Düğünümü kendim yaptım, girmesinler havaya...

Sevindim
Senin için iyi bir başlangıç
Kusura bakma ama nişanlın da pinti geldi bana, bi de kendi ödese napardı kim bilir
Ama bu halini sürdür, eski haline dönme lütfen

bencede güzel gelişmeler var sende..
bu şekilde devam et..kendi para vermediği halde hala seni eleştirebiliyor ya pes doğrusu..
bence bundan sonra üstüne düşenden fazlasını yapma..
beğenmeyen oğluna almasın derler ya..boşver evlenmeden önce ayrılırsan 3 gün ağlarsın evlendikten sonra ğişman olursan bir ömür pişman olursun..
daha fazla taviz verme diyorum bende..

Umarım yanılan ben olurum. Senin mutlu olmanı inan çok isterim ama sadece senin şunu anlamanı istiyorum: Daha henüz evlenmemişken sana verdikleri kıymet ortada, anlıyor musun? İnan evlilik çok başka bir şey, ne flörte ne de nişanlılığa benzer. Daha şimdiden seni kullanıyorlar ve sen de buna izin veriyorsun. Aslında evli olsaydınız eşinin bu yaptıklarına adli dilde "ekonomik şiddet" deniyor ama sen farkında değilsin. Yaşım geçiyor diye tüm bunlara razı olmana üzülüyorum o kadar. Tabi sonuçta senin hayatın, sen bilirsin. Para senin paran, hayat senin hayatın. Şimdi bana kızıyorsun ama umarım çok geç olmadan gerçekleri sen de görürsün. Dost acı söyler...

inan çok yanlış yapıyorsun bırak erkek tarafı üzerine düşeni yapsın kız tarafıda kendi üzerine düşeni.eğer seni çok seviyorsa biran önce evlenmekse derdi araba düğünden sonrada alınabilirdi.arkadaşım çok pişman olucaksın.3 aylık evliyim eşimi sevdiğim için ezmemek için birçok şeyi üstlendim sen sen ol sakın benim düştüğüm hataya düşme ben kafama vuruyorum şimdi.herşeyin ucuzuna kaçarlar ama araba alırken her türlü donanımı olsun diye paraya kıyar ama değil mi.çok yanlış yapmışsın baştan bu denli açık ve dürüst olmakla.ben üstlendimde ne oldu teşekkür mü etti sadece yapıldı mı yapıldı millete evini gösterirken hava basmayı biliyolar ama sanki herşeyi onlar yapmış gibi.inan gözde olmuyorsun.aklını başını al derim naçizane.

Canım karşısına çok iyi antremanlı çıktığın için sanırım pek diyecek birşey bulamamış nişanlın.

Benim aklıma ne geldi.Sen gelinliğini ikinci elde satmayı düşünürsen eğer(araba mantığı) diyebilirsin ki güzel bir gelinlik alalım sonra ikinci el satarız. İnternette sanırım bunu yapabileceğin siteler var.

bence de çok büyük hata yapıyorsun. bende eşyalarımı kendim aldım son 2 taksit kaldı ama aylardır çok bunaldım.birde babası her gittiğimizde düğünden dolayı çok borçları olduğunu filan söylüyor deliriyorum.en son bayramda baya konuştumçdedim aslında aileler yardım eder eşya alırken bizde böyle daralmazdık filan diye. nişanlında da biraz içten pazarlık sezdim.nikahtan sonra alsaydı arabayı seninde hakkın olacaktı.nikahtan önce aldı ki senin hakkın olmasın.düğünü de senin paranla yapsın. hani derler ya (kaba olacak ama kusura bakma) seni yemek onun derdi gibi geldi

Sevindim
Senin için iyi bir başlangıç
Kusura bakma ama nişanlın da pinti geldi bana, bi de kendi ödese napardı kim bilir
Ama bu halini sürdür, eski haline dönme lütfen

MİNNOŞ ilişkinle ilgili bir yorum yapamayacağım ama bence senle ilgili yapılan yorumları dikkatli oku.Sana yorum yapan tüm evlililer önce kocalarını ve kocalarının aillerini kötülemiş, sonra evliliklerinden şikayet etmiş alta da kocişimle evleneli......., köstebeğimle evleneli......, Allahım nolur bebiş olsunlu linkler atmışlar.Gözünü aç onun bunun lafıyla değil kendi aklın ve hislerinle hareket et derim ben

Benimkside evlenmeden önce araba aldi ve simdi her ay o arabayi ödüyoruz. Bende ilk baslarda karsiydim acikcasi, kafayi yedim resmen hesab konusunda, sora annem bana dediki, bosver sen, evin erkegi o! O düsünsün nasil geciniyorsunuz! O gün bugündür cok rahatim. Dügün icin bide kredi cektik, simdi hem arabayi hemde krediyi ödüyoruz. Ay so unu zor getiriyoruz ama umrumda degil o düsünsün!

