Şahitti onlar. Daha önce yaşadıkları yerde ifade vermelerine rağmen gelmişler ben de anlamadımAilesiyle görüşmüyorsa dava gününden nasıl haberleri olmuş? Ne değişik insanlar bunlar ya. Allah yardımcın olsun.
Dışardaydı onlar salonda olmadı . Çıkar çıkmaz koşarak üstüme geldi kadın . Kendini parçalıyor resmenben duruşma salonu dışında çingenelik yaptılar diye anladım ama eğer duruşma salonunda olduyda hakimin anasına danasının ağzına edip kovup duruşmaya öyle devam etmeliydi
ay bu oğlum oğlum diye kendini yırtanları anlamıyorum o tarz bi kadın sanırım oğlu b*k yese afiyet olsun diyecek tip
Anlaşmalı boşanmada neyin tanığı dinlendi, çekişmeli açıp sonra anlaşmalıya mı döndünüz?Ertelendi çünkü hakim tarafından bir güzel azadlandık . Anlaşılmıştı kimsenin birbirinden talebi yok şeklinde düzenlenmişti herşey ama aptalca bir şov yapmaya kalkıp süreci uzattı boşu boşuna
Tedavi olmanız lazım çünkü her aşaması ayrı travma olan bir evlilik olmuş. Evet çocuk için söylenenler çirkindi, ben değildi demiyorum. Aynı bakış açısı bizzat çocuğun babasında var diyorum. Gitmesine sizden sonra en çok o üzüldü, ama gitti diye değil. O gözünüzü açın.Bakın benim hesap kitap umrumda değil ben kurtulmak istiyorum ama bunu bebeğimin hatırasına zarar vermeden yapmak istiyorum. Ayrıca ben o adam için kimseye kızmam siz bana tedavi olmanız lazım dediniz, başka biri de iyi ki ölmüş o çoğun dedi . Benim kızgınlığım buna . Yaşasaydın ben çocuğuma herkesten iyi bakardım
Anlaşmalıda şahitliğe gerek var mıydı? Bilmiyorum ondan soruyorum. Bunlar da oyun çok gibi. Bir kere hayatınızda hükümleri olmuş (evlenirken) devamını getirmeseler olmazdı zaten. Hayatlarındaki mazlum kaçıyor. “Mazlumu getirin bana” diye böğürüyor eş kişisi ve ailesi. Yemeyin bunların oyununu lütfen.Şahitti onlar. Daha önce yaşadıkları yerde ifade vermelerine rağmen gelmişler ben de anlamadım
Başta davayı ben açtım biz sonra anlaşmaya bardık. Davayı açtığımdan beri hiçbir şekilde görüşmedik kendisi benim onunla görüşmem ve şartlarda anlaşmamız şartıyla anlaşacağını söyledi. Avukatla görüştü protokol oluşturuldu dün yine r yaptıAnlaşmalı boşanmada neyin tanığı dinlendi, çekişmeli açıp sonra anlaşmalıya mı döndünüz?
Benim annem ablam ve üniversiteden en yakın arkadaşım, onun da annesi ablası ve babası dinlendi . Herkes kendi yaşadığı şehirde adliyede dinlendi ifadeleri okuduk daha sonra . Gelmelerine gerek yoktu yani neticeye varılacaktı böyle saçmalıklar olmasaydı . Kimse gelmeyecek diye anlaşıldı ama abim gelmese belki hastaneliktimAnlaşmalıda şahitliğe gerek var mıydı? Bilmiyorum ondan soruyorum. Bunlar da oyun çok gibi. Bir kere hayatınızda hükümleri olmuş (evlenirken) devamını getirmeseler olmazdı zaten. Hayatlarındaki mazlum kaçıyor. “Mazlumu getirin bana” diye böğürüyor eş kişisi ve ailesi. Yemeyin bunların oyununu lütfen.
Boşanmada kullanamaz mısınız bunu? Üstünüze yürümüşler adliye sonuçta, çok zora sokarsa ayrı bir dava açılamaz mı?Benim annem ablam ve üniversiteden en yakın arkadaşım, onun da annesi ablası ve babası dinlendi . Herkes kendi yaşadığı şehirde adliyede dinlendi ifadeleri okuduk daha sonra . Gelmelerine gerek yoktu yani neticeye varılacaktı böyle saçmalıklar olmasaydı . Kimse gelmeyecek diye anlaşıldı ama abim gelmese belki hastaneliktim
Avukat bana dosya içinde dosya açarsan daha çok uzar dedi. Şiddeti kabul etmiyor vurmadım alınganlık yaptı çıktı gitti diyor adam .Boşanmada kullanamaz mısınız bunu? Üstünüze yürümüşler adliye sonuçta, çok zora sokarsa ayrı bir dava açılamaz mı?
Yani ben saldırdılar desem bunu kullanmak için şikayetçi olmam lazım bide anasıyla uğraşcam . Zaten görmeyen kalmadı katip falan çıktı dışarı noluyor diye . O yemin metnini okutan kadın katip oluyor dimi o çıktı işteBoşanmada kullanamaz mısınız bunu? Üstünüze yürümüşler adliye sonuçta, çok zora sokarsa ayrı bir dava açılamaz mı?
