin tl bıçak parası istendi, eş dost akraba arazi oldu nerden bulacaktı parayı baba emekli anne emekli kendi yeni polis olmuştu mecbur kredi çekti, kim alıyo benim istediğim evi arabayı onu anlamadım bide
benim düğünüm Ankarada yemekli kır düğünü idi, 14000 tl tuttu, senin birikmiş para 24 bin değil miydi bi düğüne yeter yani
14.000 sadece düğün mekanı için mi verdin aboo ne diyon sen nemiş
canım yemekli düğün, makul bi fiyat bence içinde olkestrada vardı eşimin ailesi yapmasa biz kredi çekip o mekanda yapacaktık düğünümüzü ben çok istiyodum
anammm iyi ki benim öyle bi hayalim yok, yoksa napardım zaten 50bin lira kredi çekicem ömrü billah belimizi doğrultamayız
14.000 sadece düğün mekanı için mi verdin aboo ne diyon sen nemiş
evet maalesef yemekli dedin mi en az (içki hariç) 10.000 TL'yi gözden çıkarman gerekiyor. bir de üstüne alkol istiyorsan bu miktar yaptığın yerin elit bir yer olmasına da bağlı olarak artıyor.
daha ekstra bi dolu şeyi var,ekstra maytap istersen efendim ekstra konfeti vs, ama ben hiç acımadım o paraya çok eğlendim düğünümde herkeste çok eğlendi, giresun karşılaması zeybek kolbastı her bi telden çaldık
ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizle beraber inşallah :) darısı da bizim gibi isteyenlerin başına olur umarım.
maalesef bu işler çok zor onu bu aldı bunu bu taraf etti derken çok yıpranıyor ilişkiler , gençler... ama dengeli olması lazım her iki ailenin de şanına yakışanı yapması gerek az veya çok.. ben tüm arkadaşlara katılıyorum düğün arifesi bu kdr pahalı sıfır bir arabaya hiç gerek yokmuş. araba her zaman alınır. bilemiyorum nişanlın seninle gerçekten evlenmek istiyor değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?