Sende takma kafana! Gerci ailesine 3000 lira vermesini biraz sacma buldum, 3000 liralik altinmi alicaklar yani! Umarim iyi taki gelir dügünde ama unutmaki canim herseyin basi saglik! Eliniz ayaginiz tutuyor calisiyorsunuz.. Keyfini cikar, arabayla biraz tur at:) kendine güzel seyler al! Birak kocan olacak adam düsünsün,

ay cok güldüm ya yorumunuza :) hakikaten döndüm döndüm okudum gerçekten biraz tutarsız olmuş , yani açkcası trajikomik olmuş , :)

Üzülmüyorum çünkü herkesin iyi niyetle yaklaştığına inanıyorum. Evet haklısın insanlar dışarıdan daha iyi gözlemler. Ama sadece yazdığım 2 satıra hitaben nasıl oldu da kesinle o parayı sana vermeyecek dediniz ona şaşırdım. Neyse önemli değil, kısmet diyelim..

hiç düşünmemiştim bak bunu

Yanlışlıkla alıntı yaptınız sanırım benden
Zira konu sahibine sesleniyorsunuz ve ima varsa da bana olması mümkün değil
Ne eşimin ailesini kötüledim, ne de imzam var
Ama hiç birşeyin baki olmadığını bilen biriyim

merhaba ya varya aynı konu benımde basım da sözde tum masrafları ben karşıladım ustelık cıcek ve cıkollata getırmeddıler bırsey takmadılar bırde elı bom bos geldiler aılemden utandım yanıı ustelık 8 aydır nısanıyız bnm okuznısanlım ustume düşmüyor onemsmıyorrr ahhh ahhh.aılesı hıc bır sey yapmıyor evlenmke ıcın de nıkah gunu alalmak cıın nısanlım onay bekliyor .. tövbe yaa. eşyaları da bız taksıde gırdık bostan babası aılesı de de hıc yanı

Olumlu yorum yapanlar bile burdaki hışımdan korkup, bana özelden yazıyorlar. Siz çok mu cesur davranmışsınız ne
Tabi ki herkes kendi mantığıyla hareket etmeli haklısınız.
Üye olalı çok olmadı da, pek anlayamıyorum öle herşeyden. Yani şöyle diyebilirmiyiz kısaca.. Hiçbir evlilik, hiçbir eş, hiçbir insan dört dörtlük değildir aslında. Bu da farklı bir bakış açısı olmuş, teşekkür ederim.

canım bence sen üstüne fazla yük alma,yükün daha çoğu erkekte olmalı bence, bir ailenin sorumluluğunu üstlenebilme sorumluluğunu gösterebilmeli bir erkek.ve düğününde yapmadıkların içinde kalır hep.bir de savaşarak bir şey kabul ettirmak yıpratıcı, savaşacağın değil sevişeceğin bir erkek seç bence.alimaallah ssonra vajinusmus olursun sevmediğin bir erkekle :)))) ömür boyu çekilmez valla

Merhaba canım. Demek sende bendensin çiçek çikolatayı, bizde kız isteme de olduğu için getirdiler. (yani ben aldım tabi)
Normalde de sözde bir şey takılmaz zaten. biz nişan yapmadığımızdan bize sözde taktılar.
Acaba biz dizilerdeki adamları fazla mı izledik? Gerçek hayatta bi odunla karşılaşınca afalladık tabi

olabiliri benim lafım gösterişte aşkım, böceğim, peteğim yapıp içten içe farklı hayatlar yaşayalar.göstermelik insanlar, göstermelik ilişkilere...

olabiliri benim lafım gösterişte aşkım, böceğim, peteğim yapıp içten içe farklı hayatlar yaşayalar.göstermelik insanlar, göstermelik ilişkilere...

Onlardan alıntı yapsanız daha doğru olurdu, lafınızın kimi hedef aldığı da belli olmuş olurdu ayrıca
Benden alıntı yapıp söyleyince ne alaka dedim

Neyse, iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…