Anladım evet uzar muhtemelen. Siz avukatınızla ilerleyin tabiki. İnşallah bu süreci daha fazla yıpranmadan atlatırsınız.Avukat bana dosya içinde dosya açarsan daha çok uzar dedi. Şiddeti kabul etmiyor vurmadım alınganlık yaptı çıktı gitti diyor adam .
Zaten uzayacak bunu burdan biz anladık, vazgeçmeyecek adam. Nasıl bir avukat o? Değiştirin.Avukat bana dosya içinde dosya açarsan daha çok uzar dedi. Şiddeti kabul etmiyor vurmadım alınganlık yaptı çıktı gitti diyor adam .
Başta davayı ben açtım biz sonra anlaşmaya bardık. Davayı açtığımdan beri hiçbir şekilde görüşmedik kendisi benim onunla görüşmem ve şartlarda anlaşmamız şartıyla anlaşacağını söyledi. Avukatla görüştü protokol oluşturuldu dün yine r yaptı
Çok haklısınız hepsine yürekten katılıyorum. Ben zaten kaybımdan sonra destek aldım . Benim de ailem klasik türk ailesi bi miktar muhafazakarlar ama ben böyle aile ne gördüm ne duydum . Her seferinde biraz daha şok oluyorum yaptıklarına . İnanamıyorumSiz çok hassassınız kaybınız da etkisi var, ama lütfen akıllı davranın, gerçekten terapiye ihtiyacınız var, büyük travmalar yaşamışsınız.
Hiç suçunuz olmadığı bir olayda dayak yedim ama hak ettim gibi bir psikoloji içindesiniz. Sağlıklı olmayan bir gebelik nedeniyle yaşadığınız kaybınız da tuzu biberi olmuş.
Tanıklar dinlenip deliller toplandıysa çekişmeli devam etsin dava yapacak bir şey yok.
Bu adamdan uzak durun bugün de ailesinin yaptıklarından etkilenmişsiniz, benim için ailesine yüz çevirmiş, ailesiyle görüşmüyor falan diye düşünüyorsunuz ama bal gibi de görüşüyor. Kızdan haberleri bile varmış, herhalde o kızla görüşürken anlaşmalı boşanalım bitsin yeniden evleniriz diye düşündü, bir şekilde o kızla da bitince sizi yokluyor. Ailesiyle görüşmese maile gelmezlerdi, en fazla şu olmuştır boşanma öncesi ben karımla barışacağım sizi bir daha görmeyeceğim falan demiştir. O kudurmalar ondan.
Ailenize sıkı sıkı sarılın, yaşımız çok genç daha istiyorsanız anne de olursunuz. Kayba bu kadar sıkı tutunmanız geleceğiniz için de iyi değil. İnançlıysanız bu dünyada nasibi yokmuş, melek olmuş.
Çok haklısınız hepsine yürekten katılıyorum. Ben zaten kaybımdan sonra destek aldım . Benim de ailem klasik türk ailesi bi miktar muhafazakarlar ama ben böyle aile ne gördüm ne duydum . Her seferinde biraz daha şok oluyorum yaptıklarına . İnanamıyorum
Allah erken kurtarmış. Muhafazakarlık bu değil, dümdüz kötü insanlar bu insanlar. Oğulları da ne kadar istesen de onlardan farklı değil, ilk olayda karısına elini kaldıran adam adam değildir. Benim eşim babasına çok düşkün, annesini erken yaşta kaybettiği için. Evliliğin ilk zamanları adam bir şey dedi - bana demedi ben sadece üzüldüm dediğine- karımı niye üzüyorsun diye adama öyle bir yüklendiki kalbi de vardı az daha gidiyordu adam. O gün emin oldum dedim bu adam beni seviyor, benim arkamda durur diye. Siz de sizi seven insanları hal ediyorsunuz, kendinize değer verin
Bu çok güzel bir şey , maşallah diyelim görünce yazmak istedim
bende boşandım , ex eşin ne beni sahiplendiğini ne koruduğunu hissediyordum
ben ailesi ile ilgili bir şeyden rahatsız olsam yada yapmak istemesem , ben anlayışsız , abartan yanlış anlayan ilan edildim
üstüne onlar her yaptıklarını iyi (!) niyetle beni sevdikleri için yapıyorlarmış
konu sahibesinin sözde iyi şirret görümcesi Allahından bulur elbet
Arkanızdan rahmet okuyacak halleri yoktu heralde böyle diyecekler. Kendinize gelin, şikayet edin uzaklaştırma alın. Güzellikle çözülmeyecek. Unutun onu.tuhaf olan karşı tarafın inanılmaz ifadeleri var. Tanıkların da aynı şekilde. Ben sürekli engelli kardeşlerine hakaret edip ailede ayrılıkçı davranan biriymişim . Görümceyi tehdit etmişim. Evim her daim dağınıkmış düzen yokmuş kardeşi aç açıkta kalmasın diye geliyormuş bize durmadan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?