Dilbazz bunu bana ogretiyorsun hemen :))supersim masallah :) ben kendim karsidan bakiyormus gibi yababiliyorum bunu,olumsuz seyleri yapabilirdim eskiden galiba beyin bunu yapmaya daha musait oldugundan bilincaltimiz ozellikle ama simdi normal sekilde yapbiliyorum hata aklima kotu bisey geldiginde o anda 'sen sus bir bakiyim ' bile diyorumArkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben imgeleme yaparken kendimi uzaktan izliyormuş gibi yapabiliyorum. Yani gözü açık bile imgeleme yapabiliyorum ama hani normal hayatta insan sadece baktığı yönü görebilir tepeden izliyormuş gibi olmaz ya ben işte imgelemede tepeden izliyormuş gibi yapıyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum
Sizler bunu başarıyor musunuz?
Imgelw
Imajinasyon yani imgeleme yaparken kesinlikle kendini disaridan gormuyorsun canim sadece aynaya bakarken gorebilirsin.Olayin icinde olman lazim,ani yasar gibi.Daha once bircok sey icin yapiyorum demissin olur neden olmasin, odaklanabildigin surece
Dilbazz bunu bana ogretiyorsun hemen :))supersim masallah :) ben kendim karsidan bakiyormus gibi yababiliyorum bunu,olumsuz seyleri yapabilirdim eskiden galiba beyin bunu yapmaya daha musait oldugundan bilincaltimiz ozellikle ama simdi normal sekilde yapbiliyorum hata aklima kotu bisey geldiginde o anda 'sen sus bir bakiyim ' bile diyorumoda dedigim gibi yuzleri goremiyorum bazen onuda kolaj yaparak buldum cozumu :)
Bendede zikir programi var telde orda hep es el takilari ile basliyo esmalar hepsini ya ile baslayip okuyabiliyoz mu kiCanım teşekkür ediyorum, bundan sonra buna daha çok dikkat edeceğim. Ayrıca arkadaşımız sormuş esmaların yazılışında Er, Es gibi takılar alabiliyor ama okurken Ya diye okuyoruz, sesleniş olduğu için bildiğim kadarıyla ben de hep Ya diye okurum:)
Evet canim oyle oluyor bazen o dusunurken ben onun dusundugu sey hakkinda cvp veriyorum daha dile getirmeden. Yada ben tam soracak oluyorum alakasiz bisey ama konusma arasinda gecmiyo bi bakiyorum pat diye o soyluyo.Eger arada saf sevgi varsa, birbirinizle ilgili hic dedikodu tarzi kotu bir elektrik tarzi olmadigin her insanla bu daha cok sevgili oluyor zaten bu gibi deneyimler cok oluyor.Telepatik bag.Esimle 15 yildir birlikteyiz,artik sasirmiyoruz ayni anda hic akla gelmeyecek bir seyi dusunup soyluyor oliyoruz.Ayni anda whatsapta filab birbirimize sevgi mesajlari atiyoruz :) Tesaduf degil yani yasadiklariniz
evet Ya ile başlayabiliyorsun :)Bendede zikir programi var telde orda hep es el takilari ile basliyo esmalar hepsini ya ile baslayip okuyabiliyoz mu ki
Bendede zikir programi var telde orda hep es el takilari ile basliyo esmalar hepsini ya ile baslayip okuyabiliyoz mu ki
Canım biz kovayız hayal gücü sınırsız malumSenaryo, oyuncular, mekan zaman hiç sıkıntı yok ama gel gelelim kendimi tam olarak senaryadaki benin yerine koyma işine orda biraz bocalıyorum. Zaten onu başardığım anlarda sanki ruhum hayalimdeki bedene girmiş gibi oluyor, sanırım etkiside burda gizli. Ama hiç kurtuluşu yok başaracağım ben bu işi
Kolajı bende yapacağım.
Canim cok soru sordum vallaa her zaman esma okumaya calisiyorum ama bu olumlama islerinde yeni oldugum icin sorma ihtiyaci duydum cok sagol zamanini ayirip cvp verdigin icinCanım Er, Es, En gibi ön ekler gösterge ekleridir. Ya demek ise Ey demek, yani nasıl dua ederken Eyy yüceler yücesi Rabbim diyoruzya, esmaları okurken de Ya dediğimizde seslenişte bulunmuş oluyoruz. Ama hep diyoruz önemli olan niyettir. Sen Ya da desen Er, Es, Er de desen Allah'a yönelmiş oluyorsun. Ya diyerek okumak hemde dile de kolay geldiğinden ben Ya diye okuyorum.
Cok sagol canim vakit ayirip sorularima cvp verdigin icin yeniyim cunku olumlama islerindeevet Ya ile başlayabiliyorsun :)
Canim cok soru sordum vallaa her zaman esma okumaya calisiyorum ama bu olumlama islerinde yeni oldugum icin sorma ihtiyaci duydum cok sagol zamanini ayirip cvp verdigin icin
Super olurdu,huzura ererdık orası kesın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?