DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Topu topu 1.5-2 yıl süren bir evlilik. O da kapıt üzerinde. Aralarındaki ilişki daha önceden bitmişti zaten
ben bu kısmı anlamadım çocuk zaten 2 yaşında, siz bu adamla ne ara sevgili olup ne ara evlenmeye karar verdiniz,
bu adam ne ara boşandı
aklımda deli sorular

ben bu kısmı anlamadım çocuk zaten 2 yaşında, siz bu adamla ne ara sevgili olup ne ara evlenmeye karar verdiniz,
bu adam ne ara boşandı
aklımda deli sorular
Biz tanışalı 1 yıl oluyor
Boşandıktan sonra çok uzun bir süre geçmemişti zaten tanışmamızın olması

bu adam ne ara boşandı
aklımda deli sorular
Zaten cekismeli bosanma uzun surer bu bosanma surecinde sevgilisidir adamin ondan di-li gecmis zaman kullaniyo oldu etti falan diye

Biraz once başka bir konuda ayrılan çiftlerden genelde erkekleri suçlu bulduğumu yazdım.
Şuan bu yazdığınız kafamı karıştırdı ama yinede ayrılan erkeklerde bit sıkıntı oluyor genelinde . İstisnalar var onlarda çok az diye düşünüyorum.

Belki kadın dayak yerken sırf ayrılmak için , o çocuğuda onlardan korumak için senin çocuğun değil demiştir.

Can
Canım ışte bak burda ufak bir detay var.adam vicdanlı olsa kimsenin zoruyla o çocukla görüşmeye başlamaz.sen engel olmaya kalksanda o cocugu görmeden duramaz.kan çeker bikere..valla benim aklım almadı.muhtemelen anne nde bu noktaya takıldı ve olmayacağını hissediyor.sen inaniyorsan yasa ve beraber görelim.inşallah buraya boşanmak istiyorum diye değilde çok mutluyum diye konu acarsin bizde senin adına mutlu oluruz

yanı dusunemıom artık kadın herseyı goze almıs vehametını anlatmak ıcın dedım ama gercekten kocama boyle bısey desem adam cınnet gecırır kaldıramaz bunu yaa adam bellı ki kadına ıftıra atıyor ama bos konusuyoruz burda kızımız herseye bı cevap verıyor koruyor sevgılısını e ne dıyelım hayat onun yyasasın görsun

Soruldumu bu soru bbilmiyorum kendinden olmayan çocuğu nafaka vermek ne alaka burada bi tuhaflık var

Hem para veriyor hem Piç diyor

Böyle bi adamla okunmaz yahu

onu bunu bilmem.
annemin rizasini almazssam her isim ters gider.
Yap dedigini yapmadigimda da mutlku oldugumu hatirlamiyorum sahsen.

Sana cok sevimli filan gorunuyor bu sevgili ama, cocugunu gormemesi bana asiri derecede itici geldi.
Guvensizlik olusturdu kendisine karsi.
ayrica iddia edildigi gibi, ondan deyilse de nafaka odemesi acayip derecede sasirtici geldi.
Sonucta DNA testi diye birsey var, cok da pahali deyil, yaptirsin madem, nafaka da odemekten kurtulsun, hem de gormedigi cocuk kendinden mi deyil mi emin olur, en azindan ici rahatlar.
Ve eski evliligiyle ilgili baglari tamamen kopartabilir.

Bile isteye kendini atese atiyorsun bence.

babasinin elinin kolunun uzunluguna cok guveniyor.
Ne uzun kollu babalar gorduk.

Zaten hep de para için evlendirilmiş oluyor bu kadınlar. Siz evlenirseniz sakın ekmeğini yemeyin bu adamın, Allah korusun boşanırsanız ekmeğimi yedi diye iftira atar. Ya çok komiksiniz. Belliki adamın zenginliğine malına kandınız. Evlenirseniz 1 yıl dahi vermiyorum size boşanmanız için.

Belki boşanma sürecinde yanındaydı adamın.o nedenle en azından uzun nişanlılık dönemi olsun diyorum.

Ben olayı anladım.

Adam zengin.

Konu sahibesi de artık boşanırken mi boşanmadan önce mi ne adamla tanışmış. Metreslik kokusunu alanlar oldu zaten. Adamın çocuğu atmasına zaten razı, çocuk olmadığı için gayet mutlu. Ekmeğine yağ olmuş.

Annesi akıl fikir sahibi. Babası da paraya sebep razı muhtemelen.

Bu kadar. Konu: annemi nasıl bu rezilliğe ikna ederim?

Hikayedeki KOPEK kim cocugunun babasi mi anlamadim
Evet benim eski eşim, kendimden bahsediyorum. 2 yıl çocuğunu görmeyip nafakayı icraya vereceğimi duyunca koşup gelen adamdan bahsediyorum, çocuğu sevdiğinden gelmiyor cebimden para çıkacak diye geliyor, böyle bir adama köpek denmezde ne denir?

Bi de su trip var BEN BU KONUYU BUNUN ICIN ACMADIM ya sunu bi idrak edeceksiniz, burada bi konu acarsiniz forum kurallari nispetinde dileyen diledigi yorumu yazar, iki elestiri gelince aglayacaksaniz konu acmayin.

Bu konuda anne hakli niye hakli ortada kendi oz evladina sahip cikmayan bi baba musvettesi var, bir kadin olarak biz bu adam icin AAA HEMEN EVLEN ASKIM DIGER MAGDUR ETTIGI KADIN BIZIM HIC UMRUMUZDA DEGILL SANA COKK IYI DAVRANACAKTIR BU ADAM ANNEN COK COK COKK HAKSIZ mi diyelim ne diyelim yani

Haklisin konu sahibininki gibi iste sanki cocuk yumurtadan cikti sahip cikmiyolar

İnsanların hayatına namusuna nasıl bu kadar çamur atabiliyosunuz anlamıyorum? Eğer diğer yazdıklarımı okursanız, çocukla görüşmesini istediğimi, ahirette üstümüzde vebalinin olmamasını istediğimi belirtmiştim. Ama si ne anlarsınız ki insanlıktan. Allaha şükür sevgilimin de benim de durumum iyi. Kimsenin parasına kalıp da böyle bir rezillik yapacak bir insan değilim elhamdulillah. siz sevgiden saygıdan anlamayan, boşanmış bir erkekle evlenmek iateyen birine kolayca metres lafını yapıştıracak kadar da basit bir insansınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…